Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Όλα πήγαν καλά και οι φόβοι μου αποδείχτηκαν αβάσιμοι, αφού δεν πόνεσα καθόλου και γενικότερα τόσο η διαδικασία, όσο και το περιβάλλον ήταν θα έλεγα ευχάριστα. Τελικά βγάλαμε 1419 μοσχεύματα που αντιστοιχούν σε 2921 τρίχες με λόγο 2,05. Η πυκνότητα κατά μέσο όρο στα 30 μοσχ/εκ2 εκεί δηλαδή που την ήθελα για να αυξήσω το ποσοστό φύτρωσης. Ξέρω ότι με αυτόν τον αριθμό θα αναγκαστώ να επανέλθω για 2η μεταμόσχευση. Αυτό έχω άλλωστε σαν πλάνο, να επανέλθω μετά από 1 χρόνο για να αυξήσω την πυκνότητα σε συνολικά 50-55 μοσχ/εκ2 και να βάλω και πίσω εφόσον δω τι θα μου προσφέρει η μινοξ.
Χρησιμοποιήθηκαν punches 0,75-0,9 χλσ και για τα τετράτριχα και πάνω βάλανε και 1χλς.
Τελικά πλήρωσα 2.500 ευρώ. Η όλη διαδικασία διήρκησε 7 ώρες με ένα διάλλειμα για φαγητό μεταξύ εξαγωγής και τοποθέτησης.
Για την ώρα νοιώθω αρκετά κουρασμένος, ωστόσο, αναρτώ τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν δότρια, λήπτρια, κατανομή μοσχευμάτων τριχών και λόγο, φωτογραφία μου πριν το κούρεμα και πριν την τοποθέτηση, καθώς και μία που δείχνει πυκνότητα /εκ2.
Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες φωτογραφίες μιας και αύριο που θα πάω για λούσιμο, θα πάρω και αυτές που μου τράβηξαν με τη δικιά τους μηχανή στην DHI και θα προσπαθώ να κρατάω το νήμα ενήμερο.
Για ακόμα μία φορά ευχαριστώ όσους με στήριξαν από το φόρουμ.
[Update: Οι συζητήσεις γίνονται
εδώ]
Προβολή συνημμένου 10240 Προβολή συνημμένου 10236 Προβολή συνημμένου 10237 Προβολή συνημμένου 10239 Προβολή συνημμένου 10235 Προβολή συνημμένου 10238