NW stage VI - ΜΕΤ 5/10/2020 - Το βιντεο..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
To υψος της hairline μου φαινεται πολυ καλο.
Απλα η κανονικη του ηταν πολυ χαμηλα.
Γενικα ωραιο αποτελεσμα, κουμπωνει στην ηλικια του αψογα με τα λευκα.
Η hairline επισης πολυ φυσικη.
Τρεις προσωπικες παρατηρησεις:

Α) Το αποτελεσμα ειναι καλο. Καλη πυκνοτητα, καλη φυτρωση.

Β) Για τους πλεον παρατηρητικους:

Γιατι, κ. Αναστασακη, γραφετε και λετε αρκετες ανακριβειες; Ειναι επαγγελματικα ορθο αυτο που κανετε; Αραγε, που βρισκεται η αληθεια; Τι να πιστεψουμε απο οσα γραφετε και λετε στα νηματα παρουσιασεων και στα video. Χθες σε μια αλλη παρουσιαση σας επισημανα οτι στο νημα γραφατε για 2400 grafts, ενω στο video της ιδιας παρουσιασης 2700 grafts. Και δεν μπηκατε καν στον κοπο να απαντησετε στις ανακριβειες που εσεις ο ιδιος αναφερατε!!!

Στο παρον, λοιπον, περιστατικο...

Στο νημα της μεταμοσχευσης (μπορει ο καθενας να παει και να διαβασει) γραφετε οτι οι φωτογραφιες ειναι στους 9 μηνες.

Αντιθετα, στο παραπανω video λετε οτι ειναι στους 7,5 μηνες!!! Που βρισκεται η αληθεια;

Μαλιστα, στο video λετε την περιφημη ατακα...εχει ακομη 30% να δωσει ως αποτελεσμα!!! Ποιο; Αυτο που βρισκεται στους 9 μηνες!!! Μα αυτο ειναι πλεον ολοκληρωμενο. Ποιον κοροϊδευετε;

Προσοχη! Μην αρχισετε τις δικαιολογιες...οτι δηθεν οι φωτογραφιες ειναι στο 9μηνο, ενω το video στο 7μηνο. Οι παρατηρητικοι θα δουν οτι ο πελατης φορα ακριβως τα ιδια ρουχα, εχει ακριβως το ιδιο μηκος μαλλιου και χτενισμα και στις φωτογραφιες και στο video. Αρα, το υλικο παρθηκε την ιδια ημερα στο γραφειο σας.

Που βρισκεται, λοιπον, κ. Αναστασακη, η αληθεια; Γιατι αυτες οι ανακριβειες;

Γ) Ο φιλος oreo και ο αγαπητος Cvial εκαναν μια παρατηρηση που προσωπικα την εχω κανει σε πολλα νηματα της κλινικης σας. Μια παρατηρηση που αφορα διασπαρτες αντιαισθητικες τριχες στη hairline.

Προβολή συνημμένου 38712

Εχω ξαναγραψει οτι ενα σοβαρο λαθος, κατα την προσωπικη ταπεινη γνωμη, που διαπραττει ο κ. Αναστασακης, ειναι οτι, ενω "χτιζει" ψηλα τις hairline (περιπου 9 cm απο τα φρυδια), αφηνει διασπαρτες φυσικες τριχες να ανεμιζουν στο κουτελο των πελατων.

Ειναι αισθητικα ωραιο αυτο που βλεπουμε στην παραπανω φωτογραφια; Ποιος ο λογος να μην εχουν αφαιρεθει οι τριχες μπροστα απο την οριοθετημενη hairline; Τι προσφερουν; Φυσικοτητα; Ισα-ισα. Μαλλον, προδιδουν απο μακρια την επεμβαση που εχει γινει.

Επαναλαμβανω...δεν ειναι συμπτωση. Δεν ειναι τυχαιο περιστατικο. Τα μονιμα μελη του forum θα θυμουνται οτι στο παρελθον και σε άλλα νηματα της κλινικης εχω παρεμβει και εχω επισημανει το συγκεκριμενο λαθος τακτικης του κ. Αναστασακη.

