Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η κλινική έχει τσίχλα την ίδια απάντηση σε κάθε αποτυχημένο περιστατικό. Και στον @jacksmith είχε ποστάρει μιλώντας για προηγούμενη αποτυχημένη επέμβαση.H απάντηση της κλινικής.
Αγαπητέ κύριε ΚΑΡΟΥΛΑ, όσον αφορά την κριτική σας οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα ώστε να αποτυπωθούν τα πραγματικά γεγονότα, και κάθε ενδιαφερόμενος να έχει σαφή και πραγματική εικόνα.
1. Ξεχάσατε να ανεβάσετε φωτογραφίες από το αποτέλεσμα τριών προηγούμενων αποτυχημένων επεμβάσεων με ελάχιστη έως καθόλου φύτρωση πριν έρθετε στην κλινική μας αναζητώντας επιδιόρθωση. Για ποιο λόγο αποκρύπτετε τα αρχικά δεδομένα της περίπτωσής σας; Μήπως για να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις;
2. Προσήλθατε στην κλινική μας έχοντας ήδη υποβληθεί σε 3(!) προηγούμενες μεταμοσχεύσεις με εξαιρετικά φτωχά αποτελέσματα οι οποίες επιπλέον κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της δότριας περιοχής. Παρόλα αυτά, ο Δρ. Αναστασάκης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να «σώσει» ό,τι μπορούσε να σωθεί.
3. Στην επανορθωτική επέμβαση κρίθηκε απαραίτητο να αφαιρεθούν («ανακύκλωση») ήδη τοποθετημένα μοσχεύματα που είχαν λανθασμένη φορά, γωνία και τραγικό αισθητικό αποτέλεσμα, πριν γίνει η νέα εμφύτευση. Αυτή η εξαιρετικά πολύπλοκη χειρουργική διαδικασία δεν κοστολογήθηκε, δεν σας επιβάρυνε επιπλέον οικονομικά και έγινε από τον ιατρό και την ομάδα του με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια για να ΣΩΘΟΥΝ όλα τα τριχοθυλάκια παρά την κακοποίηση που είχαν υποστεί στις προηγούμενες επεμβάσεις.
4. Ενημερωθήκατε εκ των προτέρων ότι η πλήρης κάλυψη της κορυφής (Crown) δεν ήταν εφικτή, γιατί η αποδεκατισμένη δότρια σας από τις προηγούμενες ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ δεν μπορούσε να δώσει με ασφάλεια σε 1 επέμβαση περισσότερο απο 2500 τριχοθυλάκια.
5. Ενημερωθήκατε ΕΓΓΡΑΦΩΣ για τα συνολικά μοσχεύματα που έχουν απομείνει στην δότρια περιοχή σας και πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ σε επόμενη επέμβαση μπορούμε να καλύψουμε και την κορυφή!
6. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μετεγχειρητικής σας πορείας είχατε: 1)αναλυτικές γραπτές και video οδηγίες 2) μετεπεμβατικό kit με τη φαρμακευτική αγωγή και υγειονομικό υλικό με αναλυτικές οδηγίες 3)προσωπική νοσηλεύτρια στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία με την οποία και ανταλλάξατε εκατοντάδες μηνύματα, φωτογραφίες και τηλεφωνικές επικοινωνίες, ενώ μιλήσατε επίσης κατ’ επανάληψη και με τον ιατρό και εσείς ακόμα και ο πατέρας σας.
7. Στο 9μηνο ΑΠΑΙΤΗΣΑΤΕ το ραντεβού επανελέγχου σε συγκεκριμένη ημέρα – σάς εξυπηρετήσαμε παρά τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγετε για μια κλινική που διαχειρίζεται πάνω από 50 ραντεβού ασθενών την ημέρα. Στο 12μηνο απαιτήσατε η επανεξέταση σας να γίνει στη ... Θεσσαλονίκη (!), ενώ γνωρίζετε πολύ καλά οτι δεν διαθέτουμε ιατρείο εκεί. Έγινε λοιπόν επανέλεγχος μέσω φωτογραφιών γιατί αρνηθήκατε να μας επισκεφθείτε. Ο ιατρός, παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, πρότεινε να σας κάνει μια συνεδρία touch-up ΔΩΡΟ, επιθυμώντας να είστε κι εσείς απόλυτα χαρούμενος, μιας και είχατε υποφέρει πραγματικά στο παρελθόν!
8. Η απαίτηση να πραγματοποιηθεί το touch-up μόνο στη δική σας διαθέσιμη ημερομηνία δεν ήταν εφικτή, καθώς οφείλουμε να συνυπολογίσουμε το πρόγραμμα ολόκληρης της ιατρικής ομάδας.
9. Πραγματοποιήσατε τηλεφώνημα με ψεύτικο όνομα, υποστηρίζοντας ότι ως «νέος ασθενής» θα εξυπηρετούσασταν γρηγορότερα. Επιπλέον, ισχυριστήκατε ότι «φίλος» σας τηλεφώνησε και ενημερώθηκε πως υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες τον Μάρτιο. Πρόκειται για ψευδή αναφορά, καθώς η κλινική πρώτα ρωτά τον ασθενή πότε επιθυμεί να προγραμματίσει την επέμβαση και όχι το αντίστροφο.
10. Οι ισχυρισμοί περί «κλεισίματος τηλεφώνου» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς έχουν καταγραφεί πάνω από 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες σας με το προσωπικό μας σε μόλις δύο μήνες.
