Pantel, fue, 2838 grafts, 13-14/07/2017

dimitris50423

Well-Known Member
Χρόνια πολλά σε όλους. Δεν ενημέρωσα τον τελευταίο καιρό γιατί είχα υποχρεώσεις. Μόλις βρω ώρα θα το κάνω. Αν και δεν πάνε καλά τα πράγματα!

Περασαν 5,5 μηνες και στους 3 υπηρχε καποια κινηση. Τι προβλημα αντιμετωπισες;
4-6ος μηνας ειναι οι καλυτεροι μηνες φυτρωσης συνηθως.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pantel

Active Member
Κάθε μήνας και χειρότερα φίλε. Τον προηγούμενο μήνα είχα πιο πολύ λύτρωση από Τώρα. Δεν ξέρω τι γίνεται.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Αυτο ειναι ανησυχητικο. Απο τον 3ο μηνα θα επρεπε να βλεπεις το κεφαλι συνεχως καλυτερα. Ειδικα 4ο 5ο μηνα που ειναι οι πιο δυνατοι στη φυτρωση.
Βαλε φωτογραφιες να δουμε τι γινεται και καλο θα ειναι να σε δουν και στην κλινικη.
Μινονιδιλη χρησιμοποιεις;
Ελπιζω να στρωσει η κατασταση γιατι μπηκαν και αρκετα μοσχευματα.
 

John1924

Active Member
Πολύ νωρις για να απογοητεύεσαι. Η καλή φύτρωση στις περισσότερες περιπτώσεις (εκτός των εξαιρέσεων γρήγορης φυτρωσης) ξεκινάει απο τον 5ο-6ο μηνα και μετά - σε ορισμένες περιπτώσεις και αργότερα. Περίμενε 1-2 μήνες ακομα πριν αρχίσεις να ανησυχεις.
 

John1924

Active Member
Επαναλαμβάνω, η φύτρωση μπορει να εξελιχθεί με αργό ρυθμο και να γίνει το μπαμ μετα τον 6ο μηνα. Απ' οτι ενημερωνει ο φίλος, ηδη εχει ξεκινησει η φυτρωση του, απλως παει αργά. Σε καθε περιπτωση ας μιλησει με τον γιατρο του. Αλλά ειναι νωρίς για να απογοητευεται.
 

pantel

Active Member
Όχι δεν πάει αργά. Η φυτρωση τον προηγούμενο μήνα ήταν οκ. Εδώ και 2 εβδομάδες άρχισαν και πέφτουν τρίχες. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pantel

Active Member
είναι μεταμοσχευμενες Αλλά εδώ και ένα χρόνο μπορεί και περισσότερο δεν έχανα τρίχες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

pantel

Active Member
Γεια σας παιδια. μερα με τη μερα βλεπω χειροτερο το αποτελεσμα μου. Και να εξηγησω τι εννοω. Τον προηγουμενο μηνα το αποτελεσμα μου ηταν πιο καλο απ οτι ειναι τωρα, δηλαδη βλεπω τα μοσχευμα που μου εβαλαν να πεφτουν και ειναι εντονη η τριχοπτωση. Τουλαχιστον 50 τριχες τη μερα κατα την ωρα που βαζω μινοξιδιλη δηλαδη 2 φορες τη μερα πρωι και βραδυ βλεπω αυτο το πραγμα. Αυτη η κατασταση με εκανε να ανησυχω ετσι και πηρα τηλεφωνο τον θεοδωρο της hdc για να παω να με δει. Ετσι και εγινε τεταρτη απογευμα πηγα στα γραφεια της hdc οπου συναντησα τον θεοδωρο για να δει τη κατασταση μου. Του εξηγησα οτι εχω εντονη τριχοπτωση και πως καθε προηγουμενο μηνα ημουν και καλυτερα. Επισης να σας πω οτι στις περιοχες που μπηκαν τα μοσχευματα που μου εβαλε η hdc δεν ειχα δικα μου μαλλια, ηταν μονο τα μεταμοσχευμενα του γκουρα και κατα τη ημερα της μεταμοσχευσης μου στην hdc ο μαρας μου ειπε οτι πολλα απο τα μεταμοσχευμενα του γκουρα θα αφαιρεθουν γιατι δεν ειχαν σωστη φορα και ετσι στη θεση τους θα εμπαιναν τα δικα τους. Τελος παντων η απαντηση του θεοδωρου για τη τριχοπτωση των μεταμοσχευμενων ηταν οτι δεν γινετε να συμβαινει αυτο και πως δεν τους ετυχε ξανα και να τον ρωτω δυο φορες γιατι πεφτουν και να μην παιρνω καμια απαντηση. Επσης λεει οτι η φυτρωση μου ειναι ικανοποιητικη για το χρονικο διαστημα. Τον ρωτησα δυο φορες ποσα μοσχευματα φυτρωσαν χωρις και παλι να παρω καμια απαντηση. Η μονη εγνοια ηταν να με βγαλει φωτογραφιες καμια 30 στο συνολο οπου στη συνεχεια θα μου τις εστελλε για να τις παραθεσω εδω. Φυσικα μου εστειλλε τις πιο καλες,τις πιο σκωτεινες που δεν δειχνουν το προβλημα και το λεω αυτο γιατι απο τις δικες τους φωτογραφιες ειμαι τελειος. Πιο κατω ειναι φωτογραφιες τους. Φυσικα θα βαλω και δικες μου για να δειτε το πραγματικο προβλημα. Την ερχομενη εβδομαδα θα παω να με δει και ο μαρας για να δω τι θα πει. Και αναλογος θα προβω στα καταλληλα βηματα για να μπουν μερικα πραγματα στη θεση τους. Οπως εγινε και με τον γκουρα.
 

Συνημμένα

  • Κ.Π.5.jpg
    Κ.Π.5.jpg
    511.8 KB · Προβολές: 744
  • Κ.Π.3 (1).jpg
    Κ.Π.3 (1).jpg
    495.8 KB · Προβολές: 741
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Φυσικα μου εστειλλε τις πιο καλες με λιγο fotoshop και το λεω αυτο γιατι απο τις δικες τους φωτογραφιες ειμαι τελειος. Πιο κατω ειναι φωτογραφιες τους. Φυσικα θα βαλω και δικες μου για να δειτε το πραγματικο προβλημα.

το χτενισμα εσυ το εκανες πριν τις φωτο ή σε χτενισαν? εχουν ερθει τα πισω μαλλια μπροστα και πεφτουν στη ληπτρια. αλλα και παλι φαινονται κενα στη ληπτρια.
Βαλε δικες σου φωτο να δουμε τι γινεται γιατι με αυτες δεν βγαινει ακρη.
Αυτο που λες για photoshop στις φωτο ειναι σοβαρο. πρεπει να εισαι σιγουρος για να το πεις αλλιως τους κατηγορεις χωρις λογο.
 

felaini

Active Member
Για 3000μοσχευματα περιπου...πως ησουν πριν πας;;;.. το μαλι αυτοι στο χτενισαν προς τα κατω;;φενεται λιγο ψιλοφτιαχτη δουλεια κ χτενισμα γιατι;;
 

kolias

Active Member
παντελη ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις μπορει να ειναι μια φαση απλα που περνανε τα μαλλια παντως να ξερεις οτι τουλαχιστον απο οτι βλεπω η γενικοτερη εικονα σου ειναι πολυ καλη
 

kolias

Active Member
επειδη εισαι ταραγενος και δικαιολογημενα να ξερεις οτι θα βαζεισ διαφορα στο μυαλο σου κανε υπομονη και ολα θα δειξουν στην πορεια
 
Μπλουζα