Πρωί-Απόγευμα μινοξ,
Μεσημ-Βράδυ το dht blocker(palmogen)
=>μεταξύ μας,μην περιμένεις πολλά από αυτό-ανάλογα προϊόντα δεν έδωσαν ιδιαίτερα αποτελέσματα,και μιλάμε πάντα >2 χρόνια χρήση..
το πηρα κι εγω για ενισχυτικο και σχετικα φθηνο και παρατηρησα αυτο το αισθημα σα να μου εχουνε βαλει κολα στα μαγουλα ενα πραγμα, ενα πρηξιμο που ειχα να νοιωσω απο τοτε που εβαζα regaine και κοιταω τα συστατικα και τι να δω propylene glycol :'( :'( :'( παει κι αυτο για πεταμα
το επομενο τωρα που θα δοκιμασω βγαινει τελη της αλλης εβδομαδας
και εμενα αυτο μου συστησε σημερα που πηγα... Θα το παρω και βλεπουμε..Πιστευω το καλυτερο ειναι της frezyderm hairforce αλλα πανακριβο...παιδια δεν ξερω....μην αγχωνεστε και θα ξανα βγουν τα μαλλια!!!
Ψάχνοντας για μια καλή λοσιόν με Dht blocker σε 3 μεγάλα φαρμακεία της πόλης μου, ρωτώντας τους φαρμακοποιούς και οι 3 μου πρότειναν την Palmogen lotion της Evdermia.
Tην έχε δοκιμάσει κανένας? και αν ναι είδε κάποιο αποτέλεσμα?
ΥΓ: Μου κίνησε αρκετά την περιέργεια γιατι και οι 3 μου πρότειναν ΠΡΩΤΑ αυτή τη λοσιόν ενώ υπάρχουν πάρα πολλές. Μήπως είναι αποτελεσματική τελικά? 'Οποιος είναι γνώστης της λοσιόν και την έχει δοκιμάσει ας βοηθήσει!!!