palmogen hair lotion?????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kakashi

Member
Παιδια καλημερα θα ηθελα να σας ρωτησω εαν καποις απο εσας γνωριζει η εχει ακουσει κατι για την palmogen hair lotion. http://www.evdermia.gr/page9.html
Οι ουσιες που γραφει οτι εχει σε γενικες γραμμες τι κανουν?dht block και αν ναι καλο?regrowth?
και αν εχει γραφτει καπου στο φορουμ για το προιον αυτο πειτε μου που αν μπορειτε γιατι δεν το εχω βρει.
Σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: palmogen hair lotion?????

kakashi είπε:
δηλαδη να αλλαξω τον δερματολογο που πηγαινω και μου το προτεινε???????

Δερματολόγος στο σύστησε; Ότι θέλουν (στην κυριολεξία) συστήνουν (θα παίρνει καλή προμήθεια)...
Φυσικά να μην αλλάξεις δερματολόγο ... η πιθανότητα να βρεις καλύτερο είναι ίδια με το να πιάσεις το joker...

Ψάξε λίγο το forum και θα βρεις πολλές απαντήσεις ;)

akol

Member

το ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα για 6 μηνεs.μου το ειχε γραψει δερματολογοs.δεν εκανε τιποτα.οπωS ειπε και ο tropheus αναξιο λογου! χαμενοs χρονοs και κοποs.

kakashi

Member

για να μην ανοιξω και αλλο θεμα θα ηθελα να ρωτησω κ ακομη 2 πραγματα και οσοι γνωριζουνε ας βοηθησουν.Πρωτον θα ηθελα την γνωμη σας για το αν πιστευετε η σπιρονολακτονη μπορει να χρησιμοποιηθει με αξιοπρεπη αποτελεσματα μονη της ως dht block(αν κ δεν λειτουργει ετσι ακριβως).εννοω δλδ χωρις προσκαρ κ αλλα παρομοια επειδη κ ειμαι μικρος κ φοβαμαι να αρχισω θα εχω καλα αποτελεσματα μονο με σπιρονολακτονη.και κατι αλλο ασχετο.Ωσ παρενεργεια της μινοξιδιλης πολυ αναφερετε το πρηξιμο στο προσωπο.ολοι το εχουν αυτο?εννοειται για πολυ πρηξιμο εντονη διαφορα που πχ θα στο σχολιασουν και οι φιλοι σ?και αυτο το side υπαρχει τροπος να το μειωσεις η να το εξαλειψεις?

Hopefull

New Member

Nizoral για μενα φιλε, η σπιρολακτονη ειναι τζαμπα λεφτα...καλο στη θεωρια αλλα στη πραξη και με τα delivery vehicles που παιζουν δεν ειναι καλη λυση. Οσο για το πρηξιμο με τη minox οσο πιο πολλα μαλλια εχεις τοσο περισσοτερο θα μενει πανω τους και δε θα αποροφειται και θα εχεις λιγοτερο πρηξιμο που δε θα σε απαχολει

tropheus

Well-Known Member

hopefull είπε:
...Οσο για το πρηξιμο με τη minox οσο πιο πολλα μαλλια εχεις τοσο περισσοτερο θα μενει πανω τους και δε θα αποροφειται και θα εχεις λιγοτερο πρηξιμο που δε θα σε απαχολει

:chinscratch :chinscratch :chinscratch

Hopefull

New Member

tropheus είπε:
[quote author=hopefull link=topic=2052.msg37763#msg37763 date=1281375704]
...Οσο για το πρηξιμο με τη minox οσο πιο πολλα μαλλια εχεις τοσο περισσοτερο θα μενει πανω τους και δε θα αποροφειται και θα εχεις λιγοτερο πρηξιμο που δε θα σε απαχολει

:chinscratch :chinscratch :chinscratch
[/quote]

Π.χ. αν βαλω εγω που τα ξυριζω θα εχει μεγαλυτερη αποροφηση(και αρα πρηξιμο) απο εναν πχ. nw2 με diffuse. Μεγαλη ποσοτητα στο μασαζ θα παει και πανω στη τριχα και θα εξατμιστε μετα ενω σε μενα θα παει ολο μεσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member

