Εισαι σωστος γενικα. Εχω μιλησει με 3 γιατρους για τους κροταφους μου.
ΔΕΝ φτιάχνονται δυστυχώς στο δικο μ κεφαλι. Ο λογος ειναι ο εξης. Ο κροταφος μ εχει peaks αλλα ειναι ψηλοτερα απ οτι ηταν ο φυσικος μου. Επειδη ακριβως ειναι ψηλότερα ΔΕΝ επιτρεπεται να γινει πιο μυτερός *θα δειξει αφυσικο σε τετοιο υψος π βρισκεται.*
Επισης ΔΕΝ μπορω να τον χαμηλώσω...
Αν το κανω παλι θα δειξει αφύσικος γιατι θα περασει τα 4 εκατοστα που ειναι τα μαξιμουμ οριο που ΠΡΕΠΕΙ να κατεβαινει ενας κροταφος. Εμενα ηδη πιεστικε στα 4.5.
Παραπανω αρχιζει κ δειχνει αφυσικος....
Οποτε για να φτιάξω τον κροταφο κ να.μην κανω μανταρα την φυσικοτητα που εχω θα πρέπει να τον χαμηλωσω 1 ποντο ετσι ωστε να μπορω πλεον να του δωσω περισσοτερη κλιση κ να τον κανω μυτερο αλλα θα πρεπει να κατεβάσω και την hairline μου ενα ποντο κατω επισης γιατι αλλιως θα ξεφυγει ο κροταφος απ τη χερλαιν στα 5.5 εκατοστα κ κατι τετοιο απαγορευεται απο θεμα φυσικοτητας ! Την hairline ομως δεν μπορω να την κατεβασω αλλο....οποτε ο κροταφος δεν μπορεί να δουλευτει αλλο στο ύψος π βρικσεται η χερλαιν αυτη τη στιγμη....
Δυστηχως.....
Προβολή συνημμένου 39220
Στην φωτο βλεπεις το peak αν δωθει κλιση εκει ψηλα π βρισκεται το peak του χαθηκε το ματς. Αν κατεβει πιο χαμηλα οπως ηταν ο φυσικος κ δωθει η κλιση θα γινει τεραστιος (εφ οσων δε μπορω να κατεβασω κ χερλαιν) οποτε παλι χαθηκε το ματς....
Οποτε λογο της φυσιολογιας κ της αριαωσης που ειχα μπροστα αναγκαζομαι να συμβιβαστω με μια ισοπαλια Χ