Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024

Corona

Active Member
Συνάδελφοι, 5 μήνες και το αποτέλεσμα έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Πήγα και από την Seneca και μου είπαν ότι έχω πραγματικά πολύ γρήγορη επαναφύτρωση. Παρακάτω οι καθιερωμένες φωτογραφίες και μπόνους ένα homemade video καθώς και μία φωτογραφία με μακρύ πριν και μία συγκριτική ακριβώς πριν την μμ και τώρα στους 5 μήνες. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους…
Φαινεται ήδη πολύ καλό το αποτέλεσμα σου φίλε…να το χαίρεσαι !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagosx

Well-Known Member
Αντικειμενικά τόσο από φύτρωση όσο και από φυσικότητα έπιασε σχεδόν το απόλυτο. Να χαίρεσαι το αποτέλεσμα σου.

montecristo

Well-Known Member
μπράβο @piros75. Τα πας εξαιρετικά. Όταν κανεις και το πίσω μερος Θα μιλάμε για ολική επαναφορά. Για το πίσω σκέφτεσαι να μπεις άμεσα ;

piros75

Well-Known Member
Χαιρετώ την ομάδα,

Λίγο πριν πατήσω τον 6ο μήνα ανεβάζω φωτογραφίες και βίντεο από το αποτέλεσμα το οποίο πραγματικά είναι πολύ καλό. Υπάρχουν κάποια σημεία στο κέντρο και ξεξιά που θα ήθελα λίγο ακόμα πυκνότητα αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί και να βελτιωθούν τους επόμενους μήνες. Δεν βλέπω την ώρα να μπω και να φτιάξω και το πίσω και να τελειώνουμε. Μετά θα με βλέπεται αραιά και που χαχαχαχαχα.

Συνημμένα

• back.jpg
    back.jpg
    225.4 KB · Προβολές: 100
  • down.jpg
    down.jpg
    223.7 KB · Προβολές: 99
  • front.jpg
    front.jpg
    213.6 KB · Προβολές: 92
  • left.jpg
    left.jpg
    317.7 KB · Προβολές: 85
  • right.jpg
    right.jpg
    338.7 KB · Προβολές: 96

LoverBoy

Well-Known Member
Είχες πολύ γρήγορη φύτρωση και αρκετά καλή!Έχεις και κάποιους μήνες ακόμη για να δώσει.
Παίρνεις βιταμίνες αδερφέ?

piros75

Well-Known Member
Ισχύει!Αν μπορείς μόνο στείλε μια το hairline με σηκωμένα μαλλιά προς τα πίσω
θα το κάνω, αν και νομίζω ότι η χερλαιν φαίνεται και στις φωτογραφίες αλλά κυρίως στο βίντεο. Ωστόσο, θα βγάλω και θα αναρτήσω άμεσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Λοιπόν τις ζητήσατε, τις ανεβάζω. Μαλλί χτενισμένο ως Elvis Prisley προς τα πάνω (δεν με κολακεύει, αλλά μπρος την ενημέρωση τί είναι η ασχήμια;) και φωτογραφίες δότριας (όπου νομίζω ότι φαίνεται ότι έχω χαλαρά απόθεμα για να καλύψω και το μπιφτέκι). Επιπρόσθετα, μια φωτογραφία με χτένα στην χερλαιν, στην πιο αδύναμη πλευρά. Φαίνονται επίσης σε όλες τις φώτος της χερλαιν οι πιο κοντές τρίχες που αφορούν τις τρίχες που βγήκαν από τον 5 μήνα και έπειτα και οι οποίες θα μεγαλώσουν σωστά το επόμενο διάστημα…. Οβερολ, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

ΥΓ. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Συνημμένα

• donnor.jpg
    donnor.jpg
    219.1 KB · Προβολές: 48
  • front back.jpg
    front back.jpg
    219.4 KB · Προβολές: 52
  • front.jpg
    front.jpg
    197.9 KB · Προβολές: 52
  • l harline.jpg
    l harline.jpg
    182.1 KB · Προβολές: 51
  • r.jpg
    r.jpg
    251.1 KB · Προβολές: 49
  • l.jpg
    l.jpg
    166.5 KB · Προβολές: 49

Tragiaskas

New Member
Λοιπόν τις ζητήσατε, τις ανεβάζω. Μαλλί χτενισμένο ως Elvis Prisley προς τα πάνω (δεν με κολακεύει, αλλά μπρος την ενημέρωση τί είναι η ασχήμια;) και φωτογραφίες δότριας (όπου νομίζω ότι φαίνεται ότι έχω χαλαρά απόθεμα για να καλύψω και το μπιφτέκι). Επιπρόσθετα, μια φωτογραφία με χτένα στην χερλαιν, στην πιο αδύναμη πλευρά. Φαίνονται επίσης σε όλες τις φώτος της χερλαιν οι πιο κοντές τρίχες που αφορούν τις τρίχες που βγήκαν από τον 5 μήνα και έπειτα και οι οποίες θα μεγαλώσουν σωστά το επόμενο διάστημα…. Οβερολ, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

ΥΓ. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
Πολύ καλό αποτέλεσμα! Μπράβο! Ξερεις τι πάχος τρίχας εχεις? Ίσως να έχει ειπωθεί και να το έχασα.

Μπλουζα