Φυσικά και δεν είπα ότι είναι κακό είναι απλά μέτριο μπορείτε να ανεβάσετε ξανά καινούριες φωτογραφίες στους 9-12 μήνες αλλά δεν θα έχουν τρομακτική διαφορά εκτός αν παίρνει φάρμακα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο άνθρωπος είναι σχεδόν φαλακρός στην ηλικία των 41+ ασφαλή ηλικία άρα θα μπορούσε να βάλει λίγα ακόμα και να είναι άψογος χωρίς να χρειάζεται να ξανά ασχοληθεί στο μέλλον και φυσικά να μην μπλέξει με φάρμακα που όσο αποτελεσματικά και να είναι, (που δεν είμαι καθόλου κατά) συνεχίζουν να είναι φάρμακα άρα καλύτερα να μην τα παίρνεις. Αν ήταν στην ηλικία των 20-30 θα έλεγα πολύ καλά πάει με ασφάλεια κλπ αλλά σε αυτή την περίπτωση όχι. Επίσης το ότι είναι ευχαριστημένος δεν είναι μέτρο σύγκρισης κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με Hyundai άλλοι με Lamborghini. Γενικα το φόρουμ έχει υψηλά στάνταρ άρα δεν είναι κακό να δεχτείτε καμία φορά και μια όχι και τόσο καλή κριτική. Έχω δει και αλλά αποτελέσματα γενικα καλό είναι να κρίνονται με αυστηρά κριτήρια εδώ για μένα τουλάχιστον είχε περιθώρια βελτίωσης η προσέγγιση.
Το Hyundai και το Lamborghini το βλεπουμε διαφορετικά.
Το να ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ το ασθενή με τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ μοσχεύματα, ΑΥΤΟ ειναι η Lamborghini ...
Τωρα, για να ειμαστε και σοβαροι.
Η ...απαιτησεις του φορουμ ΔΕΝ ειναι υψηλές.
Δεν ειδα κανεναν να ζηταει πτυχια, συνεδρια, εξειδικευση και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ.
Ειναι υψηλές στο ΜΑΤΙ.
Και στα ΝΟΥΜΕΡΑ μοσχευμάτων.
Θελουν να δουν ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.
ΑΛΛΑ το πιο ΒΑΣΙΚΟ που τα ξεχνάνε ΟΛΑ????????
ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Έχουν αποθεωσει κλινική που δεν έχουν δει ΕΝΑ (ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΕΝΑ!) περιστατικο, απλα και μόνο γιατι χρεωνει ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!
Η υποκρισια σε όλο της το μεγαλείο! Υψηλες αποτησεις και ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
Έλα, μη κρυβομαστε πισω από το δακτυλο μας.
Οι συνετοι ιατροί βγάζουν όσα μοσχεύματα
πρεπει.
Ο Αναστασακης αμειβεται με το μόσχευμα.
Και παρόλα αυτα κάνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στα μοσχευματα του ασθενούς του. Και ειναι περήφανος για αυτό
Και για αυτό μου λεει να σας ποσταρω ΑΥΤΑ τα περιστατικά!
Ουτε τον φορτωνει με φαρμακα αν δεν θέλει ο ασθενής, ουτε τον τραβολογαει με 2-3 επεμβασεις για να γινει...μπετο και να ζητωκραυγαζει το φορουμ!
Αν σας αρεσει, καλώς.
ΑΥΤΟ θεωρει ΣΩΣΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ.
Το τι θεωρούν οι "γνωστες" στα φορουμ, ειναι δικό τους θέμα.
Δυστυχώς δεν θα τους δει ΠΟΤΕ σε κανενα συνεδριο να ανταλλαξουν απόψεις. Υποθετω ξερεις το γιατι
Αυτη την σύνεση και τον επαγγελματισμό καποιοι ............... το ονομαζουν "περιορισμένες ικανότητες". "μετρια αποτελεσματα" και άλλα φαιδρά.
Από την άλλη, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΜΟΝΟ εγω σας ανεβαζω καθε βδομαδα περιστατικά, βιντεο, κτλ.
Εκτος αν ποσταρισματα με 4 φωτο από το 2013 που ειδα ειναι αυτο που σας ικανοποιεί.....