oral pgd2 blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
οπως το λεει ο τιλος.
απο οτι φαινεται ενα σημαντικο κομματι στην αλωπεκια ειναι η pgd2,ανοιξα αυτο το θεμα για να δουμε ποιο αξιζει δια του στοματος χρηση σαν θεραπεια.
ποιο θεωρειτε καλυτερο και γιατι?
ενδεικτικα θα πω μερικα
Ω3
tocotrienols
resveratrol
quercetin
γνωμες,προτασεις επιπλεον oral pgd2 που δεν ειναι στην λιστα,εμπορικα προιοντα,ολα καλοδεχουμενα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
κανει για μακροχρονιες χρησης ληψης του καπα?η παιζει να παθουμε τιποτα?γνωριζεις??

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
κανει για μακροχρονιες χρησης ληψης του καπα?η παιζει να παθουμε τιποτα?γνωριζεις??

τα συγκεκριμενα που εχω βαλει στην λιστα ειναι συμπληρωματα,απο αυτα τιποτα

weznem

Well-Known Member
καπα συνεχιζεις να παιρνεις ζιρτεκ απο το στομα,αν ναι ειδες τιποτα στο κεφαλι??

weznem

Well-Known Member
5 σταγονεσ? ειναι λιγη ποσοτητα δεν νομιζεις?εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια απο μενα.
παιζει σεντινγκ απο κερατιν να εχεις τωρα??αν και νομιζω εχεις πει οτι δεν εχεις σεντιγκ με τις θεραπειες..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
5 σταγονεσ? ειναι λιγη ποσοτητα δεν νομιζεις?εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια απο μενα.
παιζει σεντινγκ απο κερατιν να εχεις τωρα??αν και νομιζω εχεις πει οτι δεν εχεις σεντιγκ με τις θεραπειες..

5 σταγονες.
αν ειχε να κανει κατι σε ποσιμη μορφη θα το ειχε κανει.
απο οτι φαινεται η δραση του στο μαλλι ειναι τοπικη μονο.
δεν μπορω να το δοκιμασω σε βαθος χρονου αν δωσει κατι πιο μετα λογω keratene

panoslydios

New Member
απο αυτα κουερσετινη μιας και βρισκεται σε μεγαλη συγκεντρωση στα κρεμμυδια
και φαινεται να παιζει ρολο τοσο σε ερευνες οσο και σε γιατροσοφια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω ψηφιζω tocotrienols επειδη αναστέλλουν την COX-2 και ανεβαζουν pge2 και εχουμε πολλες αναφορες επιτυχιας

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
υπαρχει και της lamberts turmeric 10.000mg oral θα κανει τιποτα Καπα ?

δεν το εχω δοκιμασει και δεν εχω διαβασει κατι,ουτε τοκοτριενολες εχω δοκιμασει,απλα οσοι δοκιμασαν τοκο ενα μεγαλο ποσοστο ειχε regrowth
και το εχω στα υποψιν πολυ αργοτερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
http://www.hairloss-research.org/UpdateMichaelMooney1-13.html
vs
http://www.hairloss-research.org/UpdateQuercetin11-12.html
vs
http://www.hairloss-research.org/UpdatePDG7-12.html

mimis giova

Active Member
το θεμα ειναι οι παρενεργειεσ..κ το κατα ποσο θα δουλευει...κ ας ειναι κ 5 χαπια...χοχοχοχοχχο

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
turmeric & resveratrol και τοco αλλα θα ειναι 3 χαπια τη μερα

η μια ερευνα ελεγε για συνδιασμο quercetin resveratrol,μπορουν να συνδιαστουν

mimis giova είπε:
το θεμα ειναι οι παρενεργειεσ..κ το κατα ποσο θα δουλευει...κ ας ειναι κ 5 χαπια...χοχοχοχοχχο

για να δουμε.....
για την ρεσβερατρολη μαλιστα γραφει γιατι να περιμενετε ενα φαρμακο pgd2 και να το χρησοπληρωνετε?
η ρεσβερατρολη κανει την ιδια δουλεια,
μεγαλη κουβεντα....

weznem

Well-Known Member
δεν νομιζω οτι θα μας λυση το προβλημα ουτε αναφερει νομιζω καμια ερευνα σημαντικοτατη επανεκφυση η σημαντικοτατη μειωση τριχοπτωσης..περα οτι δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο να καταντησουμε πρεζακιδες και να κουμπωνουμε 7 χαπια την μερα αλλα αυτο λες αντε το ξεπερνας μπρος στα ωφελη που θα συ παρεχει,αλλα δεν βλεπω και σημαντικα ωφελη διοτι αν παρει καποιος αυτα και σταματησει ολα τα αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι καν σε στασιμοτητα τα μαλλια του,αλλα χειροτερα..
να μιλησουτμε για το ν ψευδαργυρο που μπορει να δωσει ικανη επανεκφυση ειναι λογικο,να μιλαμε για το κερατιν ειναι λογικο,να μιλαμε και για καποια συμπληρωματα με μικρα αποτελεσματα διχως αριθμους δεν ειναι και το πιο λογικο διοτι δεν μας βοηθαει επι της ουσιας στο προβλημα μας.
προσπωπικη εκτιμηση βεβαια...

dk1984

Member
εννοειται δε λεω να αφησει καποιος τα τοπικα αλλα να επικεντρωθουμε και προς pgf-1 και αντιφλεγμονωδη-pgd2 και οχι απαραιτητα σε αντιανδρογονα...

weznem

Well-Known Member
καταρχας πιστευω πρεπει να αποφασισουν λιγο οι επιστημονες τι φταιει και αν οντως με το χερι στην φωτια τα αναλογα προσταγλανδινων εχουν αποτελεσματα,διοτι το ζιρτεκ μυριζει εντονα φιδελαιο και ασταθες.. θα δειξει...τι να πω

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
καταρχας πιστευω πρεπει να αποφασισουν λιγο οι επιστημονες τι φταιει και αν οντως με το χερι στην φωτια τα αναλογα προσταγλανδινων εχουν αποτελεσματα,διοτι το ζιρτεκ μυριζει εντονα φιδελαιο και ασταθες.. θα δειξει...τι να πω

δεν εχεις και αδικο,η φαλακρα ειναι πολυσδιαστατη.
οσο για το ζιρτεκ πλεον δεν ξερω αν χρησιμοποιουμε το σωστο φαρμακο

tsintsila

Member
Απο αυριο ξεκιναω ληψη ω3 λιπαρων οξεων, σε μεγαλουτσικη δοση. Εχω ξαναπαρει στο παρελθον αλλα χωρις να εχω ασχοληθει με την περιεκτικοτητα του σε epa και dha και τωρα ειδα οτι το παλιο προϊον ηταν εντελως φτωχο.
Καπου διαβασα οτι οι προσταγλανδινες αποτελουνται απο ω3 και ω6, αυτο σημαινει κατι?

Μπλουζα