Γιατρέ να σου πω την αλήθεια τα πιο πολλά που έχεις τα έχω δει,από πυκνότητες αρκετά μου άρεσαν αλλά παίζει να μην τα είδα πολύ πυκνά λόγω του ότι είδα πολλά από Ισπανούς στο YouTube,οπότε κακώς μάλλον έβαλα σαν benchmark αυτούς; παίζει και αυτό.Επισης μερικά όπως εδώ δεν είναι ολοκληρωμένα,αν το φτιάξεις αυτό θα σαι οκ.Τελος γιατί δεν πας επιθετικά και παίζεις με λίγα grafts σε κάποιες περιπτώσεις που όλα υπερτερούν στο να κουμπωσεις πολλά grafts;οι Ισπανοί χωρίς μεγάλη εμπειρία βλέπω βάζουν πολλά grafts και τσιμεντωνουν.
Οι 4 ισπανοι ειναι
1. πολυ έμπειροι
2. ποσταρουν περιστατικα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα δοτριας
3. ολοι οι ασθενέις παιρνουν φιναστεριδη που "σταματα" την τριχοπτωση
4. Έχουν πελατες τα πιο "ψαγμενα" + ευκατασταστα ατομα παγκοσμιως, οπότε τα χρηματα δεν ειναι προβλημα.
Η διαχειριση της δοτριας με οριζοντα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ (που περιλαμβανει ο άλλος αν κοψει την φινατεριδη γιατι ενας αδιαβαστος ουρολογος του ειπε λανθασμενα πως θα παθει καρκινο) απαιτει να εισαι συγκρατημενος και να μην "τσιμεντωνεις" παρα σε πολυ σπανιες περιπτωσει.
4 στα 1- περιστατικα που βλεπω ειναι repair!
και οι πιο νεοι , ειναι λογω κακης διαχειρισης δοτριας που τους αφηνει χωρις περιθωρια βελτιωσης.
Ξερεις ποιος ειναι ο στοχος μου μεχρι να παρω συνταξη?
ΠΟΤΕ να μην δημιουργησω ΕΓΩ τετοιον ασθενή!
ΔΕΝ θα παω να φαω τα μισα τριχοθυλάκια μιας δοτριας στην μπροστινη ζωνη για να εντυπωσιασω καποιον.
Ειδικα καποιο ανωνυμα κομπλεξικα και ζηλοφθονα άτομα, που μετα θα βγουν να πουν πως "δεν ειαι αρκετα μπλε ο Αναστασακης"
Διοτι σε 20 χρονια αυτος ο ασθενής ΔΕΝ θα πει"χαλαλι ιατρε, φχαριστηθηκα 20 χρονια μαλλι, ας ειμαι σαν κλόουν τωρα που δεν μας φτανουν για τις υπολοιπες περιοχες"
θα πει "εσυ ρε ιατρε γιατι με ακουσες 25 χρονων ημουν! ΕΣΥ επρεπε να κανεις οικονομια για να εχω εφεδριες και τωρα στα 45".
Τα τρολ αρεσκονται να παρουσιαζουν την ΣΥΝΕΣΗ ως ανικανοτητα.
Μπορει να ειναι από αποφοιτοι γυμνασιου μεχρι διδακτορικοι ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, αλλα ξερουν καλυτερα από εμενα που ειμαι 3ης γενιας ιατρός και εχω διδαγματα ακομα και από τον παππού μου...
Γιατι αυτοι "ξερουν, εινα ιπαλιοι στο φορουμ"
Το τραγικο ειναι πως
κανεις δεν παιρνει θεση εναντιον στα κακοήθη τρολ, τα οποια ΞΕΡΟΥΝ την αλήθεια καταβαθως, αλλα γουσταρουν να με "προσβαλουν" και να με υποβιβαζουν στα ματια του ...κοινού.
Καλη συνεχεια