Ισχυει. Ειδα ολο το βιντεο. Πραγματικα πριν κανει την ΜΜ η εικονα του ηταν πιο φυσικη και ας ειχε λιγοτερο μαλλι.
Το hairline του δειχνει αφυσικο και λογο ηλικιας ολη αυτη η αλλαγη πανω στο κεφαλι του ειναι λες και εβαλε hair system.
Ειναι απο τις λιγοστες ΜΜ που το τελικο του αποτελεσμα μοιαζει με τουπε περουκινι.
Επιασε τρελη πυκνωση παντως και σε συνδυασμο με τα marlborakia του στη φωτο χαχα
Ο σχεδιασμός τέτοιων hairline με ευθείες γραμμές χωρίς "τεχνητές" ασυμμετρίες (εσοχές/εξοχές) χαρακτηριστικό των περισσότερων τούρκικων κλινικών (ακόμα και του Erdogan) που βασίζεται μόνο στην πυκνότητα δεν μου αρέσει καθόλου. Κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. Καμία φυσική hairline δεν είναι συμμετρική ακόμα και οι νεανικές. Όλες έχουν τα κενά τους και τις ασυμμετρίες. Αυτό καλείται να μιμηθεί ο γιατρός και αυτό είναι τέχνη. Το ίδιο βλέπεις και στις πλαστικές στις γυναίκες. Μπορεί τεχνικά μια πλαστική να είναι τέλεια αλλά αν δεν είναι "ζυγισμένη" αισθητικά την βλέπεις και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν είναι φυσικό. Ως προς το συγκεκριμένο παράδειγμα προσωπικά δεν μου άρεσε και πριν η hairline του και όχι επειδή ήταν αραιή αλλά λόγω του ύψους της. Επειδή όμως το τσουλούφι μπροστά είναι αρκετά πυκνό δένει με τα πιο πίσω και δείχνει φυσικό (αλλά όχι ωραίο για τα γούστα μου). Θεωρώ ότι καλώς το άφησε. Αν ήταν αρκετά αραιότερο σε πυκνότητα θα έπρεπε να βγει.