Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχω απαντησει ακριβως απο κατω στον stripar φιλε μου, σε οτι αφορα το pluggy. Σε εσένα απάντησα στο θεμα πυκνότητας, που είναι λάθος να κρίνουμε αποτέλεσμα στο μισο χρόνο.
Αν απαντωντας στον Stripar λες οτι ειναι λογικο να φαινεται το κεφαλι σου pluggy απο χιλιομετρα και σε ενοχλει το δικο μου σχολειο τοτε πραγματικα με προσπερνα η οξυτητα της κρισης σου. Καλη συνεχεια, ευχομαι να ειναι αναλογη η συνεχεια στην μμ σου.
Σέβομαι την άποψή σου και μέχρι ένα σημείο έχει βάση...Όπως δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο Stripar έτσι δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω και γω. Δεν ξέρω γιατι δεν καταλαβαινομαστε. Μονο ο aeratos καταβε τι έπαιξε .. anyway..
Προφανώς δεν κατάλαβες τι σου είπε ο Stripar. Ο άνθρωπος δεν αναφερόταν στις φωτό που βάζεις απλά έκανε ενα αρνητικό σχόλιο για αυτό που βλέπει και γω προσπάθησα σε ενα βαθμό να το αντικρούσω γιατι σε ενα βαθμό διαφωνούσα. Όπως δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο Stripar έτσι δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω και γω. Δεν ξέρω γιατι δεν καταλαβαινομαστε. Μονο ο aeratos καταβε τι έπαιξε .. anyway..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pluggy ξε-pluggy θα βάλεις λίγο τοππικ και θα εισαι τελειος!