Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλα και τον αφησες??Δεν τον εδεσες μεχρι να αλαξει γνωμη???![]()
1. Πόσα grafts βάζουν σε κάθε συνεδρία? (ξέρουμε ότι είναι υπερβολικός και αρπακόλλας ακόμη και σε μικρά nw άσε που τουμπανιαζει hairline με κατέβασμα σε σχεδιασμό μάσκας και δεν τον ενδιαφέρει μελλοντικά η εξέλιξη του πελάτη+φουλ φίνα)
2.Ποσα παίρνουν οι τεχνικοί στην τουρκιά?Τι μισθοί παίζουν? 200-400 ευρώ το μηνά? (γιαυτό τους αλλάζει συχνά η και κάποιοι φεύγουν από μονοί τους).
3. Πόσα περιστατικά αναλαμβάνει την ήμερα? (απ'οτι μαθαίνουμε αρκετά ούτω σώστε να να μην ξέρουμε ποιοι τεχνικοί είναι καλύτεροι)
Κανονική μπιζνα ο Τούρκος.
η HDC εργοδοτεί 2 γιατρούς συν ακόμη ένα τώρα εκπαιδευόμενο.
Πάνο παρατηρώ πάντως ότι δεν έχεις αδύναμες τρίχες στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου. Η τριχόπτωση σου έχει σταματήσει? Πώς το βλέπεις μελλοντικά (ξέρω είναι δύσκολο να απαντήσεις αλλά η εμπειρία σου νομίζω μπορεί να απαντήσει) Επίσης αν δεν είχες κάνει καμία μεταμόσχευση τώρα τι Norwood πιστεύεις θα ήσουν?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Men perfect 70 και 80 μιξη. Τα πηρα και εγω μετα απο κουρεμα θα κανω δοκιμη.
Φαινεται ακομη καλυτερο το μαλλι σου Πανο βαμμενο. Για να δω πως θα ειμαι και εγω.![]()
πανο εσυ που εχεις πραγματικη εικονα εχεισ να κανεις καποιο σχολιο οσο αναφορα την φυσικοτητα του αποτελεσματος ?
φαινετε κατι περιεργο γιατι απο δουλεια δεν πιστευω οτι παει πιο πανω..... αλλα επειδη ακριβως ειναι too much αυτο εχει αντικτυπο καπου αλλου?
θα σου πρότεινα να αλλάξεις look στο χτένισμα τα καρφάκια τονίζουν την στρογγυλότητα ιδίως αν τα τραβάς τριγωνικά στο κέντρο (σαμποτάρεις τον εαυτό σου ρε φιλε!)
εύχομαι τα καλύτερα..βλέπω όμως πολύ καλή δουλειά απο άποψη φυσικότητας..φοράς τριχών.. Εύγε αρχηγόπουλε..
Φαινεται ακομη καλυτερο το μαλλι σου Πανο βαμμενο. Για να δω πως θα ειμαι και εγω.![]()
ti na pei kaneis giafto to apotelesma edw i elinikes klinikes oute 12mahno den poianoune tetio apotelesma edw erdogan me 4mhno exei kanei panagies pano na dw ti alo tha doume mexri na oloklirothi
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα και είσαι μόνο στους 4 και κάτι μήνες, άψογη διαχείριση δότριας και απόλυτα φυσικό! Μπράβο