Αν δεν ήταν ειναι για άλλη μια φορα με κατηγορηματικο και συκοφαντικό τροπο τοποθετημενα τα περισπουδαστα σχολιακια σου, θα σου εδινα απαντηση προσωπικα.
Για άλλη μια φορα αυτοικανοποιησου οτι δηθεν προσεφερες εργο στο φορουμ και ψαξε τις απαντησεις σε άλλους που έχουν τροπους επειδη προφανως ΕΧΟΥΝ παιδεια.
Περιμενα τα στοιχεια σου σε pm αλλα τελικα η ΔΕΙΛΙΑ κερδισε.
Κρυψου οπως σου αξιζει και ριχνε θρασυδειλη χολη και συκοφαντια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Εμένα μου αρεσει το αποτέλεσμα .
Θα συμφωνήσω με τον @Andy και με τον @oreo και θα εξηγήσω το γιατι .

Με τον Andy για το πλάνο για μια επαναληπτική για πύκνωση με σβήσιμο στις πίσω ζωνες .
Με τον Oreo οτι δεν ταιριάζουν όλα σε ολους !

Αισθητικά το υψος της hairline το βρίσκω ταιριαστό με τα χαρακτηριστικά του προσώπου .
Δε θα μπορούσα να φανταστώ το φίλο με πιο χαμηλή και νεανική hairline .

Για τις τρίχες στο μέτωπο θα συμφωνήσω με τον @tol .

Overall όμως τεράστια αλλαγη
Well done

Τι υψος ποτε δεν παιζει πάνω από 7.5-7.7 εκ από το supra-eyebrow line. Εδω ήταν στα 7.3
Δες και την φωτο ποσο ωραια χωριζονται τα τριτημόρια.
Ο συγκεκριμενος ασθενής λογω ανθρωμετρικών χαρακτηριστικών, θα μπορούσσε να "σηκαωσει" και 8εκ hairline ανετα μιας και έχει τεραστιο πιγούνι.
Η "αντιαισθητικές" τριχες που καποιος παρατηρησε ειναι δικες του.
Αν αυτος ο καποιος ασχολιοταν να κοιταξει καποιες φωτογραφιες αντι να προσπαθει να κανει γελοια, τοξική και μισαλλοδοξη ...αντιπολιτευση θα ειχε δει οτι αυτες οι τριχες υπήρχαν και πριν την ΜΕΤ.
Προφανως αν ο ασθενης τις θελει, ΔΕΝ τις αφαιρω, απλα τις αγνοώ.
Οποιος θέλει "αλφαδι" στις αισθητικες επεμβασεις, καλα θα κανει να πάει σε κανα αρχιτεκτονικό γραφειο, κει εκτιμαται και απαιτειται η "αλφαδιά".
Οχι στην αισθητική χειρουργική.
Οπότε, ΟΤΙ σπαει το ματι, το αφηνεις ησυχο.
Γιατι τοτε το ματι δεν κολλάει και δεν ψαχνει μηπως ο ανθρωπος απεναντι του έχει κανει κατι στα μαλλια του! ;)

DSC06792.JPG

Anastasakis Hair Clinic

Αυτές οι περιττές τρίχες που λέτε πάντως φαντάζομαι μπορεί να τις παίρνει και ο ίδιος με μία μηχανή ή shaver. Βέβαια γιατί να το κάνει όταν θα μπορούσαν να είχαν αφαιρεθεί θα μου πείτε και δε θα διαφωνήσω. Πάντως δε μου φαίνεται ''προβλημα''. Βέβαια δεν είμαι και σχετικός του αθλήματος οπότε δε θα προβώ σε κάποια βαρύγδουπη δήλωση. Φαίνεται όμορφο το αποτέλεσμα του.

