NW stage VI - ΜΕΤ 7/6/2020 - 3964FUs - Combo technique- Άνδρας 63 ετών (φωτογραφιες στην κλινική)

tol

Well-Known Member
Αδοκιμες συγκρίσεις.

Την μια γράφεις γιατί δεν πήγε στον Τυρκάλα να πάρει το ίδιο αποτέλεσμα και να πληρώσει λιγότερα και την άλλη το συγκρίνεις με την περίπτωση του cvial, ας πήγαινε στον Ισπανό να πληρώνει 25κ να έπαιρνε καλύτερο.
Εντωμεταξυ τα νούμερα της ληπτριας των δύο cases που παραθέτεις απέχουν όχι παρασάγγας από την πραγματικότητα αλλά μη πω τι καλύτερα.

Ο θείος έχεις ένα crown σαν το φωτοστέφανο του Αη Πέτρου,
Ο cvial έχει βάλει πολλά μόσχευματα στο πλαινο και όχι στο πάνω μέρος ,ενώ το crown τους , η τρίχα τους κτλ εν σύγκριση είναι σαν τη μέρα.με.τη νύχτα.

Φιλε Τασο, που για πολλοστη φορα υπερασπιζεσαι τον πρωην Mr Toppik (οπως τον εχεις πολλες φορες αποκαλεσει), μπορεις να μας πεις την αποψη σου για το συγκεκριμενο αποτελεσμα;

Αφηνοντας στην ακρη τα αριθμητικα δεδομενα (αφου ουτως ή αλλως δε συμφωνουμε ως προς αυτα), μπορεις, αν εχεις την ευγενικη καλοσυνη, να μας πεις...

Βλεποντας την πανοραμικη φωτογραφια που εχω ανεβασει λιγα post παραπανω, ειναι αυτη ικανοποιητικη εικονα για περιπου 5500 μεταμοσχευμενα grafts;

Ο κ. Αναστασακης με τετοια αποτελεσματα αποδεικνυει οτι ειναι κορυφαιος στο ειδος του;

Προσωπικη αποψη...ακομη και στη DHI να πηγαινε ο συγκεκριμενος πελατης και να εβαζε 5500 grafts, χειροτερη εικονα δε θα ειχε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Οπτικά η σύγκριση ,μου κάνει σαν τη σύγκριση του vlafo με τον Ισπανό..εδώ ο θείος είχε αεροδρόμιο ,δεν θα τα σύγκρινα αυτά τα δύο περιστατικά.οπως δεν σύγκρινα και τον vlafo με τον Ισπανό..δεν γίνεται να συγκριθούν νομίζω.

tasos33

Well-Known Member
Φιλε Τασο, που για πολλοστη φορα υπερασπιζεσαι τον πρωην Mr Toppik (οπως τον εχεις πολλες φορες αποκαλεσει), μπορεις να μας πεις την αποψη σου για το συγκεκριμενο αποτελεσμα;
Έχεις γίνει λίγο γραφικός, κάτι σαν τον Βελόπουλο ας πούμε . Δεν υπερασπίζομαι τον πρώην Μr Toppik. Αυτο με τον Μίστερ τοππικ το έχεις αναγράψει δέκα φορες. Απλά τόνισα τις ανακρίβειες σου οι οποίες προκύπτουν από την σφοδρή αντιπάθεια που τρέφεις για την κλινική και θολώνεις. Σου έχω απαντήσει δέκα φορές πως η στρατηγική τοποθέτηση δεν με εκφράζει στο 90% των αποτελεσμάτων που βλέπω άρα δεν μου αρέσει.

Αφηνοντας στην ακρη τα αριθμητικα δεδομενα (αφου ουτως ή αλλως δε συμφωνουμε ως προς αυτα), μπορεις, αν εχεις την ευγενικη καλοσυνη, να μας πεις...
Τα αριθμητικά δεδομένα δε μπορείς να τα αφήσεις στην άκρη γιατί πάνω σε αυτά στηριχθηκες , ο civial έχει μμ επιφάνεια 101 +18 άρα 119 τ .εκ σε αντίθεση με τον θείο που με αυτόν τον αεροδιάδρομο πλησιάζει τα 200. Γι'αυτό σου έγραψα αδοκιμες συγκρίσεις.

