Απο πλευρας φυσικοτητας οχι δεν εχω καποιο θεμα ειναι ολα οκ., και γενικοτερα δεν εχω να παρατηρησω κατι περιεργο. Πιο εννοεις οτι ειναι too much και που να εχει αντικτυπο δεν καταλαβα τι εννοεις ?
Αν εχεις στο μυαλο σου κατι πιο συγκεκριμενο πες μου τι εννοεις να απαντησω πανω σε αυτο.
Ευχαριστω,
δεν εχω το λουκ των φωτογραφιων αυτων, απλα εξηγησα και σε προηγουμενο ποστ οτι αν αφησω τα μαλλια στεγνα απλα δε θα βλεπετε τιποτα....
στην καθημερινοτητα αφηνω να μακρυνει λιγο το πανω μαλλι κ κοβω κοντο το πλαινο και τα εχω στεγνα και ελαφρα γυρισμενα προς το κεντρο εκτος απο τα μπροστινα που αντι για κεντρο τα γερνω ολα λιγο δεξια , κι ενα αλλο ειναι να τα εχω ολα κατω και να εχω μερικα μυτακια παλι στο κεντρο. Αυτα τα δυο συνηθως εχω γτ μου αρεσουν κ κατασταλαξα εκει απο αρκετα χρονια πριν....δε θα ελεγα οτι με σαμποταρω γτ πραγματικα μου αρεσει αυτο που βλεπω

Το μαλλι βεβαια ακομα ειναι ανομοιομορφο στο μηκος και καποιες τριχες στη δεξια ειδικα πλευρα ειναι ακομα κοντες κ δε τα κουρεψα οπως θελω γτ δεν εβγαινε και η αληθεια ειναι οτι θελω κανα δυο κουρεματα ακομα για να ερθει ετσι οπως το θελω.
Δημητρη φαινεται καλυτερο βαμμενο αλλα ακου ενα tip, ειχα καιρο να βαψω το μαλλι και το ξεχασα . τωρα εκανα μιξη 70+80 εξ αρχης αλλα πριν δε το εκανα ετσι.
Ο τροπος που το εκανα ειναι να το περναω πρωτα ενα χερι με σκετο 70 και μετα στο 2ο χερι να προσθετω και 80 να γινει η μιξη και να το ξανακανω, ετσι μου εβγαινε τελειο....τωρα ξεχαστηκα και εκανα μιξη απ την αρχη κ δε το πετυχα οπως παλια π ηταν το απολυτο για μενα...
Το περναω παντα 2 χερια και τωρα ειναι λιγο πιο σκουρο απ οτι θα θελα ενω με 1ο χερι 70 και 2ο μιξη μου εβγαινε αυτο που θελω. Στο λεω γιατι μπορει να σε βοηθησει αν η μιξη εξ αρχης σου φανει πιο σκουρα απ οτι το θες ( οπως εμενα τωρα)
Ευχαριστω, οι Ελληνικες κλινικες δε βαζουν κ τοσα πολλα grafts οποτε λογικο να μην το βλεπεις αν και ειναι κ ενα σωρο παραγοντες ακομα που πρεπει να βελτιωσουν οι ελληνικες κλινικες για να δεις ωραια πραγματα.....
Το πιο εντυπωσιακο για μενα ειναι οντως η κατασταση της δοτριας. Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις βγαλει 8500 θυλακες και η δοτρια σου να δειχνει κανονικη. ΔΕ θεωρουσα τη δοτρια τοσο υψιστης σημασιας μεχρι που ειχε φρικαρει λιγο ειδικα τον 1ο μηνα της επεμβασης και συνειδητοποιησα ποσο σημαντικη ειναι τελικα η εικονα της. Θεωρω οτι εχω διαχειριστει την δοτρια μου πολυ καλα εγω κ οι γιατροι που εχω επιλεξει κ το αποτελεσμα δειχνει πολυ καλο. ( βαζω κ τον εαυτο μου στην διαχειριση γτ περαν των γιατρων , εγω εχω επιλεξει συνειδητα να συνδιασω στριπ κ φυε ).
Απο κει και περα εχουν βγει 8500 θυλακες με ομορφο τροπο χωρις να αφησουν πισω τους ζημιες και εχουν μπει σε περιοχη με ΑΑ και θα μεινουν πλεον "για παντα" εκει να δινουν φυσικο μαλλι....
οποτε θεωρω οτι παμε καλα κ εχω κατι οτι καλυτερο μπορω με τα σημερινα δεδομενα....