Vag25 αχταρμά τα έκανες..αυτο που άλλαξε με τον ερχομό του γιατρού εδώ ,είναι πως οι τόσο συντηρητικές προσεγγίσεις σταμάτησαν να σχολιάζονται αρνητικά..όχι αν ακουγοντουσαν η όχι καλά λόγια για αυτον..αυτο λέω έχει αλλαξει..και βρήκαμε και υποστηρικτές της τακτικής αυτής ξαφνικα ενώ ποτέ δεν υπηρχαν.ακριβως ίδια είναι η προσέγγιση στις περισσότερες των περιπτώσεων..άπλωμα των grafts σε όλο το κεφάλι γίνεται..ένα που θυμάμαι τώρα είναι αυτόν που είχε κάνει δώρο την επέμβαση από dhi μετά από μια κλήρωση.ουτε 3000 μοσχεύματα από hairline μέχρι crown.για κάνε έναν κόπο να δεις τι έγραφαν τότε οι περισσότεροι εδώ μέσα..τι τακτική είναι αυτή κτλ κτλ..τώρα άκρα του τάφου σιωπή..αυτό σχολιάζω γιατί αυτό βλέπω.σε 10 περιστατικά ας πούμε τα 8 για να μην πω παραπάνω έχουν το ίδιο μοτίβο..άπλωμα των grafts..
Υ.γ σε μην μπαναρεις cvial για διπλό ποσταρισμα,διευκρινηση έκανα γιατί υπήρχε μπέρδεμα
οχι φιλε μου ποιος αχταρμας, ισως δεν κατανοεις τι γραφω.
Εγω οπως σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος οτι η στρατηγικη του Αναστασακη ειναι σωστη, οπως δεν ημουν σιγουρος με την στρατηγικη του λορεντζο για φινα ως στανταρακι. Αλλα αυτη εχει ο λορεντζο και με αυτη τη στρατηγικη κανει θαυματα. Για τους αλλους που λες δεν ξερω, πες ονοματα κανε quotes για να σου απαντησουν οι ιδιοι το γιατι και αν αλλαξαν αποψη.
Ακομα και να εχουν αλλαξει αποψη γιατι ο Αναστασακης παρουσιαζει μια αλλη προσεγγιση στο φορουμ με τα δικα του επιχειρηματα σε συζητησεις εδω, δεν βλεπω κατι κακο. Αντιθετα βλεπω κακο στα κολλημενα μυαλα που οτι και να γινει θα λενε το ιδιο ποιημα.
Πχ ο cvial ηταν υπερμαχος της στρατηγικης λορενζο, ομως οταν μπηκε στο τραπεζι η στρατηγικη του Αναστασακη(με συζητηση εδω απο τους πρωταγωνιστες ετσι? οχι με υποθεσεις που καναμε στο παρελθον για το πως λειτουργει ο αναστασακης και η DHI), την αποδεχτηκε και την καταλαβαινει σε ενα βαθμο.Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο σε αυτο.
Απο κει και περα εγω αυτο που βλεπω ειναι μια εμμονη απο συγκεκριμενα ατομα με τον Αναστασακη εδω και μηνες (μπορει να εχει περασει και χρονος)που κανουν λαικ μεταξυ τους στα ιδια και τα ιδια ποσταρισματα.
Η κλινικη δεν εχει την καλυτερη συμπεριφορα απο την αλλη και δινει τροφη απαντωντας στους haters( αυτο ειναι δικο τους προβλημα βεβαια, εμας μας ενδιαφερει η ποιοτητα του φορουμ και το πως εμεις συμπεριφερομαστε). Αλλα και οι haters συνεχιζουν να ψαχνουν αφορμη. Ειναι αμετρητα τα ποσταρισματα τους που δεν εχουν καμια λογικη στην επιχειρηματολογια τους και τα εχω προσπερασει, για να μην δωσω συνεχεια στην κοντρα. Αλλα καποια στιγμη η υπομονη στερευει, γιατι η ποιοτητα του φορουμ εχει πιασει πατο.
Λες και το προβλημα στην ζωη μας ειναι ο Αναστασακης ενα πραγμα. Μονο για τον covid δεν εχω διαβασει οτι τον ξεκινησε ο Ανα.