Να σου πω μια αλήθεια είσαι από αυτούς που θα ήθελα να δω από κοντά όχι τόσο για να σε δω αλλά για ανταλλαγή απόψεων και κυρίως διαφωνιών!
Απαιτητικός όχι τόσο Βλαφο ,άλλη ψυχολογία εσύ που μεγάλωσες με μαλλί και έφτασες 50 που και τίποτα να μην είχες κάνει θα ξεπερνούσε το μέσο όρο της ηλικίας σου άνετα, άλλη εγώ που 16 χρόνων δεν είχα κροτάφους....Καταλαβαίνεις τι εννοώ...Εγώ έχω κλάσει και χεστεί πάνω μου πολλές φορές εσύ έχεις συνηθίσει την ποιότητα...
Αυτό που θέλω να δω και να έχουμε είναι ένα feedback πως δείχνει μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση...Στο τέλος του αποτελέσματος μου που θα αναδειχθεί όπως έχω ξαναπεί με όλους τους τρόπους θα αναπτύξω εκ νέου κάποια πράγματα γιατί όπως λες και εσύ ακόμα είμαστε λίγο μπερδεμένοι με το ποια δεδομένα έχουμε και τι περιμένουμε από μια μμ...Ακόμα πιστεύουμε το παλιό μοτο ότι με τα μισά μαλλιά δείχνουμε κομπλέ και το cv είναι έμπιστο για συμπέρασμα....
Πρόσκληση σου έστειλα, ότι λέω το εννοώ δεν το λέω τυχαία.
Τις διαφωνίες πιστεύω θα καταφέρω να στις εξηγήσω κατά τέτοιο τρόπο που στο τέλος της ημέρας θα συμφωνήσεις.
Αυτό που αναφέρεις για την ηλικία δε γίνεται να μη συμφωνήσω στον υπέρτατο βαθμό.
Για εκείνο όμως που έδωσα αγώνα εδώ μέσα κυρίως με την παρουσίαση μου,ήταν να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει μια μμ,τι μπορεί να σου δώσει,τι μπορεί να πάρει ο καθένας με βάση τα χαρακτηριστικά του και στην τελική αν αξίζει να περάσει κάποιος όλη αυτή την ταλαιπωρία με ένα αποτέλεσμα που πιθανόν να μην τον ικανοποιήσει.
Δυστυχώς αυτό το πετυχαίνεις μόνο με 1 τρόπο.
Αν έχεις δει 100 κεφάλια από κοντά και γνωρίζεις ακριβώς το στόρυ τους.
Μετά από ένα σημείο και μετά πλέον μηχανικά και εμπειρικά ξέρεις τι αποτέλεσμα θα πάρει ο καθένας.
Όλα καλά και τα cv και τα αριθμητικά δεδομένα, (άλλωστε πρώτος διδάξας με αλλά 2 άτομα εδώ μέσα),στην τελική όμως αυτό που μετράει είναι αν αυτό που έπρεπε να πάρει ο ασθενής ήταν κατανοητό στον εαυτό του και με βάση όλες τις παραμέτρους του να διεκδίκησε και να πήρε το μέγιστο που έπρεπε.
Η εμπειρία μου δείχνει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αντιληπτό αυτό απο την πλειοψηφία,και κυρίως να αντιληφθούν το ποσό πολύπλοκη είναι μια μμ από τη μια(μιλάω για τα δεδομένα του φόρουμ),αλλά και από την άλλη πόσο απλή είναι εάν και εφόσον καταλάβεις μερικά βασικά πράγματα.
Ίσως εμένα μου φαίνονται τόσο απλά αλλά θα πρέπει όλοι εδώ μέσα να μπορούν να αντιληφθούν τα βασικά πρώτα και μετά τα υπόλοιπα.
Θεωρώ πως τα βασικά μπορούν να σου δώσουν μια επιτυχημένη μμ.
Τέλος να πω πως ιδιαίτερη περίπτωση δεν είμαι,ένα κλασικό nw3 με νορμάλ χαρακτηριστικά που έκανα απλά τα βασικά για μια επιτυχημένη μμ και αυτό έγινε τελικά.
Ιδιαίτερη θα γίνω όταν πάω (δε νομίζω για τεχνικούς λόγους αν και έχω άλλη άποψη)για 3η μμ.
Τότε θα μιλάμε για κάτι ξεχωριστό.