Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σιγουρα οσο πιο πυκνο τοσο καλυτερα, αλλα δεδομενου οτι αυτο δεν θα το δουμε και δεν μπορουμε να ξερουμε το γιατι, πρεπει να σχολιασουμε με τα δεδομενα που εχουμε ως καλο ή κακο.Ωραίο το αποτέλεσμα για τα grafts που μπήκαν.φυσικοτητα η hairline συμφωνώ,όπως επίσης συμφωνώ πως τα τemporal points απλά,δεν..!!τώρα κάτι βαρυγδουπα που βλέπω ότι είναι κορυφαίο που παίζει στο φορουμ και για εξωτερικά κτλ,όχι απλά είστε υπερβολικοί,έχετε ξεπεράσει το σημείο αυτό..ένα πολύ καλό για τα grafts που μπήκαν αποτέλεσμα είναι .δλδ θέλετε να μου πείτε ότι αν αυτός ο άνθρωπος άνοιγε νήμα εδώ θα του λέγατε ότι με 2400 θα γέμιζε τριγωνακια θα έφτιαχνε από το 0 την α ζώνη όλη με πυκνότητα φοβερή και ότι θα ήταν τούμπανο?
Δεν νομίζω..εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θέλει σίγουρα ακόμα περίπου 1500 grafts για να ακουστούν μεγάλα λόγια τύπου τούμπανο και τοπ αποτέλεσμα..μην είστε υπερβολικοί χωρίς να υπάρχει λόγος μάγκες..
Ξαναλέω,μια χαρά είναι η δουλειά που έγινε ,λίγα τα grafts και από αυτά πήρε πολύ ωραίο αποτέλεσμα..αλλά τοπ κτλ..μάλλον απέχει αρκετα
Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου. Σε ρώτησα συγκεκριμένα γιατί θεώρησα οτι εν ριμή του (γραπτού) λόγου, υπερέβαλεςΗ φυσικότητα του αποτελέσματος που έχει να κάνει με την γωνία εισαγωγής των μοσχευμάτων, την επιλογή των grafts, την απουσία doll effect και τέλος της πυκνότητας μου θυμίζει καλά αποτελέσματα εξωτερικού.
Μικρός ενδοιασμός τα temple points.
Μα αυτό λέμε ότι είναι καλό για τα grafts που έβαλε, αλλά για να χαρακτηριστεί από τα καλύτερα χρειαζόταν αρκετά περισσότερα μοσχεύματα για καλύτερη πυκνότητα ώστε να πλησιάσει τα κορυφαία. Απουσιάζει επίσης η πανοραμική που είναι πολύ σημαντική για να δούμε τι γίνεται πίσω από την hairline και γενικά στην Ά ζώνη. Τα temples επίσης δεν έχουν καλή φυσικότητα. Οι καλύτερες φωτογραφίες να ξέρεις πάντως είναι σε εξωτερικές συνθήκες, αυτές που αποτυπώνουν πλήρως το αποτέλεσμα, όχι σε εσωτερικούς χώρους. Όλα αυτά δεν δικαιολογούν σχόλια που ακούστηκαν περί κορυφαίου, αυτά κρίνουμε και όχι αν είναι καλό ή όχι το αποτέλεσμα που φυσικά και είναι καλό.Δηλαδή εσύ φίλε witcher με 2400 τι περίμενες για να καταλάβω?Να μην φενεται καθόλου δέρμα?Μοκέτα?Την ποιότητα των φωτογραφιών και στον Αναστασάκη και στην hdc που αποτυπώνουν πραγματικά το αποτέλεσμα με όλες τις ατέλειες και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ χωρίς καμία παραπλάνηση δεν την μετράς?Μας αρέσει η παραμυθα με θεοσκοτεινες φωτό.Μιλαμε για Ελλάδα που επιτέλους βλέπουμε αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών χωρίς εκπτώσεις.Προφανως δεν αρέσει σε κάποιους η κλινική.Εγω θα πω ότι επιτέλους βλέπουμε έναν ΣΟΒΑΡΟ ανταγωνιστή απέναντι στην hdc και μια αξιόπιστη εγχώρια λύση με πλάνο, σεβασμό στην δοτρια και hairline υψηλού επιπεδου.