ΟΥΤΕ ο άλλος με τις "βαρυγδουπες" βλακείες και συκοφαντιες που γραφει ειναι σχετικός, μη ψαρωνεις.
Απλα, εχει δει 100 βιντεο παραπάνω πριν μετα, έχει συμμετεχει σε 1000 νηματα μηρυκάζοντας την ασχετοσυνη του (διότι προφανως δεν έχει ανοιξει ποτε ουτε ένα βιβλιο ή αρθρο σχετικό...), καλοπιανει ο ένας ασχετος τον άλλον και νομιζουν όλοι μαζι ότι έμαθαν "μπαλα" και δυστυχως το μεταδιδουν και στους νεότερους.
Ο μονος που έχει θεωρητικές γνωσεις εδω μέσα ειναι ο @CVIAL.
Και θα δεις οτι ειναι ο ΠΙΟ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ.

Απλά εσυ εισαι ευγενής, έχεις επίγνωση της άγνοιας σου και με συνεση λες μια διστακτική άποψη για ένα θέμα που δεν ειναι το αντικέιμενο δουλειας σου.
Άριστος!
Αν έχει καμια απορια θα χαρω να σου δωσω ότι απάντηση μπορω.

Anastasakis Hair Clinic

Οι διάσπαρτες τρίχες είναι ότι πιο αντιαισθητικό και τονίζουν τη μμ.
Με λέιζερ πρέπει να βγαίνουν όλες δεν είναι τίποτα.
Χερλάιν στα 9 εκατοστά είναι επιεικώς απαράδεκτη,ακόμα και να μη βγαίνουν τα κουκιά πρέπει στα 8 να ξεκινάει το πολύ.

Έχεις κάποια βιβλιογραφια για αυτο που γραφεις για τι υψος του hairline.
Μήπως έχεις συγγράψει κατι εσυ επί του αντικειμένου δημοσιευμενο σε καμια αξιόλογη πηγή?
Μήπως ειναι από την "Βιβλο Μεταμόσχευσης" του @vlafo?

• by the way, αν μιλάς για την συγκεκριμενη hairline, ειναι στα 7.3
  • Οι ΦΥΣΙΚΕΣ διάσπαρτες τριχες έχουν αποδεδειγμένα το ακριβως ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (βάσει βιβλιογραφιας, ασε τι λεω εγω, εγω ειμαι ασχετος και μαθαινω από εσας!)
  • "ΠΡΕΠΕΙ να βγαινουν"??? Τι εννοεις? Αν τις θελει ο ασθενεις να τις βγαλω ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ? Να το πεισω? να του πουμε οτι το λες ΕΣΥ μπας και πειστει?
Κατλαβαινετε οτι μιλατε για ΑΝΘΡΩΠΟ?
Που έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ, ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ΑΠΟΨΗ?
ΠΡΕΠΕΙ???
Ενταξει, ειπαμε ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ και ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ, αλλα το ΠΡΕΠΕΙ δεν ειναι λιγο βαρυ????

tol

Well-Known Member
Αν δεν ήταν ειναι για άλλη μια φορα με κατηγορηματικο και συκοφαντικό τροπο τοποθετημενα τα περισπουδαστα σχολιακια σου, θα σου εδινα απαντηση προσωπικα.
Για άλλη μια φορα αυτοικανοποιησου οτι δηθεν προσεφερες εργο στο φορουμ και ψαξε τις απαντησεις σε άλλους που έχουν τροπους επειδη προφανως ΕΧΟΥΝ παιδεια.
Περιμενα τα στοιχεια σου σε pm αλλα τελικα η ΔΕΙΛΙΑ κερδισε.
Κρυψου οπως σου αξιζει και ριχνε θρασυδειλη χολη και συκοφαντια.

Ειλικρινα, κ. Αναστασακη, αν ηθελα να πεσω στο χειριστο επιπεδο σας, θα σας ειχα υποβαλει δεκαδες μηνυσεις για τους προσβλητικους χαρακτηρισμους στο προσωπο μου.

Πραγματικα, το πιστευω ακραδαντα, ζειτε στον υπερφιαλο κοσμο σας. Ειστε τοσο πολυ επηρμενος και αλαζονικος που δε δεχεστε καμια κριτικη, οσο αντικειμενικη και αν ειναι.

