Επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους θα θυμίσω το ποστ μου #243. Ο Πάνος έβαλε 10.000τρίχες σε μια περιοχή περίπου 80cm2 (υπεύθυνος για τις πολλές τρίχες ο λόγος και όχι η πυκνότητα). Αυτό μας κάνει 125τρίχες/cm2. Με 95% φύτρωση οι τρίχες έπρεπε να είναι 119τρίχες/cm2 και να δίνουν CV=119x0.052=6.2>5.4. Με τέτοιο νούμερο δεν έπρεπε να φαίνεται δέρμα ή άντε έπρεπε να φαίνεται κάτι λίγο σε κάποιες περιοχές. Εδώ όμως δεν έχουμε τέτοια περίπτωση. Υπάρχει εμφανής, γενικευμένη μη κάλυψη σε όλη την επιφάνεια. Προφανώς πρέπει να περιμένουμε 2 μήνες ακόμα για να είμαστε σίγουροι, μην βγάζουμε ακόμα τελικά συμπεράσματα. Αν όμως η εικόνα του διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο και επειδή η εικόνα αραίωσης είναι γενικευμένη και δεν εντοπίζεται σε μια περιοχή (πχ gggali) νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να μετρηθεί ο λόγος του στην λήπτρια και να δούμε κατά πόσον συμβαδίζει με τον εξαχθέντα 2.65. Έχω την αίσθηση ότι αυτό που "λείπει" είναι οι τρίχες και όχι τα graft. Μια λεπτομερής μέτρηση θα το δείξει με ακρίβεια αφού μιλάμε για περιοχές άδειες πριν την μμ.