NW stage III - F.U.Τ. - Άνδρας 43 ετών Αυριο το βιντεο! :)

platanos

Well-Known Member
CVIAL εννοείται ότι συμφωνώ, απλά αν κάποιος θέλει να βρει ένα πταίσμα, μια ατέλεια τη βρίσκει και ανδεικνύει MONO αυτή .. αλλιώς την "ανακαλύπτει"
Edit: Εννοείται ότι είναι από τα καλύτερα αποτελέσματα του γιατρού εδω μέσα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

witcher

Well-Known Member
Μα δεν είπα να αλλάξεις την γνώμη σου, κράτα την. Το φόρουμ βρίθει διαφωνιών και ο καθένας μπορεί να κριτικάρει τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε λέει αρκεί να μην βρίζει και προσβάλει. Αυτό ισχύει για όλους και για μένα φυσικά. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "σεβασμός", όταν διαφωνείς με κάτι οφείλεις να το δηλώσεις όσο πιο δυνατά και καθαρά μπορείς. Δηλαδή αν κάποιος μας κάνει το άσπρο μαύρο πρέπει να μην μιλήσουμε σεβόμενοι την προσωπική του άποψη;
Το ανέφερε και αλλο μέλος οτι φωνάζει FUE η συγκεκριμένη επέμβαση ο HarrisG που προφανώς το παρατήρησε και αυτός αυτό που είπα για τη φυσικότητα. Και εννοείται και αλλοι το βλεπουν... Τελος πάντων εσυ μπορει να μη το βλέπεις. Αλλα δεν χρειάζεται να συμφωνούμε στο ειπα και πριν. Κρατα τη γνώμη σου κρατάω τη δικη μου χωρίς ειρωνείες. Αυτα.

Τελευταία επεξεργασία:

Flag17

Well-Known Member
Το ανέφερε και αλλο μέλος οτι φωνάζει FUE η συγκεκριμένη επέμβαση ο HarriG και προφανώς το παρατήρησε και αυτός αυτό που είπα για τη φυσικότητα. Και εννοείται και αλλοι το βλεπουν... Τελος πάντων εσυ μπορει να μη το βλέπεις. Αλλα δεν χρειάζεται να συμφωνούμε στο ειπα και πριν. Κρατα τη γνώμη σου κρατάω τη δικη μου χωρίς ειρωνείες. Αυτα.
Ο @Harris_G νομίζω εννοούσε ότι τέτοια περίπτωση φωνάζει ότι θέλει fue όχι ότι το αποτέλεσμα φωνάζει μεταμόσχευση

Harris_G

Well-Known Member
Προτιμησε ο ιδιος την τεχνική FUT διότι δεν ήθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κουρευτεί.
Τωρα το διαβασα, εχω πει πολλακις οτι αυτο το θεωρω δικαιολογια. Στα 100 ατομα τα 99 θα σου πουν δε θελω τομή με τ ί π ο τ α. Αμα θελετε βαζουμε και poll στο forum.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ανέφερε και αλλο μέλος οτι φωνάζει FUE η συγκεκριμένη επέμβαση ο HarriG και προφανώς το παρατήρησε και αυτός αυτό που είπα για τη φυσικότητα. Και εννοείται και αλλοι το βλεπουν... Τελος πάντων εσυ μπορει να μη το βλέπεις. Αλλα δεν χρειάζεται να συμφωνούμε στο ειπα και πριν. Κρατα τη γνώμη σου κρατάω τη δικη μου χωρίς ειρωνείες. Αυτα.

Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Harris λέγοντας φωνάζει FUΕ. Η συγκεκριμένη φώτο με στεγνό από μπροστά (αυτή που πόσταρα και αυτή που σχολίασες) δείχνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό ΔΕΝ είναι κάνει μπαμ η μμ. Αυτοί οι ελιγμοί διαφυγής που κάνεις τώρα με "γνώμη σου και γνώμη μου και άλλοι το βλέπουν" δεν προσθέτουν κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση (κατά την προσωπική μου άποψη).