Για αλλη μια φορα το αποδειξατε.

Σας προκαλω ευθεως...

Ποια ειναι τα "συκοφαντικα σχολια" και η "θρασυδειλη χολη" (οπως αναιδως γραφετε);

Τι αναληθες εγραψα;

Εκανα τρεις παρατηρησεις:

Πρωτη...το αποτελεσμα, η πυκνοτητα και η φυσικοτητα ειναι καλη. Που βρισκεται η συκοφαντια;

Δευτερη...στο νημα με τις φωτογραφιες γραφετε οτι ειναι στους 9 μηνες. Αντιθετα στο video οτι ειναι στους 7,5 μηνες και οτι εχει να δωσει ακομη 30%. Ειναι ή δεν ειναι ανακριβεια αυτο; Γιατι δινετε διαφορετικα/αντιφατικα στοιχεια. Το εχετε κανει και σε αλλες μεταμοσχευσεις. Στα νηματα γραφετε διαφορετικο αριθμο grafts απο αυτον που δινετε στα video. Που ειναι η συκοφαντια; Ο καθενας μπορει να διαπιστωσει αυτες τις ανακριβειες.

Τριτη...αναφερθηκα στις αντιαισθητικες τριχες που ανεμιζουν στο κουτελο μπροστα απο την μεταμοσχευμενη hairline.

Σας εχει πνιξει ο εγωισμος και δεν καταλαβαινετε τι διαβαζετε. ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εγραψα οτι αυτες οι τριχες ειναι μεταμοσχευμενες. Αντιθετα εγραψα οτι ειναι οι φυσικες τριχες. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Αυτο που τονισα ηταν οτι, κατα την προσωπικη ταπεινη αποψη, επρεπε να ειχαν αφαιρεθει, ωστε το αποτελεσμα να ειναι αισθητικα ωραιο. Που ειναι, λοιπον, η συκοφαντια και η θρασυδειλη χολη;

Επιτελους, κυριε ψηλομυτη, υπεροπτη γιατρε, πότε θα σταματησετε να μας προσβαλετε; Πότε θα μαθετε να απαντατε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι σας ενα αγενες ατομο; Σας επισημαινουμε καποια πραγματα και εσεις το μονο που κανετε ειναι να μας καθυβριζετε. Ειναι συμπεριφορα αυτη επιστημονα ανθρωπου;

Τελευταία επεξεργασία:

Legwg James

Well-Known Member
ΟΥΤΕ ο άλλος με τις "βαρυγδουπες" βλακείες και συκοφαντιες που γραφει ειναι σχετικός, μη ψαρωνεις.
Απλα, εχει δει 100 βιντεο παραπάνω πριν μετα, έχει συμμετεχει σε 1000 νηματα μηρυκάζοντας την ασχετοσυνη του (διότι προφανως δεν έχει ανοιξει ποτε ουτε ένα βιβλιο ή αρθρο σχετικό...), καλοπιανει ο ένας ασχετος τον άλλον και νομιζουν όλοι μαζι ότι έμαθαν "μπαλα" και δυστυχως το μεταδιδουν και στους νεότερους.

Απλά εσυ εισαι ευγενής, έχεις επίγνωση της άγνοιας σου και με συνεση λες μια διστακτική άποψη για ένα θέμα που δεν ειναι το αντικέιμενο δουλειας σου.
Άριστος!
Αν έχει καμια απορια θα χαρω να σου δωσω ότι απάντηση μπορω.

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Αναστασάκη, το εκτιμώ !

tol

Well-Known Member
ΟΥΤΕ ο άλλος με τις "βαρυγδουπες" βλακείες
Τι να σας απαντησω τωρα;

Ειλικρινα λυπαμαι για το επιπεδο σας.

