18 μέλη
@dk1984 ,
@Alex cantrell ,
@mimis giova ,
@Komis ,
@nothinggr ,
@le2der ,
@leas ,
@lalakis ,
@Mh2012 ,
@Γιωργος 65 ,
@soki,
@sadel ,
@mysteriog ,
@snik,
@thanasis1001,
@sofia89,
@gang ,
@pf_83
Επειδή έχουν μείνει 2 μέρες ακόμα, είχα αναφερθεί αρχικά σε συνολικά 25 μέλη, ίσως και στα 20 μπορεί να γίνει μια συζήτηση, θα δούμε. Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι πρέπει να έχουμε καταλήξει ή να το απορρίψω εντελώς.
Γνωρίζω για τα όσα αναφέρει ο Lost και μάλιστα είχα γράψει κάτι αντίστοιχο εδώ, αλλά τα διέγραψα από την στιγμή που η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει την συσκευή, όχι δωρεάν βέβαια. Ο λόγος είναι διότι το παρόν θέμα παρακολουθείτε και δεν μπορείς να ζητάς κάτι όταν ήδη το θάβεις χωρίς να το έχεις δοκιμάσει.
Όπως ανέφερα σε πιο πίσω σελίδες, η συσκευή δεν θα είναι δωρεάν, αλλά ούτε και στα 900 ευρώ. Για το αν αξίζει να δοκιμασθεί ή όχι, θα το κρίνετε εσείς εφόσον σας πω και το σκεπτικό μου. Μπορεί να μην σας αρέσει, μπορεί να αρέσει στους μισούς, ή μπορεί να έχετε και κάποια άλλη ιδέα. Πάνω σε αυτό, λόγω του ότι πρέπει να δοκιμασθεί τουλάχιστον 6 μήνες, είναι δύσκολο να περάσει σε όλα τα μέλη. Το σκεπτικό μου ήταν μαζί με εμένα (που αυτό είναι αναγκαστικό από τους όρους τους) σε έναν ακόμα, αλλά όπως είπα αν έχετε κάποια άλλη ιδέα, εγώ είμαι μέσα.
Μια συζήτηση θα γίνει μόνο και τίποτα άλλο.