NW stage IIIA - 2411 FUs- F.U.E. - Άνδρας 35ετών - 28-9-20 (αποτέλεσμα 8 μηνών)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ωραίο το αποτέλεσμα για τα grafts που μπήκαν.φυσικοτητα η hairline συμφωνώ,όπως επίσης συμφωνώ πως τα τemporal points απλά,δεν..!!τώρα κάτι βαρυγδουπα που βλέπω ότι είναι κορυφαίο που παίζει στο φορουμ και για εξωτερικά κτλ,όχι απλά είστε υπερβολικοί,έχετε ξεπεράσει το σημείο αυτό..ένα πολύ καλό για τα grafts που μπήκαν αποτέλεσμα είναι .δλδ θέλετε να μου πείτε ότι αν αυτός ο άνθρωπος άνοιγε νήμα εδώ θα του λέγατε ότι με 2400 θα γέμιζε τριγωνακια θα έφτιαχνε από το 0 την α ζώνη όλη με πυκνότητα φοβερή και ότι θα ήταν τούμπανο?
Δεν νομίζω..εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θέλει σίγουρα ακόμα περίπου 1500 grafts για να ακουστούν μεγάλα λόγια τύπου τούμπανο και τοπ αποτέλεσμα..μην είστε υπερβολικοί χωρίς να υπάρχει λόγος μάγκες..
Ξαναλέω,μια χαρά είναι η δουλειά που έγινε ,λίγα τα grafts και από αυτά πήρε πολύ ωραίο αποτέλεσμα..αλλά τοπ κτλ..μάλλον απέχει αρκετα

Mak39

Member
Υψηλή φύτρωση και φυσικότατη hairline που άλλαξε εντελώς την εικόνα του ασθενή. Προσωπικά τα temporals τα βλέπω μια χαρά και δημιουργούν την απαραίτητη σκιά για να δένει με τη hairline.

Kostas97

Well-Known Member
Ωραίο το αποτέλεσμα για τα grafts που μπήκαν.φυσικοτητα η hairline συμφωνώ,όπως επίσης συμφωνώ πως τα τemporal points απλά,δεν..!!τώρα κάτι βαρυγδουπα που βλέπω ότι είναι κορυφαίο που παίζει στο φορουμ και για εξωτερικά κτλ,όχι απλά είστε υπερβολικοί,έχετε ξεπεράσει το σημείο αυτό..ένα πολύ καλό για τα grafts που μπήκαν αποτέλεσμα είναι .δλδ θέλετε να μου πείτε ότι αν αυτός ο άνθρωπος άνοιγε νήμα εδώ θα του λέγατε ότι με 2400 θα γέμιζε τριγωνακια θα έφτιαχνε από το 0 την α ζώνη όλη με πυκνότητα φοβερή και ότι θα ήταν τούμπανο?
Δεν νομίζω..εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θέλει σίγουρα ακόμα περίπου 1500 grafts για να ακουστούν μεγάλα λόγια τύπου τούμπανο και τοπ αποτέλεσμα..μην είστε υπερβολικοί χωρίς να υπάρχει λόγος μάγκες..
Ξαναλέω,μια χαρά είναι η δουλειά που έγινε ,λίγα τα grafts και από αυτά πήρε πολύ ωραίο αποτέλεσμα..αλλά τοπ κτλ..μάλλον απέχει αρκετα
Σιγουρα οσο πιο πυκνο τοσο καλυτερα, αλλα δεδομενου οτι αυτο δεν θα το δουμε και δεν μπορουμε να ξερουμε το γιατι, πρεπει να σχολιασουμε με τα δεδομενα που εχουμε ως καλο ή κακο.
Αλλιως συνεχεια θα κανουμε κυκλους γυρω απο το "γιατι δεν εβαλες παραπανω graft;".