ναι αλλα τοτε δεν θα εχω χειροτερο αποτελεσμα?αν εχω περισσοτερα μαλλια πρεπει να ριξω κ περισσοτερη ποσοτητα για να απορροφηθει??? :chinscratch nizoral το σαμπουαν εννοουσες ε?ναι και αυτο θα το παρω(φουνγκοραλ)απλα επειδη θελω και κατι για να σταματησει η τριχοπτωση λεω να παρω σπιρο απλα δεν ξερω συνταγη tropheus h ακη?γιατι κ η μυρωδια με προβληματιζει.(μετο λουσιμο μετα απο μια ωρα φευγει η μυρωδια?)για φινα κ τετοια δεν το σκεφτομαι με τιποτα.μετα απο 1 χρονο φοιτητης δεν ξερω γιατι μαλλον ψυχολογικοι λογοι επεσα γενικα η λιμπιντο μ.απο εκει που ημουν ισως η πιο αποδοτικη μηχανη του σεξ που υπηρξε ποτε τωρα επεσα .που να παρω κ φινα.....για εναν ανδρισμο ζουμε............... :grandpa:

kakashi

Member

παιδια συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα επειδη εχω χασει εδαφος τωρα τελευταια και εχωαγχωθει για να ξεκινησω θεραπεια.την bioclin lotion kai thn fremomet lotion τα ξερετε?υπαρχει προβλημα αν τα κανω αναμειξη με ρεγκειν?μου τα συστησε δερματολογος. http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=32256 ηταν το μονο που βρηκα για την βιοκλιν ενω για το φρεμομετ δεν εχω βρει πουθενα στο νετ.νομιζω ειναι της frezyderm.χιλια ευχαριστω ελπιζω ολοι να καταλαβαινεται την αγωνια μ μιας και ολη τα περνατε αυτα

giannis1991

Well-Known Member

hopefull είπε:
Nizoral για μενα φιλε, η σπιρολακτονη ειναι τζαμπα λεφτα...καλο στη θεωρια αλλα στη πραξη και με τα delivery vehicles που παιζουν δεν ειναι καλη λυση. Οσο για το πρηξιμο με τη minox οσο πιο πολλα μαλλια εχεις τοσο περισσοτερο θα μενει πανω τους και δε θα αποροφειται και θα εχεις λιγοτερο πρηξιμο που δε θα σε απαχολει

γιατι ρε συ χοουπ?πολλοι εχουν πει οτι με την σπιρο εχουν δει αποτελεσματα....βεβια σε συνδυασμο με κατι αλλο...μονο του ουτε εγω το πολυπιστευω....παντως οσον αφορα την κρεμα που λογικα προτεινεις(δε νομιζω το σαμπουαν)ειναι λιγο αμφιλεγομενο....τεςπα....

kakashi

Member

αυτο το προιον που γραφεις δεν το ξερω...αλλα το δικο μ σιγουρα λεγετε fremomet και ειναι της frezyderm.οσο κ αν το ψαχνω δεν το βρισκω στο ιντερνετ...ειναι ενα μικρο μπουκαλακι το μισο σε μεγεθος ισως κ λιγοτερο απο το regaine.ειναι λοσιον...εχω χασει τη συσκευασια αλλα απο οτι θυμαμαι εγραφε οτι βοηθαει σε μυκητιασεις καθαριζει το τριχωτο της κεφαλης(βεβαια μπορει κ να μην θυμαμαι καλα)κ ο γιατρος μ ειχε πει οτι βοηθαει κ στην επανεκφυση

GIWRIKAS

New Member

γεια σας παιδια..ειμαι κ εγω στην ιδια φαση με τον kakashi..επειδη δν παιρνω τπτ για dht block θα ηταν καλυτερο απο το τπτ να παρω το palmogen???δν θελω να μπλεξω με proscar λογω νεαρης ηλικειας..

akishellas3

Well-Known Member

εφοσον εισαι μικρος παρτο ,κοιτα κ απο σπιρο μερια ως dht blocker ,μακρια απο χαπια για την ηλικια σου κ κανε απλα πραγματακια

μερικα απο αυτα ειναι τα εξης

1) καλο σαμπουαν ψαξε στο φορουμ

2) fungoral σαμπουαν (καλυτερα το botaderm)
3) ως κρεμα παλι fungoral στα σημεια που εχεις προβλημα (ψαξε κ γιαυτο)

4) επισης λαδακια jojoba-δαφνελαιο μια φορα την βδομαδα καλο μασαζ να κοκκινιζει το κεφαλι κ να τα αφηνεις ολη νυχτα .

καλη ψυχολογια κ οχι αγχος ,καλη επιτυχια ;).

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα