oral pgd2 blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
tsintsila είπε:
Απο αυριο ξεκιναω ληψη ω3 λιπαρων οξεων, σε μεγαλουτσικη δοση. Εχω ξαναπαρει στο παρελθον αλλα χωρις να εχω ασχοληθει με την περιεκτικοτητα του σε epa και dha και τωρα ειδα οτι το παλιο προϊον ηταν εντελως φτωχο.
Καπου διαβασα οτι οι προσταγλανδινες αποτελουνται απο ω3 και ω6, αυτο σημαινει κατι?

Απο Ω χρειαζόμαστε Ω3 σκετα και οχι Ω3+6

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
Tsintsila διαβασε και τα ω3 μαρκα enerzona ειχα ακουσει καλα λογια οτι ειναι πιο καθαρα λογω οτι ειναι φιλτραρισμενο....κτλ δε ξερω δε τα εχω δοκιμασει αμα θες ριξε μια ματια

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι καθοδον η quercetin,θα παω για 450mg την ημερα.
αν κανει κατι στο μαλλι καλος,αν οχι δεν πειραζει,θα εχω αλλα ωφελη

ερωτηση,
1.ξερουμε οτι το μπλοκινγκ των προσταγλανδινων τυπου 2 που συνθετονται στον υποδοχεα cox 2 κανει καλο στα μαλλια. το ζιρτεκ μπλοκαρει μονο τις τυπου 2 η ολες τις προσταγλανδινες?

2.η pge2 που προαναφερθηκε ειναι τυπου 2?

weznem είπε:
το ζιρτεκ μπλοκαρει τον αερα τον κοπανιστο...δυστυχως

αυτο που θελω να πω ειναι πως αν η pge2 ειναι τυπου 2 τοτε μπλοκαροντας την pgd2 μπλοκατερεται και η pge2 ταυτοχρονα με αποτελεσμα να μην γινεται δουλεια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
επανερχομαι και σε αυτο το θεμα μετα απο καιρο.
η quercetin δεν επηρεαζει ουτε στο παραμικρο την τριχοπτωση.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Σε ψάξιμο που είχα κάνει Καπα στο εξωτερικό οι περισσότεροι μιλούσαν για θετικά σημάδια στα μαλλιά με toco, αν όχι τόσοι πολλοί σε regrowth, τουλάχιστον δυνάμωσαν και έδειχναν πιο δυνατά από ψόφια. Επίσης μείωση τριχόπτωσης..

Πιστεύω είναι μια καλή επιλογή να τα βάλει κανείς σε μια ήδη υπάρχουσα θεραπεία για δοκιμή του τι παραπάνω μπορεί να κάνει. Φαίνεται να αξίζει τον κόπο, αν και κοστίζει λίγο..

Μπλουζα