Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
To υψος της hairline μου φαινεται πολυ καλο.
Απλα η κανονικη του ηταν πολυ χαμηλα.
Γενικα ωραιο αποτελεσμα, κουμπωνει στην ηλικια του αψογα με τα λευκα.
Η hairline επισης πολυ φυσικη.
Τρεις προσωπικες παρατηρησεις:
Α) Το αποτελεσμα ειναι καλο. Καλη πυκνοτητα, καλη φυτρωση.
Β) Για τους πλεον παρατηρητικους:
Γιατι, κ. Αναστασακη, γραφετε και λετε αρκετες ανακριβειες; Ειναι επαγγελματικα ορθο αυτο που κανετε; Αραγε, που βρισκεται η αληθεια; Τι να πιστεψουμε απο οσα γραφετε και λετε στα νηματα παρουσιασεων και στα video. Χθες σε μια αλλη παρουσιαση σας επισημανα οτι στο νημα γραφατε για 2400 grafts, ενω στο video της ιδιας παρουσιασης 2700 grafts. Και δεν μπηκατε καν στον κοπο να απαντησετε στις ανακριβειες που εσεις ο ιδιος αναφερατε!!!
Στο παρον, λοιπον, περιστατικο...
Στο νημα της μεταμοσχευσης (μπορει ο καθενας να παει και να διαβασει) γραφετε οτι οι φωτογραφιες ειναι στους 9 μηνες.
Αντιθετα, στο παραπανω video λετε οτι ειναι στους 7,5 μηνες!!! Που βρισκεται η αληθεια;
Μαλιστα, στο video λετε την περιφημη ατακα...εχει ακομη 30% να δωσει ως αποτελεσμα!!! Ποιο; Αυτο που βρισκεται στους 9 μηνες!!! Μα αυτο ειναι πλεον ολοκληρωμενο. Ποιον κοροϊδευετε;
Προσοχη! Μην αρχισετε τις δικαιολογιες...οτι δηθεν οι φωτογραφιες ειναι στο 9μηνο, ενω το video στο 7μηνο. Οι παρατηρητικοι θα δουν οτι ο πελατης φορα ακριβως τα ιδια ρουχα, εχει ακριβως το ιδιο μηκος μαλλιου και χτενισμα και στις φωτογραφιες και στο video. Αρα, το υλικο παρθηκε την ιδια ημερα στο γραφειο σας.
Που βρισκεται, λοιπον, κ. Αναστασακη, η αληθεια; Γιατι αυτες οι ανακριβειες;
Γ) Ο φιλος oreo και ο αγαπητος Cvial εκαναν μια παρατηρηση που προσωπικα την εχω κανει σε πολλα νηματα της κλινικης σας. Μια παρατηρηση που αφορα διασπαρτες αντιαισθητικες τριχες στη hairline.
Προβολή συνημμένου 38712
Εχω ξαναγραψει οτι ενα σοβαρο λαθος, κατα την προσωπικη ταπεινη γνωμη, που διαπραττει ο κ. Αναστασακης, ειναι οτι, ενω "χτιζει" ψηλα τις hairline (περιπου 9 cm απο τα φρυδια), αφηνει διασπαρτες φυσικες τριχες να ανεμιζουν στο κουτελο των πελατων.
Ειναι αισθητικα ωραιο αυτο που βλεπουμε στην παραπανω φωτογραφια; Ποιος ο λογος να μην εχουν αφαιρεθει οι τριχες μπροστα απο την οριοθετημενη hairline; Τι προσφερουν; Φυσικοτητα; Ισα-ισα. Μαλλον, προδιδουν απο μακρια την επεμβαση που εχει γινει.
Επαναλαμβανω...δεν ειναι συμπτωση. Δεν ειναι τυχαιο περιστατικο. Τα μονιμα μελη του forum θα θυμουνται οτι στο παρελθον και σε άλλα νηματα της κλινικης εχω παρεμβει και εχω επισημανει το συγκεκριμενο λαθος τακτικης του κ. Αναστασακη.
Αν δεν ήταν ειναι για άλλη μια φορα με κατηγορηματικο και συκοφαντικό τροπο τοποθετημενα τα περισπουδαστα σχολιακια σου, θα σου εδινα απαντηση προσωπικα.
Για άλλη μια φορα αυτοικανοποιησου οτι δηθεν προσεφερες εργο στο φορουμ και ψαξε τις απαντησεις σε άλλους που έχουν τροπους επειδη προφανως ΕΧΟΥΝ παιδεια.
Περιμενα τα στοιχεια σου σε pm αλλα τελικα η ΔΕΙΛΙΑ κερδισε.
Κρυψου οπως σου αξιζει και ριχνε θρασυδειλη χολη και συκοφαντια.