Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ μίλησα για κορυφαίο αποτέλεσμα όχι το καλύτερο του φόρουμ.Εαν εσύ δεν θεωρείς κορυφαίο το αποτέλεσμα με την εικόνα που βλέπουμε είναι άποψη σου και δεν θα σου αλαξω γνώμη.
Αέρατε βλέπω σειρά...έλεος....αύριο η
συνέχεια..
Αρκουδινι λέει χαχαχαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ και άλλος ένας άρρωστος που αποτελεί μέγιστο κριτήριο για τη μμ του.επειδή ξαναλέω πως είμαι με αυτό το πρόβλημα και ίσως ο μόνος που έχει ψαχτει στο φόρουμ τολμώ να πω τόσο πολύ
ΑφύσικοΠαιδια καλησπερα,δειτε εδω σχεδιασμο hairline και temporal peaks,απο τουρκια μερια και πιο συγκεκριμενα απο την κλινικη του Cinik:
Απο 1:29 και μετα .4 Month Update 3,200 Graft FUE DHI Dr. Cinik UP CLOSE Comparison Before And After Hair Transplant
This week marks 4 months since my DHI surgery with Dr. Cinik. Today we get up close and compare my current results to my pre-procedure pics. Over the next fe...www.youtube.com
Με επιασε η ψυχη μου ,ο ανθρωπος βεβαια δηλωνει ευτυχισμενος,απιστευτο;
Δυστυχως..Και τι θα μπορουσε να κανει τωρα αυτος ο ανθρωπος οταν και αν καταλαβει τι εχει γινει στο κεφαλι του;Yποθετω τιποτα,μη αναστρεψιμο.Μακρια απο τουρκια φιλοι μου και ειδικα απο τετοιες κλινικες σαν του cinikΑφύσικο
Νομιζω ομως οτι στον σχεδιασμο hairline ειμαστε πολυ πιο δυνατοι και απειρως καλυτεροι απο κλινικες τυπου cinik κτλ.Αναφερομαι στις καλες κλινικες της ΕλλαδαςΚαι στην Ελλάδα τα βλέπεις αυτά ακόμα νασαι σίγουρος.
Δεν το συζητάμε,σαφώς.Νομιζω ομως οτι στον σχεδιασμο hairline ειμαστε πολυ πιο δυνατοι και απειρως καλυτεροι απο κλινικες τυπου cinik κτλ.Αναφερομαι για τις καλες κλινικες της Ελλαδας