Χαρακτηριζετε "βλακες" τους συνομιλητες σας. Θα επρεπε να ντρεπεστε. Ειστε αγενης και απαιδευτος.

vlafo

Well-Known Member
Έχεις κάποια βιβλιογραφια για αυτο που γραφεις για τι υψος του hairline.
Μήπως έχεις συγγράψει κατι εσυ επί του αντικειμένου δημοσιευμενο σε καμια αξιόλογη πηγή?
Μήπως ειναι από την "Βιβλο Μεταμόσχευσης" του @vlafo?

• by the way, αν μιλάς για την συγκεκριμενη hairline, ειναι στα 7.3
  • Οι ΦΥΣΙΚΕΣ διάσπαρτες τριχες έχουν αποδεδειγμένα το ακριβως ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (βάσει βιβλιογραφιας, ασε τι λεω εγω, εγω ειμαι ασχετος και μαθαινω από εσας!)
  • "ΠΡΕΠΕΙ να βγαινουν"??? Τι εννοεις? Αν τις θελει ο ασθενεις να τις βγαλω ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ? Να το πεισω? να του πουμε οτι το λες ΕΣΥ μπας και πειστει?
Κατλαβαινετε οτι μιλατε για ΑΝΘΡΩΠΟ?
Που έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ, ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ΑΠΟΨΗ?
ΠΡΕΠΕΙ???
Ενταξει, ειπαμε ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ και ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ, αλλα το ΠΡΕΠΕΙ δεν ειναι λιγο βαρυ????
Μίλησα για τη συγκεκριμένη χερλάιν χωρίς να ξέρω πόσα εκατοστά είναι οριοθετημένη,αναφέρθηκε απλά και είπα πως στα 9εκ δεν είναι αποδεκτή εαν και εφόσον είναι.

Οι φυσικές διάσπαρτες τρίχες είναι πάντα θεμιτές και σπάει το μάτι,όταν είναι κοντά στη χερλάιν όπως και στη δική μου περίπτωση στον έναν κρόταφο και εκεί δίνουν φυσικότητα,όταν όμως κοιτάζουν την ανατολή και η χερλάιν είναι στο Βορρά και έχουν απόσταση 3 εκ πως ακριβώς σπάει το μάτι,γιατί εκεί ακριβώς κολλάει το μάτι και πουθενά αλλού.
Χωρίς να έχω διαβάσει την περισπούδαστη βιβλιογραφία,αλλά από εμπειρία ζωής βγαίνουν τα συμπεράσματα.

Πρέπει να βγαίνουν εάν και εφόσον φυσικά το θέλει ο ασθενής και αν κρίνεις σαν γιατρός ότι αυτό είναι το σωστό και το καλαίσθητο αισθητικά.Και εκεί πρέπει να τον καθοδηγείς ανάλογα και αν θέλει ακούει αν όχι σεβαστό.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα το έχουμε ξαναπεί.

Αλλά την καλαισθησία δεν την έχουνε πολλοί άνθρωποι.

vlafo

Well-Known Member
καλοπιανει ο ένας ασχετος τον άλλον και νομιζουν όλοι μαζι ότι έμαθαν "μπαλα" και δυστυχως το μεταδιδουν και στους νεότερους.
Αν αυτοί οι άσχετοι δεν υπήρχανε,θα κλαίγανε όλοι ομαδικώς και θα πηγαίνανε όλοι εκεί που θα πηγαίνανε,ξέρετε εσείς.
Mε τα γνωστά αποτελέσματα.
Οι νεότεροι μόνο μαθαίνουν από εμας τους μη ιατρούς,από εσάς να μάθουνε αυτά που θέλετε εσείς να τους πείτε από ιατρικής απόψεως.
Ο Cvial είναι συγκαταβατικός για πολλούς και διάφορους λόγους,από κει και πέρα επειδή έχει γνώσεις ο άνθρωπος και μπράβο του που έχει διαβάσει αυτό τι μας λέει?
Τι αποδεικνύει δηλαδή?
Δε θέλω να μιλήσω και να πω διάφορα,γιατί και τον ξέρω προσωπικά,και τον σέβομαι για τον αγώνα που έχει δώσει και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο,αλλά παρόλα αυτά η υπομονή του,η ανεκτικότητα του και η βοήθεια που δίνει σε καποιους εμένα με βρίσκει αντίθετο.