Τελευταία επεξεργασία:

kharmacoma

Well-Known Member
Ο @Harris_G νομίζω εννοούσε ότι τέτοια περίπτωση φωνάζει ότι θέλει fue όχι ότι το αποτέλεσμα φωνάζει μεταμόσχευση

Εγώ κατάλαβα ότι είναι με FUE αλλά ο γιατρός είπε με δόλο ότι έγινε με FUT. :D

Από τα καλά αποτελέσματα της κλινικής.

obi one

Active Member
Άμα την περάσεις από scan όλο και κάτι θα βρεις .. :p
δεν πειράζει φίλε, μπορείς να αποσυρθείς απο την διεκδίκηση,,ενάς λιγότερος, αρα περισσότερες πιθανότητες για την αφεντιά μου,, αν της αρέσουν κ οι καράφλες,, οοουυυ, το καλύτερο μου,,

• Like
Reactions: tol

Kostas97

Well-Known Member
@Harris_G θα συμφωνουσα μαζί σου αν στο 19μηνο τον έβλεπα με λοντοκουρεμενα πλαϊνά.
Προφανώς ο συγκεκριμένος θελει να κρατησει αυτο το look.

witcher

Well-Known Member
Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Harris λέγοντας φωνάζει FUΕ. Η συγκεκριμένη φώτο με στεγνό από μπροστά (αυτή που πόσταρα και αυτή που σχολίασες) δείχνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό ΔΕΝ είναι κάνει μπαμ η μμ. Αυτοί οι ελιγμοί διαφυγής που κάνεις τώρα με "γνώμη σου και γνώμη μου και άλλοι το βλέπουν" δεν προσθέτουν κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση (κατά την προσωπική μου γνώμη).
Σέβομαι τη γνώμη σου κρατάω τη δικη μου για το πως δείχνει το κλείσιμο των κροταφων. Δεν έχουμε να πουμε κατι αλλο.

Kostas97

Well-Known Member
Το αποτελεσμα και στα δικά μου ματια ειναι φυσικό και σίγουρα δεν προδίδει μεταμόσχευση.
Η απορία μου είναι, αν στο πλαι θα μπορουσε να κλείσει και λιγο πιο χαμηλά;
Ή σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κατέβει όλη η hairline πιο χαμηλά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Τωρα το διαβασα, εχω πει πολλακις οτι αυτο το θεωρω δικαιολογια. Στα 100 ατομα τα 99 θα σου πουν δε θελω τομή με τ ί π ο τ α. Αμα θελετε βαζουμε και poll στο forum.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό. Και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Panos1982

Well-Known Member
Το αποτελεσμα εδω δειχνει καλο για εναν βασικο λογο,
Προϋπήρχε καλο κ συμπαγής φορλοκ.
Οποτε τα μπροστινα που είθισται να χτιζει η κλινικη σε ολα τα περιστατικα της,
εχουν την στηριξη του σημαντικοτατου φορλοκ που η κλινικη είθισται να ΜΗΝ δινει σημασια στα περιστατικα της οταν δεν προυπαρχουν.
Αν ο ασθενης εδω ειχε προ μμ την εικονα ας πουμε του vlafo (δεν υπηρχε φορλοκ)
Τοτε τα πραγματα θα ηταν εντελως διαφορετικα.
Αν π.χ ο vlafo επελεγε την εν λογο κλινικη με τη στρατηγική που ακολουθεί ΔΕΝ θα ειχε το αποτελεσμα που έχει σημερα,
γιατι η κλινικη εδω δεν δινει σημασια στο φορλοκ τα αφηνει αδεια ή ελειπη κ χτιζει κυριως μπροστα απ αυτα (με οτι συνεπειες αυτο εχει στην τελικη εικονα) κ εχει διαπιστωθει αυτο σε παμπολα περιστατικα της που εχει ποσταρει.

Ρεζουμε: αν εχεις ετοιμο φορλοκ κ κροταφους (γιατι ουτε με τους κροταφους το χει) εχεις ελπιδες να πας καλα.
Αν οχι, καλη τυχη.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το αποτελεσμα εδω δειχνει καλο για εναν βασικο λογο,
Προϋπήρχε καλο κ συμπαγής φορλοκ.
Οποτε τα μπροστινα που είθισται να χτιζει η κλινικη σε ολα τα περιστατικα της,
εχουν την στηριξη του σημαντικοτατου φορλοκ που η κλινικη είθισται να ΜΗΝ δινει σημασια στα περιστατικα της οταν δεν προυπαρχουν.
Αν ο ασθενης εδω ειχε προ μμ την εικονα ας πουμε του vlafo (δεν υπηρχε φορλοκ)
Τοτε τα πραγματα θα ηταν εντελως διαφορετικα.
Αν π.χ ο vlafo επελεγε την εν λογο κλινικη με τη στρατηγική που ακολουθεί ΔΕΝ θα ειχε το αποτελεσμα που έχει σημερα,
γιατι η κλινικη εδω δεν δινει σημασια στο φορλοκ τα αφηνει αδεια ή ελειπη κ χτιζει κυριως μπροστα απ αυτα (με οτι συνεπειες αυτο εχει στην τελικη εικονα) κ εχει διαπιστωθει αυτο σε παμπολα περιστατικα της που εχει ποσταρει.