Εαν επρεπε να βαλει αλλα 1500 δεν θα συζητουσαμε και για δευτερη μετ;

oreo

Well-Known Member
Η φυσικότητα του αποτελέσματος που έχει να κάνει με την γωνία εισαγωγής των μοσχευμάτων, την επιλογή των grafts, την απουσία doll effect και τέλος της πυκνότητας μου θυμίζει καλά αποτελέσματα εξωτερικού.
Μικρός ενδοιασμός τα temple points.
Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου. Σε ρώτησα συγκεκριμένα γιατί θεώρησα οτι εν ριμή του (γραπτού) λόγου, υπερέβαλες
ως προς την αξιολόγηση του αποτελέσματος εκφέροντας μια απόλυτη άποψη.
Η δική μου σκοπιά είναι λίγο διαφορετική, ως εκ φύσης συγκρατημένα αισιόδοξος.
Συγχαρητήρια στο παλικάρι για την μεγάλη αλλαγή στην εμφανισή του και στον γιατρό για την φυσικότητα που πέτυχε στην εμπρόσθια ζωνη που δεν προδίδει μετ και για τις ευκρινείς φώτογραφιες.
Τα graft που χρησιμοποιήθηκαν για τέτοιου εύρους αποκατάσταση ήταν λίγα (μπορεί για μελλοντικό reserve, χρηματικό αντίτιμο or whatever the reason) για να προσδώσουν τον τίτλο ενος καταπληκτικού αποτελέσματος .
Επίσης αν και δίνω ιδιαίτερη σημασία στα χαρακτηριστικά του εν λόγω ασθενή που έχουν και αυτά θετικό πρόσημο : salt and pepper effect, κυματιστή - σπαστή τρίχα που δημιουργεί το επιθυμητό layering, ψηλές γέφυρες που κάνουν blend in , καλή ποιότητα τρίχας (δεν ξέρω αν παίρνει φίνα και βοηθήθηκε) , παλι δεν βλέπω την πυκνότητα που θα έκανε το stand out, στον ελλαδικό χώρο.
Τέλος τα temporal peaks προδίδουν την μετ και η πανοραμική φωτό που θα έδινε ολοκληρωμένη την εικόνα και την ικανότητα για ασφαλή συμπεράσματα στο μέτρο που είμαστε ικανοί να κρίνουμε πάντα, απουσιάζει.

witcher

Well-Known Member
Ωραίο αποτέλεσμα για τα grafts που έβαλε αλλά όντως σχόλια τύπου "από τα καλύτερα" νομίζω και εγώ είναι άκρως υπερβολικά και δεν το δικαιολογούν σε καμία περίπτωση. Δηλαδή σε όσα αποτελέσματα έχουν καλή φυσικότητα και καλή φύτρωση και καλή ποιότητα τρίχας λέμε ότι είναι από τα κορυφαία; Μάλλον....θα έχουν πέσει αρκετά οι απαιτήσεις κάποιων....Επίσης πως κρίνουμε με σιγουριά ένα αποτέλεσμα όταν μόνο την hairline βλέπουμε ενώ δεν δεν έχουμε δει τι γίνεται πίσω από την hairline και γενικά στην Α ζώνη με πανοραμικές φωτογραφίες; Τέλος τα temples επίσης χάνουν αρκετά σε φυσικότητα και προδίδουν μεταμόσχευση.

Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Δηλαδή εσύ φίλε witcher με 2400 τι περίμενες για να καταλάβω?Να μην φενεται καθόλου δέρμα?Μοκέτα?Την ποιότητα των φωτογραφιών και στον Αναστασάκη και στην hdc που αποτυπώνουν πραγματικά το αποτέλεσμα με όλες τις ατέλειες και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ χωρίς καμία παραπλάνηση δεν την μετράς?Μας αρέσει η παραμυθα με θεοσκοτεινες φωτό.Μιλαμε για Ελλάδα που επιτέλους βλέπουμε αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών χωρίς εκπτώσεις.Προφανως δεν αρέσει σε κάποιους η κλινική.Εγω θα πω ότι επιτέλους βλέπουμε έναν ΣΟΒΑΡΟ ανταγωνιστή απέναντι στην hdc και μια αξιόπιστη εγχώρια λύση με πλάνο, σεβασμό στην δοτρια και hairline υψηλού επιπεδου.
@Ξαφνικα ανακαλύψαμε και τα τριγωνακια μετά από καιρό.....