He knows better and its up to him.

Anastasakis Hair Clinic

Μίλησα για τη συγκεκριμένη χερλάιν χωρίς να ξέρω πόσα εκατοστά είναι οριοθετημένη,αναφέρθηκε απλά και είπα πως στα 9εκ δεν είναι αποδεκτή εαν και εφόσον είναι.

Οι φυσικές διάσπαρτες τρίχες είναι πάντα θεμιτές και σπάει το μάτι,όταν είναι κοντά στη χερλάιν όπως και στη δική μου περίπτωση στον έναν κρόταφο και εκεί δίνουν φυσικότητα,όταν όμως κοιτάζουν την ανατολή και η χερλάιν είναι στο Βορρά και έχουν απόσταση 3 εκ πως ακριβώς σπάει το μάτι,γιατί εκεί ακριβώς κολλάει το μάτι και πουθενά αλλού.
Χωρίς να έχω διαβάσει την περισπούδαστη βιβλιογραφία,αλλά από εμπειρία ζωής βγαίνουν τα συμπεράσματα.

Πρέπει να βγαίνουν εάν και εφόσον φυσικά το θέλει ο ασθενής και αν κρίνεις σαν γιατρός ότι αυτό είναι το σωστό και το καλαίσθητο αισθητικά.Και εκεί πρέπει να τον καθοδηγείς ανάλογα και αν θέλει ακούει αν όχι σεβαστό.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα το έχουμε ξαναπεί.

Αλλά την καλαισθησία δεν την έχουνε πολλοί άνθρωποι.

To ΠΡΕΠΕΙ δεν έχει μεσα ΤΙΠΟΤΑ από τα σωστα που αναφερεις εδω.
το ΠΡΕΠΕΙ χωρις το "ΘΕΩΡΩ", "ΝΟΜΙΖΩ", "ΠΙΣΤΕΥΩ" ειναι δηλωση που προυποθετει γνωσεις ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.
Και οχι να κραταει καποιος 2-3 δυναμητακια που κανουν θορυβο και να νομιζει οτι κραταει ατομική βομβα γνωσης.
Τωρα, όσον αφορα την "καλαισθησια", το προβλημα παρακαμπτεται ιακονοποιητικά με το να γνωριζεις GUIDELINES.
Προσωπικα, ΔΕΝ πιστευω πως θα βρει καποιος σωστα, έγκυρα και peer-reviewed GUIDELINES εδω μεσα.
θα βρει πολλες υπερφιαλες αποψαρες μεταμφιεσμενες ως GUIDELINES.
Αν ΚΑΙ εσενα σε ενδιαφερει η ...εκπαιδευση των ...νεων, καλο θα ειναι να αναφερεται που-και-που αυτο, οτι δλδ ειναι ΑΠΟΨΗ. (άποψη με πρεπει δεν πανε μαζι...)
Και σιγουρα θα βοηθούσε το να γραφουν οι "γνωστες" με λιγοτερο κατηγορηματικό τρόπο για να μην απατωνται οι ...νεοι πως οι
...γνωστες έχουν πράγματι γνωση, και πως απλα ειναι glorified ΓΝΩΜΗ.

Anastasakis Hair Clinic

Τι να σας απαντησω τωρα;

Ειλικρινα λυπαμαι για το επιπεδο σας.

Χαρακτηριζετε "βλακες" τους συνομιλητες σας. Θα επρεπε να ντρεπεστε. Ειστε αγενης και απαιδευτος.