Ρεζουμε: αν εχεις ετοιμο φορλοκ κ κροταφους (γιατι ουτε με τους κροταφους το χει) εχεις ελπιδες να πας καλα.
Αν οχι, καλα ξεμπερδέματα....

Βέβαια θα ήταν χρήσιμο να μας ποστάρει και η κλίνική μια φώτο από την τοποθέτηση να δούμε που μπήκαν graft.

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεν είναι καθόλου ειρωνεία, είναι καθαρή διαφωνία σε αυτά που έγραψες. Και εμείς έχουμε μάτια και βλέπουμε απλά τα δικά μας μάτια δεν έχουν φίλτρα με ονόματα γιατρών/κλινικών. Δυστυχώς για να έχουμε ειλικρινείς κριτικές μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσουμε να ποστάρουμε χωρίς να αναφέρουμε την κλινική που έκανε την μμ.
Ναι αλλά έλεος για τον τρόπο που κάνει "παρουσίαση" ο θεός να την κάνει δεν λες ...

aeratos28

Just aeratos
Εδώ τελικά είμαστε ο δρόμος που βλέπει κάποιος ,η φόρουμ,που καθόμαστε και σχολιάζουμε ,αφού έχουμε βάλει χαρτί και μολύβι ,να δούμε πού και τι μπήκε και που και τι φύτρωσε ,σε τι γωνία κλήσης κτλ κτλ κτλ..με αυτή την οπτική σου την συγκεκριμένη,το 99% των αποτελεσμάτων εδώ ,στον έξω κόσμο είναι άψογα..με την ματιά κάποιου που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου..έτσι θα συζητάμε τώρα??
Ναι,είναι κάποια σημεία που είπαν πιο πάνω τα παιδιά τα οποία προδίδουν την επέμβαση(στα δικά μας μάτια),του φόρουμ, θα το διευκρινίζουμε πλέον ,που φτάσαμε.!!και για το ποσό αυτό που πλήρωσε ο πελάτης ,δεν θα έπρεπε να προδίδει τπτ την επεμβαση..αυτο είναι προς σχολιασμο..έξω και ο ibarumah πχ,είναι τέλειος ,έτσι θα το πάμε??
Μόλις τον δεις στο δρόμο έτσι από μπροστά το πρώτο που θα πεις είναι ότι κάνει μπαμ η μεταμόσχευσή? Ξανά και ξανά ΕΛΕΟΣ
Και ότι από μπροστά όταν τον κοιτάς κάνει μπαμ η μμ?

nick90

Well-Known Member
Θα μπορούσες να μου πεις γιατί να είμαστε τόσο σίγουροι ως προς αυτό;
Ειναι δεδομένο οτι η fut στους άντρες επιλέγεται "εξαναγκαστικα" κατα την πλειοψηφία των περιπτώσεων σε πολύ συγκεκριμενες περιπτώσεις πολυ μεγάλων norwood που δεν έχουν καλη δότρια και οχι για βα αποφευχθεί το ξύρισμα της δότριας. Αφού ετσι και αλλιώς και τα μαλλια της δότριας μακραίνουν γρήγορα ειδικά με τις βιταμίνες που θα παίρνει ο ασθενής και δεν θα φαίνεται κατι.

Panos1982

Well-Known Member
Βέβαια θα ήταν χρήσιμο να μας ποστάρει και η κλίνική μια φώτο από την τοποθέτηση να δούμε που μπήκαν graft.

Φυσικα και θα ήταν, αλλα με την οποια εμπειρια εχω αποκομισει στον τροπο στρατιγικης της συγκεκριμενη κλινικης δεν εχει μπει σε αλλα κι αλλα φορλοκ οποτε αποκλείω να μπηκε σε αυτο,
Απλα ειναι τυχερος ο ασθενης που το ειχε ετοιμο.

Μπλουζα