Cvial σε τι χρονικό ορίζοντα πιστεύεις ότι θα υπάρξει η κλωνοποίηση;
Ιδέα δεν έχω, πάντως όχι σύντομα.
Cvial σε τι χρονικό ορίζοντα πιστεύεις ότι θα υπάρξει η κλωνοποίηση;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από την στιγμή που κάνει 4 χειρουργεία την μέρα δεν μπορεί να ασχοληθεί εξ' ολοκλήρου με τον καθένα. Οπότε λογικό ήταν να έκανε μόνο την τοποθέτηση ο γιατρός με το implanter και την εξαγωγή οι βοηθοί. Τώρα όμως βλέπουμε ότι και ένα μέρος της τοποθέτησης μπορεί να τύχει να το κάνουν και οι βοηθοί του, λογικά θα είναι όμως κατάλληλα εκπαιδευμένοι.Καλησπερα σε ολους!
Ελαβα μερος στο consultation κ ειμαι στην διαδικασια κλεισιματος, αμεσα.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε αυτους που εχουν κανει επεμβαση στον Lorenzo.
Ρωτησα την κλινικη αν η επεμβαση γινεται εξολοκληρου απο το γιατρο και μ απαντησαν οτι "καποια μερη της διαδικασιας γινονται απο μελη της ομαδας του (κυριως εξαγωγες)... και οτι ο ιδιος "κανει τις περισσοτερες απο τις τοποθετησεις αλλα μερικες φορες μπορει να αντικατασταθει για λιγο...".
Στη δικια σας επεμβαση ηταν ετσι τα πραγματα ή ασχοληθηκε μονο αυτος;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από την στιγμή που κάνει 4 χειρουργεία την μέρα δεν μπορεί να ασχοληθεί εξ' ολοκλήρου με τον καθένα. Οπότε λογικό ήταν να έκανε μόνο την τοποθέτηση ο γιατρός με το implanter και την εξαγωγή οι βοηθοί. Τώρα όμως βλέπουμε ότι και ένα μέρος της τοποθέτησης μπορεί να τύχει να το κάνουν και οι βοηθοί του, λογικά θα είναι όμως κατάλληλα εκπαιδευμένοι.
Φιλε η δουλεια που εγινε στο crown σου ειναι πραγματικα απιστευτη,συγχαρητηριαΚαι στην δικιά μου Λορενζο την τοποθέτηση και Grace την εξαγωγή.
Φιλε η δουλεια που εγινε στο crown σου ειναι πραγματικα απιστευτη,συγχαρητηρια
JOJO ετοιμαζεσαι για νεα Μετ;Σε ευχαριστώ. Τώρα πάμε για μπροστά.