Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
aerate o cvial εβαλε 2500 αν θυμαμαι καλα μπροστα και ηταν θεωρητικα παντα ενα σωστο νουμερο, αλλα επρεπε να διορθωσει για δυο λογους..
1,γιατι ειναι τελειομανης
2. γιατι δεν ειχε υψηλο λογο οπως ο Dημητρης ο οποιος με 2500 καθαρισε.
ο Cvial αν εκλεινε το κενο πισω στην δευτερη θα ηταν μια χαρα ακομα και αν δεν εβαζε επιπελεον μπροστα.
aeratos τίποτα μην κάνεις φίλε...mikegad επειδή δεν θέλω να συνεχιστει εδώ η κουβέντα άλλο και πάει όπως λέει ο τασος 100 σελιδες,θα κάτσω μία από αυτές τις μέρες,να κάνω μία ακριβή ανάλυση με εικόνες σε υπολογιστή,να σου δώσω να καταλάβεις τι σου λέω και τι μου λες και θα σου στείλω inbox..
Δημήτρη ξέχασα να σου απαντήσω χθες ρε φίλεmike τι γινεται φιλε με τη μμ που κερδισες? εγραψες κατι? θα γινει?
Ρε aetate, τα παραδειγματα που ανεφερες βλεπεις να ειχαν αποτελεσματα απο την πρωτη μμ? Τα παιδια αυτα ειχαν καλα αποτελεσματα μετα την ολοκληρωση 2 κ 3 μμ αντιστοιχα νομιζω...εσυ εισαι πεπεισμενος οτι στην dhi κανουν οτι ζητησει ο πελατης. Εγω παλι σορρυ φιλε ειμαι πεπεισμενος οτι κανουν οτι θελουν αυτοι..ρε andy.k για αυτό γίνεται κάθε νήμα 100 σελίδες..κοιτα ρε φιλε και λιγο την κουβεντα.το είπε πάλι ο piros στην προηγούμενη σελίδα.η dhi του πρότεινε συνεδρια με 3000grafts..το πλάνο του piros ήταν από την αρχή να μην πάει σε τέτοια συνέδρια για να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες που μπορεί να ειχε όχι από shockloss στα υπάρχοντα,άλλα στην φυτρωση των 3000grafts και ετσι έσπασε σε 2 συνεδρίες από 1500 grafts χονδρικά..ο ίδιος το επέλεξε αυτό όχι η εταιρία..δουλεύουν και τέτοια νούμερα.ανάλογα τι θέλει και τι πληρώνει ο πελάτης.απλά κοίτα την πρώτη επέμβαση του raphael2012 που έβαλε 2500 η και του dim74
Νομιζω το πιο ουσιαστικο ειναι αυτο που ειπε ο Cvial για τις hairlines. Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε.. Ελλαδα μεγαλη πυκνοτητα με μονοτριχα για ενα ποντο και μετα δυτριχα και σταδιακη μειωση πυκνοτητας δεν εχουμε δει.
Ρε aetate, τα παραδειγματα που ανεφερες βλεπεις να ειχαν αποτελεσματα απο την πρωτη μμ? Τα παιδια αυτα ειχαν καλα αποτελεσματα μετα την ολοκληρωση 2 κ 3 μμ αντιστοιχα νομιζω...εσυ εισαι πεπεισμενος οτι στην dhi κανουν οτι ζητησει ο πελατης. Εγω παλι σορρυ φιλε ειμαι πεπεισμενος οτι κανουν οτι θελουν αυτοι..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσυ μετα ειπες κατι για 100 σελιδες κλπ κ ανεφερες τα παραδειγματα των αλλων 2 παιδιων. Για να μη το κουραζουμε, εφοσον ο ανθρωπος παει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ για 2 συνεδριες, ειναι ανουσιο να κρινουμε το αποτελεσμα της 1ης(το οποιο δεν ειναι καν ολοκληρωμενο) απο οτιδηποτε αλλο ΠΛΗΝ της φυτρωσης. Τα υπολοιπα ειναι οπως ειπες κ εσυ απλα για να αυξανουν τις σελιδες του νηματος.
απο οτι ειδαμε και στον cvial ουτε εκει ειχαμε μεγαλη πυκνοτητα στη hairline 60+ και πηγε στο lorenzo. οποτε μη λεμε μονο για Ελλαδα. σε εντελως αδεια περιοχη χωρις μαμα μαλλια λογω χρησης μονοτριχων δεν εχω παρατηρησει να πιανει καποιος τετοιες πυκνοτητες.
εγω προσωπικα δε θα θυσιαζα το safe για την πυκνοτητα 60+ με τη μια. ουτε στο εξωτερικο.