PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν είναι 2 στο κέντρο από την εικόνα σημαίνει ότι είναι 3 στους κροτάφους (φαίνεται). Αν λοιπόν θεωρήσουμε υπερ της ασφάλειας 2.5cm x 18-20cm (μήκος μιας τυπικής hairline), σημαίνει επιφάνεια 45-50cm2, δηλαδή μια εμφύτευση 40-45g (για τα 2000g). Αυτό που βλέπουμε δεν είναι τέτοιο εκτός και αν ο λόγος ήταν πολύ χαμηλος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Φίλε το αποτέλεσμα είναι πολύ φτωχό με χαμηλή φυτρωση και πολυτριχα στη hairline.

Δεν εκπλήσσομαι πάντως με το τραγικό αποτέλεσμα που πήρες από τη στιγμή που ο γιατρός όλη μέρα χαζεύει στο φόρουμ και τσακώνεται με τα μέλη.

Ακόμα πιο τραγική είναι όμως η αντιμετώπιση που είχες από την κλινική. Λίγο αναμενόμενο και αυτό βεβαια και έχουν συμβεί τα ίδια με σένα και σε αλλά μέλη εδώ. Που πηγες και έμπλεξες..
Μάλιστα η υπεύθυνη της κλινικής μου είπε ότι επειδή είναι τελειομανής ο γιατρός θα κάνει δώρο το repair.200gr-250gr

Chris34

Well-Known Member
Ορίστε ήρθαν και τα ανεξάρτητα περιστατικά του Αναστασάκη.
Δεν εκπλησσομαστε καθόλου από την αντιμετώπιση που είχες. Αυτό το προφίλ έχει και μέσα στο φόρουμ.
Τώρα μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο για να δεις τον γιατρό.
Πλέον τα επίσημα βίντεο της κλινικής μπορεί να θεωρηθούν και παραπληροφόρηση με τα τελευταία περιστατικά.

Flag17

Well-Known Member
2 ειναι στο κεντρο, στους κροταφους μπορει να ειναι και 4, πυκνοτητα δεν βλεπεις γιατι δεν υπαρχει φυτρωση ανεξαρτητα πυκνοτητας τοποθετησης
Κάτω από 3 είναι και στους κροτάφους άμα ήταν 4 θα έπρεπε ο φίλος να εχει πάνω από 20 πόντους απόσταση από κρόταφο σε κροταφο που δεν γίνεται

JimKan1

Well-Known Member
Μέτρα και μια το ποσό κατέβηκε η hairline στο κέντρο και πόσο στους κροτάφους με μια μεζουρα
IMG_3187.jpeg

Εγω αυτο εννοω, οτι ο κροταφος απο την μυτη της χερλαιν ειναι 2 ποντους πιο ψηλα

teris28

New Member
Ο φιλος αμα θελει με την βοήθεια ενος τρίτου και με ενα σχοινάκι μπορεί να το οδηγήσει στην μμ περιοχή και υπολογίσει το εμβαδόν, αυτο τουλαχιστον εκανα εγω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ειλικρινά λυπάμαι που δεν πήρες αυτό που ήθελες αλλά πιο πολύ λυπάμαι για όλα τα υπόλοιπα!Ελπίζω να βρείς την άκρη και την λύση που θέλεις!

DjF

Active Member
Ο Ανδρομος Ερμής θα φταίει για την φύτρωση. Δυστυχώς πηγές σε έναν απο τους χειρότερους. Επεσες σε κακό mood των κοριτσιών και δεν είσαι για βίντεο. Πήγαινε σε κάποιον σοβαρό γιατρό όχι ξανά στον influencer να κάνεις σωστές μετρήσεις. Το excelaki το εχει για τρίλιζα αυτός.

aeratos28

Just aeratos
Αυτό ακριβώς ..
Βίντεο δημόσιο γιατί μόνο το βίντεο μετράει...
Μακάρι να βρεθεί μια λύση φίλε γιατί είναι κρίμα ..η φυτρωση είναι κάτω από 50% ,τουλάχιστον οπτικά έτσι δείχνει..μόλις δωθούν και τα στοιχεία της επέμβασης με αριθμούς κτλ θα βγει μια άκρη..
Αλλά αυτή είναι η καλύτερη πρόταση που μπορούσες να κάνεις ..από κοντά στην κλινική του με live βίντεο ..αναμένουμε απάντηση του γιατρού όλοι μας.!
Επειδή σας αρέσει να παρουσιάζετε τις δουλειές και θεωρείτε ότι ήταν επιτυχημένη η επέμβαση είμαι διατεθειμένος να κάνουμε μια παρουσίαση όπως θέλετε για να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του.Αναμένω με μεγάλη χαρά να με καλέσετε για να ορίσουμε ραντεβού, όχι όπως την προηγούμενη φορά που δεν καλέσατε ποτέ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο @PKAR7219TA μου έστειλε τα στατιστικά. Ο λόγος του είναι 2.45 που περιλαμβάνει βέβαια και 500g στο crown, άρα θεωρούμε ότι μπροστά πρέπει να είναι κατά τι μικρότερος, 2.30-2.35 που δεν είναι κακό νούμερο για hairline. Τώρα μετράει και το κατέβασμα. Μόλις έχω παραπάνω στοιχεία θα επανέλθω.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε!

Στην επεμβαση ηταν παρων ο γιατρος; Ποια ακριβως κομματια ανελαβε ο ιδιος;

Κανεις πολυ καλα που δημοσιοποιεις το ζητημα σου. Αν μου ελεγαν οτι "δεν εχει χρονο να με καλεσει", ενω παραλληλα ανεβαζει story στο instagram και διαπληκτιζεται σε forum, θα με εβγαζε εκτος εαυτου!

Καλησπερα φιλε!

Κανεις πολυ καλα που δημοσιοποιεις το ζητημα σου. Αν μου ελεγαν οτι "δεν εχει χρονο να με καλεσει", ενω παραλληλα ανεβαζει story στο instagram και διαπληκτιζεται σε forum, θα με εβγαζε εκτος εαυτο
Καλησπερα φιλε!

Κανεις πολυ καλα που δημοσιοποιεις το ζητημα σου. Αν μου ελεγαν οτι "δεν εχει χρονο να με καλεσει", ενω παραλληλα ανεβαζει story στο instagram και διαπληκτιζεται σε forum, θα με εβγαζε εκτος εαυτου!
Για να είμαι ειλικρινής μου είχαν κάνει μέθυ οπότε δεν μπορώ να το γνωρίζω στην τελευταία ώρα που συνήλθα σίγουρα δεν ήταν.

bobby

Well-Known Member
Φίλε πραγματικά λυπάμαι…. Κάνεις δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση (αποφυγή δηλαδή να αναλάβουν την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα). Δυστυχώς η φύτρωση σου είναι πολύ φτωχή, αλλά για εμένα κυρίως το πλάνο είναι κακό. Δεν έπρεπε να κατεβάσει τόσο την χερλαιν, έπρεπε να πατήσει πάνω στη υπάρχουσα με μικρό κατέβασμα για επιδιόρθωση των κροτάφων και τα υπόλοιπα να τα ρίξει στο κράουν.
Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως όλα τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής (πλην ενός) έχουν από αρκετά έως πολύ σημαντικά προβλήματα. Και όλα αυτά στην τιμή των 6000/2400=2,5€/graft……. Δηλαδή στις «φθηνιάρικες» κλινικές τι χειρότερο θα μπορούσε να πάθει;;;;;;;;

Μπλουζα