Panoschania
Active Member
Πέρασε ο καιρός και για εμένα, ένα ωραίο ταξίδι αλλαγής έφθασε στον προορισμό του και για την περίπτωση μου. Η εικόνα άλλαξε σημαντικά μετά την επέμβαση μου πριν από έναν χρόνο, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω κάθε μέρα στον καθρέφτη και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι. Οσο αναφορά την κλινική τα έχουμε πει τόσους μήνες όσο για τα καλά αλλά και για τα κακά, ας συνοψίσουμε λοιπόν δίνοντάς βαθμολογία των υπηρεσιών της κλινικής βάση της εμπειρίας μου ώστε να βοηθήσω καλύτερα στο τι είναι ο γιαμαν. Ο γιαμαν δεν ειναι το τέλειο χέρι, δεν είναι όμως και κακό, προσπαθεί.
Στρατηγική τοποθέτησης 8
Η τοποθέτηση έδωσε ένα σχετικά ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα.
Διαχείριση δότριας 4 λόγω τον σημαδιών όπου έκανε περιμετρικά.
Υποστήριξη μετά την επέμβαση 7
Θα έδινα δέκα αλλά αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος γενικά δεν απαντάει σε απορίες εύκολα μετά από κάποιο σημείο.
Φυτρωση 7
Διότι δεν έβαλε όσα υποσχέθηκε, είχαμε συμφωνήσει εμπρός 45 μέση 35 και δεν τα βρήκα πάνω από 35 εμπρός και 30 μέση άρα πήρα και την ανάλογη λιγότερη φυτρωση.
Πυκνότητα hairline 7
Διότι θεωρώ ότι μπορούσε να το κάνει πιο γεμάτο χωρίς το κενό που έχει αφήσει στην μέση και ας θυσιάζε λίγα grafts από το crown.
Φιλοξενία 10
Όλα καλά στο θέμα φιλοξενίας και ευγένειας
Κοστος 10
VFM 100%
Τελική βαθμολογία βάση των παραπάνω 7.5
Αποτέλεσμα μέτριο προς καλό για το φόρουμ.
Αποτέλεσμα για τον απλό κόσμο οπτικά στη πραγματική ζωή, πολύ καλό.
Είναι κάπως ταλαιπωρία κατά βάθος, χρονοβόρα διαδικασία, θέλει ηρεμία και ψυχραιμία, συνέπεια μετά το χειρουργείο.
Δεν ξέρω αν θα ξανά πήγαινα εκει για πύκνωση, θεωρώ ότι έχουμε επιλογές Ελλάδα, αλλά εάν βόλευε να βρεθώ εκεί ξανά για δουλειά ή βόλτα και μου έκανε και κάποια καλή έκπτωση για τα σημάδια στην δότρια όπου αποδέχθηκε ως φάουλ, ίσως τολμούσα να ξανά κάνω εκεί μιας και αυτός έκανε την αρχική δουλειά.
Θα ξανά βάλω φωτογραφία όταν κλείσω 6μηνο από την διακοπή της μινοξ, είμαι ήδη στους 3 μισή.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την στήριξη!
Πριν κουρέψω τα μαλλιά οι πρώτες δύο φώτο και οι άλλες μετά το κούρεμα, όλες με χτένισμα πλέον πίσω και λίγο πλάι. Θεωρώ το μου πάει έτσι και καλύπτει κιόλας περισσότερο ειδικά σε μεγάλο μήκος αλλά τα μαλλιά σπάνε και.. Μου την σπάνε!
Στρατηγική τοποθέτησης 8
Η τοποθέτηση έδωσε ένα σχετικά ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα.
Διαχείριση δότριας 4 λόγω τον σημαδιών όπου έκανε περιμετρικά.
Υποστήριξη μετά την επέμβαση 7
Θα έδινα δέκα αλλά αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος γενικά δεν απαντάει σε απορίες εύκολα μετά από κάποιο σημείο.
Φυτρωση 7
Διότι δεν έβαλε όσα υποσχέθηκε, είχαμε συμφωνήσει εμπρός 45 μέση 35 και δεν τα βρήκα πάνω από 35 εμπρός και 30 μέση άρα πήρα και την ανάλογη λιγότερη φυτρωση.
Πυκνότητα hairline 7
Διότι θεωρώ ότι μπορούσε να το κάνει πιο γεμάτο χωρίς το κενό που έχει αφήσει στην μέση και ας θυσιάζε λίγα grafts από το crown.
Φιλοξενία 10
Όλα καλά στο θέμα φιλοξενίας και ευγένειας
Κοστος 10
VFM 100%
Τελική βαθμολογία βάση των παραπάνω 7.5
Αποτέλεσμα μέτριο προς καλό για το φόρουμ.
Αποτέλεσμα για τον απλό κόσμο οπτικά στη πραγματική ζωή, πολύ καλό.
Είναι κάπως ταλαιπωρία κατά βάθος, χρονοβόρα διαδικασία, θέλει ηρεμία και ψυχραιμία, συνέπεια μετά το χειρουργείο.
Δεν ξέρω αν θα ξανά πήγαινα εκει για πύκνωση, θεωρώ ότι έχουμε επιλογές Ελλάδα, αλλά εάν βόλευε να βρεθώ εκεί ξανά για δουλειά ή βόλτα και μου έκανε και κάποια καλή έκπτωση για τα σημάδια στην δότρια όπου αποδέχθηκε ως φάουλ, ίσως τολμούσα να ξανά κάνω εκεί μιας και αυτός έκανε την αρχική δουλειά.
Θα ξανά βάλω φωτογραφία όταν κλείσω 6μηνο από την διακοπή της μινοξ, είμαι ήδη στους 3 μισή.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την στήριξη!
Πριν κουρέψω τα μαλλιά οι πρώτες δύο φώτο και οι άλλες μετά το κούρεμα, όλες με χτένισμα πλέον πίσω και λίγο πλάι. Θεωρώ το μου πάει έτσι και καλύπτει κιόλας περισσότερο ειδικά σε μεγάλο μήκος αλλά τα μαλλιά σπάνε και.. Μου την σπάνε!
Συνημμένα
-
IMG_20240323_013703.jpg993.8 KB · Προβολές: 197
-
IMG_20240323_013735.jpg271.6 KB · Προβολές: 176
-
IMG_20240323_013631.jpg443.8 KB · Προβολές: 168
-
IMG_20240323_013551.jpg644 KB · Προβολές: 169
-
IMG_20240323_013529.jpg436.9 KB · Προβολές: 165
-