@Ξαφνικα ανακαλύψαμε και τα τριγωνακια μετά από καιρό.....
Δεν πρέπει koumpare οι προσωπικές έριδες να θολώνουν την κρίση μας, ούτε να τασσόμεθα με το ένα στρατόπεδο ή το άλλο για να συντηρείται άσβεστη μια κόντρα.Δηλαδή εσύ φίλε witcher με 2400 τι περίμενες για να καταλάβω?Να μην φενεται καθόλου δέρμα?Μοκέτα?Την ποιότητα των φωτογραφιών και στον Αναστασάκη και στην hdc που αποτυπώνουν πραγματικά το αποτέλεσμα με όλες τις ατέλειες και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ χωρίς καμία παραπλάνηση δεν την μετράς?Μας αρέσει η παραμυθα με θεοσκοτεινες φωτό.Μιλαμε για Ελλάδα που επιτέλους βλέπουμε αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών χωρίς εκπτώσεις.Προφανως δεν αρέσει σε κάποιους η κλινική.Εγω θα πω ότι επιτέλους βλέπουμε έναν ΣΟΒΑΡΟ ανταγωνιστή απέναντι στην hdc και μια αξιόπιστη εγχώρια λύση με πλάνο, σεβασμό στην δοτρια και hairline υψηλού επιπεδου.
Δηλαδή εσύ φίλε witcher με 2400 τι περίμενες για να καταλάβω?Να μην φενεται καθόλου δέρμα?Μοκέτα?Την ποιότητα των φωτογραφιών και στον Αναστασάκη και στην hdc που αποτυπώνουν πραγματικά το αποτέλεσμα με όλες τις ατέλειες και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ χωρίς καμία παραπλάνηση δεν την μετράς?Μας αρέσει η παραμυθα με θεοσκοτεινες φωτό.Μιλαμε για Ελλάδα που επιτέλους βλέπουμε αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών χωρίς εκπτώσεις.Προφανως δεν αρέσει σε κάποιους η κλινική.Εγω θα πω ότι επιτέλους βλέπουμε έναν ΣΟΒΑΡΟ ανταγωνιστή απέναντι στην hdc και μια αξιόπιστη εγχώρια λύση με πλάνο, σεβασμό στην δοτρια και hairline υψηλού επιπεδου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ισχύει Vlafo πολύ δυνατός όντωςΟ Freitas επειδή σε βλέπω διαβασμένο είναι τοπ.
Πέρα των άλλων.
Ωραιο! Θα «γράψεις» βέβαια αν κάνεις και τις αντιστοιχίες με τα usernamesΜου θυμίζει μερικές φορές το φόρουμ Στρουμφοχωριό χωρίς Στρουμφίτα.
Τον Μπαμπαστρούμφ και τον Γκρινιάρη τους έχω εικόνα
Μένουν ο Ξεφτέρης, ο Σπιρτούλης, ο Μελένιος, ο Σκουντούφλης, ο Λιχούδης , ο Χαχανούλης, ο Χουζούρης κτλ κτλ και ο Δρακουμέλ.
Βρείτε ρόλους
Εεε μην εγείρουμαι τώρα αντιδράσειςΩραιο! Θα «γράψεις» βέβαια αν κάνεις και τις αντιστοιχίες με τα usernames
Για τα μοσχεύματα που έβαλε και την εικόνα που βλέπουμε το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο.Τωρα εάν κάποιοι από εσάς έχετε προσωπικές διαφορές με το γιατρό και επηρεάζει την κριτική σας δεν φταίω εγώ.Μιλας για 2-3 σημεία που πάσχει η μεταμόσχευση.Θα ήθελα να τα διαβάσω.@Δεν σας βλέπω όμως να κατακρίνετε νήματα με απαράδεκτο φωτογραφικο υλικό που στην ουσία παραπλανούν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.Εδω φενεται πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει μια μμ χωρίς σκοτάδια η περιεργους φωτισμούς με όλα τα θετικά ή αρνητικά που έχει μια μμ.