Ήμουν τυχαία σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας για να αγοράσω κάτι άσχετο και πως μου τη βίδωσε λέω στη φαρμακοποιό, φτιαχτή μινοξιδιλη 5 mg φτιάχνετε; Είναι σαν το loniten που ερχόταν παλιά. Σάστισε, ούτε ήξερε το loniten ούτε τη μινοξιδιλη σε χάπι πέρα από το re gain. Λέει σίγουρα υγρή δεν κάνει, ποιος σας είπε για χάπι. Για να μη με ζαλίζει της είπα ο γιατρός μου και αν δεν έχει δυνατότητα να μου το πει να τελειώνουμε. Λέει θα ρωτήσω τον πάροχο μου και θα σας πάρω τηλ. Τελικά τον παίρνει και λέει ναι μπορούμε να σας το φτιάξουμε. Συμπερασματικά δηλαδή θεωρώ είναι κάτι εύκολο για οποιοδήποτε φαρμακοποιό να το φτιάξει. Το ερώτημα είναι, θα το φτιάξουν σωστα η θα με στείλουν στον άλλο κόσμο; Η θα φτιάξουν το αντίθετο δηλαδή κάτι τζούφιο και να μην κάνει τίποτα; Κάνας έμπειρος να με συμβουλέψει για τη μετάβαση από υγρή μινο σε χάπι; 13 μήνες είμαι μινο με καλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με φίνα. Τέλος, βρήκα άκρη για loniten από Καναδά, αλλά με συνταγή γιατρού στα αγγλικά. Online καναδέζικο φαρμακείο. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; Η να ξεκινήσω τα ελληνικά; 10 ευρώ ζήτησαν για 30 χάπια δηλαδή τζαμπέ.