Οχι.
Χαρακτηριζω αυτα που γραφεις ΕΣΥ βλακειες, ενω εισαι εξυπνος και μορφωμενος άνθρωπος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άλλο ένα νήμα που θα κλειδώσει γιατί απλά πράγματα τα κάνουμε δύσκολα. Από την στιγμή που εγκαλούμαι και από μέλη αλλά και από τον γιατρό είμαι οκ (με την συνείδησή μου). Το πρόβλημα θα υπήρχε αν με εγκαλούσε η μια πλευρά μόνο. Προφανώς και είμαι συγκαταβατικός (κατά τους μεν) και ανεκτικός (κατά τους άλλους). Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με κάποια βοήθεια αλλά με το γεγονός ότι πιστεύω ότι σε κάποια έχουν δίκιο οι μεν σε κάποια έχουν δίκιο οι άλλοι. Δυστυχώς σε κάθε νήμα το μόνο πραγματικά επιδιωκόμενο είναι να συντηρηθεί η κόντρα οπότε η κοινή λογική χάνεται γρήγορα (στα 2-3 πρώτα ποστ) με συνέπεια κάθε νήμα να λαμπαδιάζει και να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι διαφορετικό και θεωρώ χάσιμο χρόνο από την πλευρά μου να κάνω τον διαιτητή, τελικά ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι συνεχείς επαναλήψεις για το καλό του φόρουμ. Ως εκ τούτου γράψτε όλοι ότι θέλετε απλά να ξέρετε ότι τα νήματα θα κλειδώνουν όταν το παρακάνετε. Περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο μου δεν δίνω, προτιμώ να κάνω κάτι πιο παραγωγικό για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Anastasakis Hair Clinic

Ειλικρινα, κ. Αναστασακη, αν ηθελα να πεσω στο χειριστο επιπεδο σας, θα σας ειχα υποβαλει δεκαδες μηνυσεις για τους προσβλητικους χαρακτηρισμους στο προσωπο μου.

Πραγματικα, το πιστευω ακραδαντα, ζειτε στον υπερφιαλο κοσμο σας. Ειστε τοσο πολυ επηρμενος και αλαζονικος που δε δεχεστε καμια κριτικη, οσο αντικειμενικη και αν ειναι.

Για αλλη μια φορα το αποδειξατε.

Σας προκαλω ευθεως...

Ποια ειναι τα "συκοφαντικα σχολια" και η "θρασυδειλη χολη" (οπως αναιδως γραφετε);

Τι αναληθες εγραψα;

Εκανα τρεις παρατηρησεις:

Πρωτη...το αποτελεσμα, η πυκνοτητα και η φυσικοτητα ειναι καλη. Που βρισκεται η συκοφαντια;

Δευτερη...στο νημα με τις φωτογραφιες γραφετε οτι ειναι στους 9 μηνες. Αντιθετα στο video οτι ειναι στους 7,5 μηνες και οτι εχει να δωσει ακομη 30%. Ειναι ή δεν ειναι ανακριβεια αυτο; Γιατι δινετε διαφορετικα/αντιφατικα στοιχεια. Το εχετε κανει και σε αλλες μεταμοσχευσεις. Στα νηματα γραφετε διαφορετικο αριθμο grafts απο αυτον που δινετε στα video. Που ειναι η συκοφαντια; Ο καθενας μπορει να διαπιστωσει αυτες τις ανακριβειες.

Τριτη...αναφερθηκα στις αντιαισθητικες τριχες που ανεμιζουν στο κουτελο μπροστα απο την μεταμοσχευμενη hairline.

Σας εχει πνιξει ο εγωισμος και δεν καταλαβαινετε τι διαβαζετε. ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εγραψα οτι αυτες οι τριχες ειναι μεταμοσχευμενες. Αντιθετα εγραψα οτι ειναι οι φυσικες τριχες. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Αυτο που τονισα ηταν οτι, κατα την προσωπικη ταπεινη αποψη, επρεπε να ειχαν αφαιρεθει, ωστε το αποτελεσμα να ειναι αισθητικα ωραιο. Που ειναι, λοιπον, η συκοφαντια και η θρασυδειλη χολη;

Επιτελους, κυριε ψηλομυτη, υπεροπτη γιατρε, πότε θα σταματησετε να μας προσβαλετε; Πότε θα μαθετε να απαντατε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι σας ενα αγενες ατομο; Σας επισημαινουμε καποια πραγματα και εσεις το μονο που κανετε ειναι να μας καθυβριζετε. Ειναι συμπεριφορα αυτη επιστημονα ανθρωπου;

Αντε παλι.