witcher

Well-Known Member
Δηλαδή εσύ φίλε witcher με 2400 τι περίμενες για να καταλάβω?Να μην φενεται καθόλου δέρμα?Μοκέτα?Την ποιότητα των φωτογραφιών και στον Αναστασάκη και στην hdc που αποτυπώνουν πραγματικά το αποτέλεσμα με όλες τις ατέλειες και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ χωρίς καμία παραπλάνηση δεν την μετράς?Μας αρέσει η παραμυθα με θεοσκοτεινες φωτό.Μιλαμε για Ελλάδα που επιτέλους βλέπουμε αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών χωρίς εκπτώσεις.Προφανως δεν αρέσει σε κάποιους η κλινική.Εγω θα πω ότι επιτέλους βλέπουμε έναν ΣΟΒΑΡΟ ανταγωνιστή απέναντι στην hdc και μια αξιόπιστη εγχώρια λύση με πλάνο, σεβασμό στην δοτρια και hairline υψηλού επιπεδου.
Μα αυτό λέμε ότι είναι καλό για τα grafts που έβαλε, αλλά για να χαρακτηριστεί από τα καλύτερα χρειαζόταν αρκετά περισσότερα μοσχεύματα για καλύτερη πυκνότητα ώστε να πλησιάσει τα κορυφαία. Απουσιάζει επίσης η πανοραμική που είναι πολύ σημαντική για να δούμε τι γίνεται πίσω από την hairline και γενικά στην Ά ζώνη. Τα temples επίσης δεν έχουν καλή φυσικότητα. Οι καλύτερες φωτογραφίες να ξέρεις πάντως είναι σε εξωτερικές συνθήκες, αυτές που αποτυπώνουν πλήρως το αποτέλεσμα, όχι σε εσωτερικούς χώρους. Όλα αυτά δεν δικαιολογούν σχόλια που ακούστηκαν περί κορυφαίου, αυτά κρίνουμε και όχι αν είναι καλό ή όχι το αποτέλεσμα που φυσικά και είναι καλό.

koumparos

Well-Known Member
Witcher σέβομαι την άποψη σου.Απλα να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό το πραγματικό αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης.Το 100%οπτικο αποτέλεσμα θα το δεις μόνο από κοντα.Σε εξωτερικές συνθήκες με ήλιο δεν νομίζω να υπάρχει μεταμόσχευση χωρίς ψεγάδι.Ειναι αδύνατον οι πυκνότητες της μμ να συναγωνιστούν τις μαμά πυκνότητες.

oreo

Well-Known Member
Δεν πρέπει koumpare οι προσωπικές έριδες να θολώνουν την κρίση μας, ούτε να τασσόμεθα με το ένα στρατόπεδο ή το άλλο για να συντηρείται άσβεστη μια κόντρα.
Όταν βλέπουμε μια εικόνα (ευκρινή) την κρίνουμε αντικειμενικά με τα + και τα - της. Αν φτάνουμε όμως να ωραιοποιούμε ένα αποτέλεσμα επειδή απλά και μόνο βλέπουμε μια φωτογραφία που δεν είναι παραπλανητική τότε χάνει και την ουσία ύπαρξης το φόρουμ.
Δεν σε έχω για άνθρωπο που εθελοτυφλεί

aeratos28

Just aeratos
Koumpare τα τριγωνακια δεν τα ανακαλύψαμε ξαφνικά μετά από καιρό ..αν και δεν κολλάει αυτή η πρόταση αν την ξαναδιαβασεις..τα τριγωνακια επειδή λίγοι πάσχουν ,ένας από αυτούς είμαι και εγώ,όπου βλέπω επέμβαση σε αυτά ,πάντα θα πω την γνώμη μου ..εδώ λοιπόν δεν έχει γίνει ωραία δουλειά..στην α ζώνη μια χαρά δουλειά έγινε.
Επίσης βλέπω λες στον witcher,τι περίμενες με 2400 να γίνει μοκέτα?χαίρω πολύ,αυτό λέμε,ότι δεν γίνεται να είναι μοκέτα..όμως δεν γίνεταιεσυ από την άλλη

