Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα δεν έκανα.
φώτο με σηκωμένα παρακάτω (αν παρατηρήσετε δεν υπάρχουν νέες τρίχες πλην ελαχίστων και βεβαίως πλην κάποιων που είναι δίτριχες και σκάει η δεύτερη κ.ο.κ.) θεωρώ ότι με άλλα 700-800 μοσχεύματα μπροστά θα είμαι όπως θέλω:
Προβολή συνημμένου 15300
Για ένα θέμα που προέκυψε τον Δεκέμβρη του 2016 όταν και πρωτοπαρατηρήθηκε ερυθρότητα σε συνδιασμό με νέα τριχάκια, ανέβηκε μία και μόνη φωτογραφία που "λύνει" την παρεξήγηση σήμερα , 8 μήνες μετά.Επειδή βλέπω ότι αρκετοί εκφράζουν απόλυτες θέσεις, θέλω να μας πουν την αποψή τους για την τελευταία φώτο.
Οι μεγάλες και βαριές κουβέντες (ειδικά όταν λέγονται από την αντίθετη πλευρά) πρέπει να εκφέρονται με μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να γυρίσουν και μπούμεραγκ.
Και 2 λόγια για την ταμπακιέρα. Τα περισσότερα από αυτά που βλέπατε σαν νέα τριχακια ειναι η ρίζα μιας αναπτυγμενης τρίχας που επειδή είναι πιο χοντρή (η ρίζα) και η φώτο κοντινή είναι σε πλήρες focus, ενώ το υπόλοιπο της τρίχας είναι out of focus και δεν φαίνεται δίνοντας την εντύπωση ότι δεν υπάρχει. Μου έχει συμβεί σε πολλές δικές μου φώτο και εμφανίζεται συνήθως όταν ο φακός έχει μικρό διάφραγμα. Με πιο μακρινές φώτο (όπως η παραπάνω) όλη η τρίχα είναι σε focus και έτσι φαίνεται η πραγματική εικόνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επίσης δεν είμαι αντίπαλος με κανέναν που έκανε κάτι αλλού, θα είμαι όμως αντίπαλος με κάποιον που είναι ανακριβής ή έχει δόλο.
Μίλησε και η παναγία σουμελα.
Βλέπεις πως υπάρχει μιά ανοιχτή διαφωνία και εσύ μπαίνεις να πεις ΤΙ ?? πάνω στο θέμα που συζητάμε..Μίλησε και η παναγία σουμελα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
επειδη δεν πιστευω οτι με γελουν τα ματια μου θελω να ρωτησω πως γινεται συμφωνα με την παρουσιαση του pirou
στους 7,5 μηνες να εχει αυτη την εικονα
στους 8 μηνες αυτη την εικονα:
και στους 10 μηνες αυτη:
καμια ερυθροτητα πριν τους 10 μηνες και ελαχιστα graft και μεσα σε ενα διμηνο ευθροτητα και φουλ γκραφτ σε ολη τη hairline και προς τα μεσα. εδω εμενα με υποπτευονταν ποσοι ενω ανανεωνα ανα 15 μερες με τις φωτο που ζητουσαν δεν μπορουσα να μην γραψω για κατι τοσο οφθαλμοφανες. αχινους να βαρουσες με το κεφαλι ετσι δεν θα φαινοταν ρε piro.
cvial μπορει να γινει κατι τετοιο? υπαρχει πιθανοτητα? εγω πιστευω οτι οποιον ιατρο και να ρωτησεις που ξερει απο μμ θα σου πει οτι ειναι διορθωτικη.
αυτο ειναι το τελευταιο μου μηνυμα για το συγκεκριμενο θεμα δεν εχω σκοπο να το τραβαω. ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη.
Piros δε θυμαμαι απο οσα διαβασα , χρησιμοποιεις θεραπειες; ρεγκειν τπτ? ισως με θεραπειες τα πισω να ειχαν βελτιωση αρκετηΠαίδες το θέμα μου είναι να πάρω από εσάς γνώμες για τη δεύτερη ΜΜ που θα κάνω τέλη Οκτώβρη και όχι να διαφωνώ με κάποιους οι οποίοι θέλουν να διαφωνούν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς, αν κάποιοι το μόνο που θέλουν είναι απλά να γίνεται τζέρτζελος πάνω από το κεφάλι μου ΟΚ σεβαστό, αλλά εγώ δεν θέλω να συνεχίσω. Εννοείται πως χρειάζεται ενίσχυση η χερλαιν μου, αλλά το σημαντικότερο για εμένα είναι να δω τι θα κάνω με το μπιφτέκι στην κορυφή το οποίο συνεχώς αραιώνει (όπως έχω πει εξ αρχής δεν θέλω να πάρω φίνα). Όπως θα θυμάστε ήταν επιλογή μου να μπω με σχετικά αραιή τοποθέτηση στην πρώτη μου ΜΜ και να επανέλθω για να αυξήσω την πυκνότητα κατά τη δεύτερη. Εγώ νομίζω ότι μπροστά χρειάζομαι από 600-800 μοσχεύματα ακόμα (και όχι δεν θα γίνω τούμπανο με αυτά, αλλά θα έχω το ελάχιστο της εικόνας που ψάχνω, οπότε είμαι ΟΚ) το θέμα είναι, πίσω τι γίνεται; Πόσα άραγε θα χρειαστώ, έλεγα για περίπου 1000 αλλά έτσι όπως με βλέπω και σύμφωνα με αυτά που έχουν γράψει κάποιοι μάλλον χρειάζομαι περισσότερα από 2000. Είναι και αυτό το αναθεματισμένο το illusion που συνεχώς σκάει μπροστά μου ως θέμα για τα πίσω....
Καταρχήν να δηλώσω ότι σε αυτό που έχω αντίρρηση είναι η απόλυτη θέση: "έκανε 2η επέμβαση". Δεν είναι σίγουρο. Αν παρατηρήσεις Δημήτρη η 3η εικόνα (εκεί που φαίνονται τα πολλά μαυράκια) έχει τα χαρακτηριστικά της φώτο που ξεγελάει (όπως αναλυτικά έχω γράψει στο προηγούμενο σχολίου μου). Οι 2 πρώτες και ιδιάτερα η 2η όχι. Σίγουρα η 3 φώτο εγείρει υποψίες, αλλά όχι και τέτοια βεβαιότητα...
Τέλος αν κάποιος θέλει να ξεγελάσει γιατί να βάλει τέτοιες φωτό όταν ξέρει ότι σίγουρα κάποιος θα το παρατηρήσει. Κάπου δεν κολλάει.
Sent from my iPhone using Tapatalk