Κυριε ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Εισαγγελεα, το λάθος για τους 7.5 με 9 μηνες ειναι απλα λαθος στο βιντεο, σιγα μην θυμαμια ακριβως ανα πασα στιγμη μοσχευματα και διάστημα. ΛΕς και εσυ θυμασαι τους βαθμούς ολων των μαθητων σου, αστειε.
Σας προφερω εδω μεσα και τετοια ασημαντα λαθακια δεν αφαιρουν σε τιποτε την αξια της προσφορας.
Εσυ συμεπριφερεσαι παρασιτικα και πανω στο δικο μου VALUE GIVING προσπαθεις να κανεις καρριερα σταυροφορου.
Σου εχω γραψει την ημερομηνια επεμβασης.
Κανε την αφαιρεση, που εισαι και ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ. Για ονομα δλδ.
Οι αντιαισθητικες τριχες ειναι δικες του.
Ελα να τις τραβηξεις εσυ για να γουσταρεις το αποτελεσμα.

Η συκοφαντια βρισκετε εδω

Γιατι, κ. Αναστασακη, γραφετε και λετε αρκετες ανακριβειες;
Ειναι επαγγελματικα ορθο αυτο που κανετε;
Αραγε, που βρισκεται η αληθεια;
Τι να πιστεψουμε απο οσα γραφετε και λετε στα νηματα παρουσιασεων και στα video. Χθες σε μια αλλη παρουσιαση σας επισημανα οτι στο νημα γραφατε για 2400 grafts, ενω στο video της ιδιας παρουσιασης 2700 grafts. Και δεν μπηκατε καν στον κοπο να απαντησετε στις ανακριβειες που εσεις ο ιδιος αναφερατε!!!

Στο νημα της μεταμοσχευσης (μπορει ο καθενας να παει και να διαβασει) γραφετε οτι οι φωτογραφιες ειναι στους 9 μηνες.

Αντιθετα, στο παραπανω video λετε οτι ειναι στους 7,5 μηνες!!! Που βρισκεται η αληθεια;

Μαλιστα, στο video λετε την περιφημη ατακα...εχει ακομη 30% να δωσει ως αποτελεσμα!!!
Ποιο; Αυτο που βρισκεται στους 9 μηνες!!! Μα αυτο ειναι πλεον ολοκληρωμενο. Ποιον κοροϊδευετε;

Προσοχη! Μην αρχισετε τις δικαιολογιες...οτι δηθεν οι φωτογραφιες ειναι στο 9μηνο, ενω το video στο 7μηνο. Οι παρατηρητικοι θα δουν οτι ο πελατης φορα ακριβως τα ιδια ρουχα, εχει ακριβως το ιδιο μηκος μαλλιου και χτενισμα και στις φωτογραφιες και στο video. Αρα, το υλικο παρθηκε την ιδια ημερα στο γραφειο σας.

Με κατηγορεις για ανακριβεια, μη επαγγελματισμό, ως ψευτη, οτι δεν έχει να δωσει ακομα 30% (υποθετω έχεις χειρουργησει πολυ κοσμο και θα ξερεις αχαχαχαχαχχαχα ποσο γελοίο....), οτι κοροιδευω τον κοσμο, οτι λεω και δικαιολογιες (αυτο πια ειναι τοσο γελοιο, οτι ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΙΛΕ θα δικαιολογηθω σε σενα.... Αν αυτο δεν ειναι τοξικος ναρκισσισμός θα ηθελα να ηξερα τι ειναι, φαντασμενε)

Ολα αυτα ειναι επιθεσεις και συκοφαντιες.
Συνεχισε να κρυβεσαι.

Τα στοχεια μου τα εχεις, τα ξερουν ολοι, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κινησου νομικα εναντιον μου για οτιδηποτε απο αυτα που αναφερεις!!!!
Ειλικρινα, θα σου καλύψω και τα εξοδα!
ΝΑΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!
Το γραφω δημοσίως.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα