Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
omar77 είπε:Την φιναστερινη την ξεκινησα πρωτη φορα πριν 7 χρονια περιπου και το αποτελεσμα ηταν το crown μου να κλεσει σχεδον ολο. Την σταματησα αργοτερα οχι λογω sides αλλα λογω οτι δεν ειμουν ενημερωμενος οτι ,μολις την σταματαγα θα εχανα αυτα που ειχα βγαλει. Την ξαναξεκινησα πριν 4 χρονια περιπου. Εγω ακομα και με τη φιναστερινη εχανα μαλλια λογω σμηγματορροιας κ κακης καταστασης του δερματος μου. Τα 2 τελευεταια χρονια καταφερα να διατηρησω το δερμα μου σε παρα πολυ κατασταση με χρηση καποιου τοπικου κ σε συνδιασμο με τη φιναστερινη σταματησε τελειως η τριχοπτωση
panos1982 είπε:[quote author=omar77 link=topic=1240.msg20856#msg20856 date=1258900349]
Την φιναστερινη την ξεκινησα πρωτη φορα πριν 7 χρονια περιπου και το αποτελεσμα ηταν το crown μου να κλεσει σχεδον ολο. Την σταματησα αργοτερα οχι λογω sides αλλα λογω οτι δεν ειμουν ενημερωμενος οτι ,μολις την σταματαγα θα εχανα αυτα που ειχα βγαλει. Την ξαναξεκινησα πριν 4 χρονια περιπου. Εγω ακομα και με τη φιναστερινη εχανα μαλλια λογω σμηγματορροιας κ κακης καταστασης του δερματος μου. Τα 2 τελευεταια χρονια καταφερα να διατηρησω το δερμα μου σε παρα πολυ κατασταση με χρηση καποιου τοπικου κ σε συνδιασμο με τη φιναστερινη σταματησε τελειως η τριχοπτωση
panos1982 είπε:ωραια....μαλλια βαλαμε......μυαλα θα βαλουμε???????
δεν ειμαστε καλοι candidatepanos1982 είπε:ωραια....μαλλια βαλαμε......μυαλα θα βαλουμε???????
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ειμαστε καλοι candidateomar77 είπε:[quote author=panos1982 link=topic=1240.msg20943#msg20943 date=1259121508]
ωραια....μαλλια βαλαμε......μυαλα θα βαλουμε???????
aleksandros είπε:Γιατι κατηγορειται συνεχεια την FUE?
τι τοπικου ?omar77 είπε:Τα 2 τελευεταια χρονια καταφερα να διατηρησω το δερμα μου σε παρα πολυ κατασταση με χρηση καποιου τοπικου
τι τοπικου ?Georgex6 είπε:[quote author=omar77 link=topic=1240.msg20856#msg20856 date=1258900349]
Τα 2 τελευεταια χρονια καταφερα να διατηρησω το δερμα μου σε παρα πολυ κατασταση με χρηση καποιου τοπικου
panos1982 είπε:ρε πως εχω γινει ετσι??????εχω καραφλιασει τελειως ρεεεεεεεε.......... :unsure
κοιταζομαι στο καθρεφτη και μου ρχετε να αλλαξω καναλι......ελεος.......!!!!!!
εσυ πως πας????πεφτουνε πεφτουνε????