Βλεποντας την πανοραμικη φωτογραφια που εχω ανεβασει λιγα post παραπανω, ειναι αυτη ικανοποιητικη εικονα για περιπου 5500 μεταμοσχευμενα grafts;
Αν δεχθούμε πως ο θείος είχε 1500gr από πριν και πως ο Αναστασάκης πέτυχε απόλυτη φυτρωση στα 4000 ,με 5500 σε 200 περίπου τ εκ έχουμε μέσο όρο πυκνότητας 27 graft. Τι περιμένεις να δεις με 27 graft? Φράντζα Έλβις Πρίσλεϊ?
Αυτή είναι η στρατηγική τοποθέτηση. Δε μου αρέσει αλλά αυτή είναι.

Ο κ. Αναστασακης με τετοια αποτελεσματα αποδεικνυει οτι ειναι κορυφαιος στο ειδος του;
Είπα εγώ ότι είναι κορυφαίος στο είδος του? Είπε κάποιο μέλος κάτι ανάλογο? Βέβαια όταν γράφεις πως έβαλε περίπου 4000 και φύτρωσαν 4000 , εεεεε τον λες και κορυφαίο στο είδος του.

Προσωπικη αποψη...ακομη και στη DHI να πηγαινε ο συγκεκριμενος πελατης και να εβαζε 5500 grafts, χειροτερη εικονα δε θα ειχ
Έβαζε- βάζει η DHI 4000 graft σε μια συνεδρία?
Τώρα που είπες DHI θυμήθηκα κάτι hairline των 900 graft, θυμάμαι περιστατικά με ελάχιστη φυτρωση και άλλα πολλά. Δε τα θυμάσαι μη προσπαθείς , απλά δεν ήσουν εδώ τότε.

tol

Well-Known Member
Έχεις γίνει λίγο γραφικός, κάτι σαν τον Βελόπουλο ας πούμε . Δεν υπερασπίζομαι τον πρώην Μr Toppik.

Αν γνωριζες τι σημαινει σεβασμος, τοτε δε θα εγραφες με τετοιο υφος.

"Γραφικος" εχεις καταντησει ο ιδιος, οταν, χωρις να απευθυνομαι σε σενα προσωπικα, πεταγεσαι μονιμως και με ειρωνεια σχολιαζεις τα γραφομενα μου, οταν ασκω κριτικη στον κ. Αναστασακη.

Την ιδια ειρωνεια χρησιμοποιουσες και οταν εγραφα "γυφτικα σεντονια", οπως υποτιμητικα τα αποκαλεις, για τη φιναστεριδη. Τελικα, ομως, πειστηκες απο τον τοτε "γραφικο" υπερασπιστη του χαπιου και ξεκινησες και εσυ τη θεραπεια!!!

Εδω και μηνες, ενω εχεις αποσυρθει απο το forum, οι μοναδικες φορες που εμφανιζεσαι ειναι "για να μου την πεις", για να γραψεις υποτιμητικα σχολια για το προσωπο μου.

Με ποιο δικαιωμα αραγε;

Παντα σε αποκαλουσα "φιλο". Αντιθετως εσυ πολλες φορες ειρωνευεσαι τα σχολια μου και διαλεγεσαι με "υφακι" λες και απευθυνεσαι σε καποιον τυχοντα.

Αφου δεν σου αρεσουν οσα γραφω, θα σε παρακαλουσα θερμα να δειξεις, επιτελους, λιγο σεβασμο και να σταματησεις να μου απευθυνεις το λογο.

Με ατομα που δε διαθετουν παιδεια και ηθος, που χρησιμοποιουν προσβλητικους χαρακτηρισμους (εκτος και αν δε γνωριζεις τη σημασια της λεξης "γραφικος"), δεν επιθυμω να εχω καμια σχεση.

Σε ευχαριστω πολυ, φιλε Τασο, για την κατανοηση που θα δειξεις σε αυτη μου την επιθυμια.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Αν γνωριζες τι σημαινει σεβασμος, τοτε δε θα εγραφες με τετοιο υφος.

"Γραφικος" εχεις καταντησει ο ιδιος, οταν, χωρις να απευθυνομαι σε σενα προσωπικα, πεταγεσαι μονιμως και με ειρωνεια σχολιαζεις τα γραφομενα μου, οταν ασκω κριτικη στον κ. Αναστασακη.

Την ιδια ειρωνεια χρησιμοποιουσες και οταν εγραφα "γυφτικα σεντονια", οπως υποτιμητικα τα αποκαλεις, για τη φιναστεριδη. Τελικα, ομως, πειστηκες απο τον τοτε "γραφικο" υπερασπιστη του χαπιου και ξεκινησες και εσυ τη θεραπεια!!!