να λες για φοβερό αποτέλεσμα και τοπ κτλ κτλ .πάσχει σε 2-3 σημεία η επέμβαση για να είναι φοβερό.ελπιζω να το καταλαβαίνεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Για τα μοσχεύματα που έβαλε και την εικόνα που βλέπουμε το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο.Τωρα εάν κάποιοι από εσάς έχετε προσωπικές διαφορές με το γιατρό και επηρεάζει την κριτική σας δεν φταίω εγώ.Μιλας για 2-3 σημεία που πάσχει η μεταμόσχευση.Θα ήθελα να τα διαβάσω.@Δεν σας βλέπω όμως να κατακρίνετε νήματα με απαράδεκτο φωτογραφικο υλικό που στην ουσία παραπλανούν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.Εδω φενεται πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει μια μμ χωρίς σκοτάδια η περιεργους φωτισμούς με όλα τα θετικά ή αρνητικά που έχει μια μμ.

makis25

Well-Known Member
τα τριγωνακια δεξια αριστερα ξεχωριζουν πως ειναι μεταμοσχευμενα. Στις φωτο 7 μερες μετα τη μεταμοσχευση το πανω φαινεται απλα σα να ναι κουρεμενο με τη μηχανη . Οπως θα πρεπε να ναι καθε μεταμοσχευση , μη ανιχνευσιμη δηλαδη, αν απλα να κουρευτηκε καποιος. Τα τριγωνακια ομως στις 7 μερες δε μοιαζουν ετσι . Αυτο που φταιει ειναι πως τα μονοτριχα που μπαινουν εκει , και με τη σωστη φορα να μπουν , ειναι πιο παχουλα απο οτι βγαζει η φυση εκει . Στους 8 μηνες με πιο μακρυ μαλλι τα τριγωνακια φαινονται καλυτερα γιατι κρυβονται απ το μηκος . Το δεξι ειναι καλυτερο του αριστερου . Αυτο που θελω να πω ειναι πως απ τις 7 μερες η μεταμοσχευση μας δειχνει πως θα ειναι το μαλλι αν ειναι 100% η φυτρωση . Εγω απ το πανω ειμαι ευχαριστημενος , απ τα τριγωνακια ομως οχι και δε θα μουν απ τις 7 μερες κιολας . Ειναι μπελαλιδικα και εξαιρετικα δυσκολο να τα κανεις να φαινονται φυσικα , ειδικα σε κοντο μαλλι . Αν βαλεις μηχανη στα 5 χιλιοστα πως θα φαινονται τα τριγωνακια; φανταζομαι λιγο χειροτερα απο οτι στις 7 μερες .

bobby

Well-Known Member
Νομίζω, ειδικός δεν είμαι, ότι για να βγουν τα τριγωνάκια τέλεια, πέρα από τον σχεδιασμό (σχέδιο, γωνίες φύτευσης, βαθμιαία πυκνότερο όσο πλησιάζεις προς τα αυτιά) θα πρέπει να έχουν fine hair που μόνο χαμηλά στον σβέρκο (μη ασφαλής περιοχή) ή στην parietal περιοχή μπορεί να βρει ο γιατρος. Αυτό κάνει την διαφορά, αν ο φίλος έχει «γουρουνότριχα» ή ο γιατρος δεν πήρε από την μη ασφαλή περιοχή του σβέρκου τότε δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα τριγωνάκια πρέπει να έχουν ένα gradient transition. Δηλαδή λεπτά μπροστά και προς τα πίσω να πυκνώνει. Εδώ είναι πολύ τονισμένα στην αρχή (πράσινη γραμμή), μετά εξασθενούν (κόκκινη γραμμή) και μετά πυκνώνουν, δεν υπάρχει smooth transition. Βέβαια έχει ακόμα κάποιους μήνες μήπως και πυκνώσει η περιοχή μεταξύ των 2 γραμμών.

