Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
max_os είπε:Πάνο
γιατί δεν χρησιμοποιείς μινοξ?
..... σε εμένα ο γιατρός στην κυριολεξία με πέθανε όταν μου έβγαζε τα ράμματα. Εκοβε έκοβε και ξανα έκοβε σαν να έκανε εγχείρηση.
aleksandros είπε:Αν καποιος εχει χρημα και στυλ και χαλια φατσα να εχει γυναικες θα εχει πολλες διπλα του.
panos1982 είπε:απλα dimp αυτες ειναι ουσιες που ειναι "αιθιστηκες" για τον οργανισμο......και καποια στιγμη τις συνιθιζει και προσαρμοζεται ετσι ωστε να μαθει να ζει με αυτο........γιατι στην ουσια αυτο κανεις.....βαζεις τον οργανισμο να ζει καθημερινα με κατι αλλο.......
οπως συμβαινει και με το τσιγαρο και με τα ναρκωτικα κτλ τκλ........ενω πριν τα αρχισεις εισαι μια χαρα.......οταν τα κοβεις δεν επανερχεσαι στην αρχικη κατασταση......αλλα εχεις παντα δυσαρεστες συνεπειες......το ιδιο ειναι και με το rogaine.....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
omar77 είπε:Κοιταξε να δεις οσο μαλλι κ να βαλεις με τετοια φατσα που εχεις δεν σε σωνει τιποτα!
Το καπελο το Vancouver το πλυνες ??
εμενα δεν με πονεσε ουτε ενα staple..και ειχα και 120...aleksandros είπε:Τετοια να λετε για μην παμε ποτε εμεις!
NGL είπε:[quote author=omar77 link=topic=1208.msg22590#msg22590 date=1262430026]
Κοιταξε να δεις οσο μαλλι κ να βαλεις με τετοια φατσα που εχεις δεν σε σωνει τιποτα!
Το καπελο το Vancouver το πλυνες ??
panos1982 είπε:ναι ντε.....πες τα....ακομα κι εγω που ειμαι πανεμορφος.......αυτη η τριχοπτωση με αλλοιωνει ρε παιδι μου.......δλδ ελεος!!!!!
ειμαι σαν τον ρουβα με καραφλα ενα πραγμα.......
ε δε λεει....... ahahahahaha
NGL είπε:[quote author=panos1982 link=topic=1208.msg22614#msg22614 date=1262437930]
ναι ντε.....πες τα....ακομα κι εγω που ειμαι πανεμορφος.......αυτη η τριχοπτωση με αλλοιωνει ρε παιδι μου.......δλδ ελεος!!!!!
ειμαι σαν τον ρουβα με καραφλα ενα πραγμα.......
ε δε λεει....... ahahahahaha