Eπείδη ο γραπτός λόγος είναι απρόσωπος ενημερωτικά σου λέω πως τα γραφω ήρεμα και με δόση χιομοριστική, αν τα λέγαμε τετ α τετ θα το διαπίστωνες.
Αναφέρομαι στο γραφικός γιατι επαναλαμβάνεις το ΜR TOPPIK συνεχώς , αναμασώντας μια καραμέλα ξανά και ξανά, όταν εσύ ο ίδιος με έχεις
ρωτήσει και σου έχω απαντήσει και για να είμαι σύντομος σου απαντώ και πάλι πως η στρατηγική τοποθέτηση ΔΕΝ με μου αρέσει άρα δεν με ικανοποιούν τα αποτελέσματα αυτα και δεν θα πήγαινα στην κλινική αυτή. Επομένως δεν στηρίζω την κλινική πόσο μάλλον να την υπερασπίζομαι.

Εδω και μηνες, ενω εχεις αποσυρθει απο το forum, οι μοναδικες φορες που εμφανιζεσαι ειναι "για να μου την πεις", για να γραψεις υποτιμητικα σχολια για το προσωπο μου.

Με ποιο δικαιωμα αραγε;

Αν δεν κάνω λάθος είχες αποσυρθεί και εσύ από το φορουμ αλλά επανήλθες και η συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων σου αφορα κριτική στην κλινική? Με ποιο δικαίωμα άραγε?

tol

Well-Known Member
Αν δεν κάνω λάθος είχες αποσυρθεί και εσύ από το φορουμ αλλά επανήλθες και η συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων σου αφορα κριτική στην κλινική? Με ποιο δικαίωμα άραγε?

Φιλε Τασο, πιστευω οτι την τελευταια προταση την εγραψες και αυτη με "δοση χιουμοριστικη".

Με ποιο δικαιωμα ασκω κριτικη σε μια κλινικη;

Μα, ειναι δυνατον;

Δηλαδη δεν εχουμε το δικαιωμα, εμεις τα μελη, να ασκουμε κριτικη;

Οχι μονο το εχουμε, φιλε Τασο, αλλά οφειλουμε να ειμαστε και ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ κριτες. Οφειλουμε συνεχως να κατακρινουμε καθετι που αντιστρατευεται το συμφερον της κοινοτητας του forum. Οφειλουμε καθημερινα να στηλιτευουμε καθε αρνητικο στοιχειο των κλινικων/γιατρων, ωστε να τους ωθουμε σε βελτιωση. Μονο ετσι, ισως, καποτε, οι ελληνικες κλινικες θα ξεφυγουν απο τη μετριοτητα και θα μπορεσουν να ικανοποιησουν τις προσδοκιες μας.

tasos33

Well-Known Member
Φιλε Τασο, πιστευω οτι την τελευταια προταση την εγραψες και αυτη με "δοση χιουμοριστικη".
Προφανώς.

Μα, ειναι δυνατον;

Οχι μονο το εχουμε, φιλε Τασο, αλλά οφειλουμε να ειμαστε και ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ κριτες. Οφειλουμε συνεχως να κατακρινουμε καθετι που αντιστρατευεται το συμφερον της κοινοτητας του forum. Οφειλουμε καθημερινα να στηλιτευουμε καθε αρνητικο στοιχειο των κλινικων/γιατρων, ωστε να τους ωθουμε σε βελτιωση. Μονο ετσι, ισως, καποτε, οι ελληνικες κλινικες θα ξεφυγουν απο τη μετριοτητα και θα μπορεσουν να ικανοποιησουν τις προσδοκιες μας.

Aris81

Well-Known Member

Μα, ειναι δυνατον;

Την γνώμη μου για τη συγκεκριμένη κλινική,τα αποτελέσματα και την πολιτική της την έχω εκφράσει πολλάκις.

Εσύ όμως ακροβατείς εδώ και μήνες,μεταξύ κριτικής και εμπάθειας.
Περιμένεις το συγκεκριμένο γιατρό στη γωνία.
Ακόμη και όταν σου επισημαίνεται ότι έχεις κάνει
λάθος ανάλυση στο τεχνικό μέρος,επιμένεις με τα σεντόνια σου.

Να είσαι αυστηρότατος κριτής,απλά είναι κουραστική η βεντέτα που έχεις ανοίξει με το συγκεκριμένο γιατρό.

koumparos

Well-Known Member
Ναι ο τολ καμία φορά γίνεται υπερβολικός αλλά νομίζω είναι δίκαιος.Και στο μέτριο του τυρκαλα που συζητάγαμε τις προάλλες έκανε σωστή κριτική. Νομίζω και στο παρελθόν τα έχει χώσει και στην κορυφαία hdc.

Μπλουζα