DSC08136.jpg

oreo

Well-Known Member
Μου θυμίζει μερικές φορές το φόρουμ Στρουμφοχωριό χωρίς Στρουμφίτα.
Τον Μπαμπαστρούμφ και τον Γκρινιάρη τους έχω εικόνα :D :D :D
Μένουν ο Ξεφτέρης, ο Σπιρτούλης, ο Μελένιος, ο Σκουντούφλης, ο Λιχούδης , ο Χαχανούλης, ο Χουζούρης κτλ κτλ και ο Δρακουμέλ.
Βρείτε ρόλους :p

bobby

Well-Known Member
Μου θυμίζει μερικές φορές το φόρουμ Στρουμφοχωριό χωρίς Στρουμφίτα.
Τον Μπαμπαστρούμφ και τον Γκρινιάρη τους έχω εικόνα :D :D :D
Μένουν ο Ξεφτέρης, ο Σπιρτούλης, ο Μελένιος, ο Σκουντούφλης, ο Λιχούδης , ο Χαχανούλης, ο Χουζούρης κτλ κτλ και ο Δρακουμέλ.
Βρείτε ρόλους :p
Ωραιο! Θα «γράψεις» βέβαια αν κάνεις και τις αντιστοιχίες με τα usernames :D:D:D:D

aeratos28

Just aeratos
Τι δεν βλέπεις να κατακρίνω κακές φωτό?πετας απλά κουβέντες για να τις πετάς??που και σε ποιο νήμα δεν έχει καλές φωτό και δεν το σχολίασα?ρε κουμπάρε τις κουμπάρες παίζουμε?
Θα ήθελες να διαβάσεις λες τα σημεία..δεν τα είπα πιο πάνω?άντε θα στα ξαναπώ γτ η εμμονή η δική σου είναι σε υψηλό επίπεδο..αν είχα εμμονή δεν θα έλεγα ότι για τα grafts που μπήκαν είναι μια χαρά δουλειά..όπως και σε άλλα αποτελέσματα που άξιζε να το πω το είπα το μπράβο..
Πάμε λοιπόν τα σημεία..
1ο. Έπρεπε να μπουν περισσότερα grafts..αυτά τα grafts μπαίνουν σε κάποιον με περίπου το μισό πρόβλημα..
2ο. Τα τριγωνακια (επειδή ξαναλέω πως είμαι με αυτό το πρόβλημα και ίσως ο μόνος που έχει ψαχτει στο φόρουμ τολμώ να πω τόσο πολύ) πάσχουν αρκετά.καποια σημεία τονίστηκαν και από cvial .τα συγκεκριμένα temporals για να έρθουν όπως πρέπει καταρχήν χρειάζονταν άλλα grafts και όχι αυτά..πάνω από τα αυτιά η χαμηλά στο σβέρκο..τα πιο baby hairs στην πρώτη γραμμή και προς 2η..και μετά αυτά τα grafts να είναι πιο μέσα ..
3ο. Για να μιλάς για κορυφή και το καλύτερο αποτέλεσμα του φόρουμ,θα πρέπει να δούμε και πανοραμικές φωτο σε εξωτερικές συνθήκες και με άλλο χτένισμα ,προς τα κάτω προς τα πίσω ..
Υ.γβρες μου εσύ λόγους για τους οποίους θεωρείς κορυφή αυτό το αποτέλεσμα που ξεπερνάνε τους λόγους που σου ανέφερα
Για τα μοσχεύματα που έβαλε και την εικόνα που βλέπουμε το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο.Τωρα εάν κάποιοι από εσάς έχετε προσωπικές διαφορές με το γιατρό και επηρεάζει την κριτική σας δεν φταίω εγώ.Μιλας για 2-3 σημεία που πάσχει η μεταμόσχευση.Θα ήθελα να τα διαβάσω.@Δεν σας βλέπω όμως να κατακρίνετε νήματα με απαράδεκτο φωτογραφικο υλικό που στην ουσία παραπλανούν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.Εδω φενεται πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει μια μμ χωρίς σκοτάδια η περιεργους φωτισμούς με όλα τα θετικά ή αρνητικά που έχει μια μμ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα