Νομίζω πως ο Πάνος είχε κάνει κριτική λέγοντας ότι κακώς ο Γεωργιού έβαλε τόσα μοσχεύματα σε αυτό το σημείο(κρόουν) και κακώς δεν τον κούρεψε επίσης. Επίσης, είχε κάνει πολύ έντονη κριτική στον Erdogan που τον χειργουργήσε κιόλας, όταν έπεσε το επίπεδο στην κλινική του. Παρόλα αυτά, μπορεί ο ίδιος, ο Πάνος να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είπε ότι είπε.
Ο Γεωργίου δεν ασχολείται με το φόρουμ να μπει να γράψει. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν ανέβασε καν ο ίδιος τις προσφορές και είναι δικαίωμα του κάθε γιατρού να αφιερώσει ή όχι χρόνο στο φόρουμ. Παρόλα αυτά, μιλάμε για έναν γιατρό που εδώ στο φόρουμ έχει δώσει πάρα πολλά καλά απότελεσματα από πολύ παλιά με όποιες αποτυχιές και αν είχε, που έχουν όλοι οι γιατροί. Επειδή ψάχνω καιρό για FUT, έχω δει αποτυχημένα περιστατικά και από hasson και από hattingen (που θα παω κιόλας). Ουλές με μόνιμο σοκλος, κακή φύτρωση κλπ κλπ Καμία φόρα μπορεί να φταίνε και τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός ασθενή. Παρόλα αυτά, επέλεξα με βάση πόσες επιτυχίες/αποτυχίες είδα, συμπεριφόρα του γιατρού μετά την αποτυχία, διάρκεια γιατρού τα τελευταία 10 χρόνια κλπ κλπ. Δυστυχώς 100% επιτυχία δεν υπάρχει. Όμως, η διαφορά εδώ είναι πως ο Κ. αναστασάκης έχει κατηγορηθεί πολύ σ αυτό το φόρουμ (τόπικ κλπ), χωρίς να ξέρω προσωπικά αν ισχύουν οι κατηγόριες, τα τελευταία 5 χρόνια και τα καλά απότελεσματα του (στο φόρουμ) είναι πρόσφατα. Οπότε , σε συνδιασμο με το ότι μπορεί να γίνει και λίγο επιθετικός, δέχεται βαριά κριτική. Ο χρόνος θα τα κρίνει όλα και όλους πάντως.