Είναι σημαντικό να αποτυπωθούν τα πραγματικά γεγονότα, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να έχει σαφή και πραγματική εικόνα. Επιδίωξή μας παραμένει πάντοτε η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα, μέσα στα όρια που επιτρέπουν οι ιατρικές και τεχνικές παράμετροι κάθε περίπτωσης.
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα της Κλινικής
Ο @PKAR7219TA μου έστειλε τα στατιστικά. Ο λόγος του είναι 2.45 που περιλαμβάνει βέβαια και 500g στο crown, άρα θεωρούμε ότι μπροστά πρέπει να είναι κατά τι μικρότερος, 2.30-2.35 που δεν είναι κακό νούμερο για hairline. Τώρα μετράει και το κατέβασμα. Μόλις έχω παραπάνω στοιχεία θα επανέλθω.
όταν ζήταγε βίντεο ο ασθενής του αυτός ήταν εδώ μέσα και προσπαθούσε να ξελασπώσει τη ξεφτίλα του Πάνου...Άμα την τελευταία ώρα που συνήλθες ,που ήταν ώρα τοποθέτησης των grafts έλειπε ,λες να ήταν νωρίτερα?? .
Το team barcelona έκανε όλη τη δουλειά..ο δρ Κωνσταντινιος Αναστασακιος yolαρε με selfies στο ινσταγκραμ ,υποθέτω....
Η μπορεί να έκανε κανένα βίντεο γιατί μόνο αυτό μετράει όπως λέει...βέβαια τα βίντεο αυτά,πάντα επιλεγμένα έτσι??
Για αυτό λέω ότι η πρόταση σου,για να γίνει βίντεο live ως παρουσίαση στην κλινική του,ήταν η καλύτερη πρόταση που έκανες..
Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί ο ιατρός να γίνει αυτό το βίντεο ..διακαώς αυτό ζητάει μόνιμα....Δρ Κωτσίμπα....ο Σπυράκος είμαι..
Τι θα γίνει με την βιντεοσκόπηση του ασθενή σου???? Αναμένουμε εναγωνίως όλοι.!!!
όταν ζήταγε βίντεο ο ασθενής του αυτός ήταν εδώ μέσα και προσπαθούσε να ξελασπώσει τη ξεφτίλα του Πάνου...
Εγώ απλώς φίλε να σε συγχαρώ για το σθένος σου να παρουσιάσεις το αποτέλεσμα σου αν και ήσουν προιδεασμενος ότι δεν θα ακούσεις και τα άκρως κολακευτικά λόγια...παράλληλα να παρότρυνω άπαντες να παρουσιάζουν ανεξάρτητα περιστατικά. μόνο έτσι θα μαθαίνουν τα νέα μέλη τι να περιμένουν τόσο ως προς το αποτέλεσμα όσο και ως προς την αντιμετωπιση μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..Μάλιστα η υπεύθυνη της κλινικής μου είπε ότι επειδή είναι τελειομανής ο γιατρός θα κάνει δώρο το repair.200gr-250gr
Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που μας παρουσίαζε ενα πολύ καλό αποτέλεσμα ίσως το τοπ του Αναστασάκη; Η μπερδεύομαι με άλλον; Ή κάτι άλλαξε στην πορεία της μμ του;όταν ζήταγε βίντεο ο ασθενής του αυτός ήταν εδώ μέσα και προσπαθούσε να ξελασπώσει τη ξεφτίλα του Πάνου...
Εγώ αερατε εδω θέλω την άποψη σου που ο φίλος ανέβασε το περιστατικο του 1,5 χρόνο μετά την επέμβαση και δεν μας έκανε λαιβ ενημέρωση από τον πρώτο μήνα...χωρίς καμία διάθεση να ξεφύγουμε από την ουσία στο νήμα του φίλου, αλλά γνωρίζοντας και τι λέμε επί της ουσίαςΕγώ θέλω βίντεο με το μέλος του φορουμ εδώ..να του δώσει τη Χρυσή χτένα ο ιατρός ..
Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που μας παρουσίαζε ενα πολύ καλό αποτέλεσμα ίσως το τοπ του Αναστασάκη; Η μπερδεύομαι με άλλον; Ή κάτι άλλαξε στην πορεία της μμ του;
Εντομεταξί ο τύπος που λέει τσίπη όποιον δεν πάει σε αυτόν κοστολογεί στα 6.000 ευρώ αυτό το αποτέλεσμα.....9) Επιβεβαιώνετε όσα γράφω για τον ορισμό μελλοντικής επέμβασης, γιατί όπως γράφετε ο νέος ασθενής επιλέγει το ραντεβού. Στην δική μου περίπτωση επειδή είχατε ήδη λάβει την αμοιβή σας (6οοο ευρώ) και πλέον αποτελούσα χαμένο χρόνο για εσάς θα με καλούσατε τον Μάρτιο για να μου πείτε πότε θα κάναμε,δεν απαίτησα άμεσα αλλά να μου πείτε έστω συγκεκριμένη ημερομηνία και ας ήταν σε 3 μήνες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άλλον Πάνο λες. Εγώ λέω αυτόν που βάλε τα λόγια του δόκτωρα στο chatgpd, εσύ λες έναν ασθενή του που είναι νομίζω το μόνο ανεξάρτητο με καλό αποτέλεσμα.Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που μας παρουσίαζε ενα πολύ καλό αποτέλεσμα ίσως το τοπ του Αναστασάκη; Η μπερδεύομαι με άλλον; Ή κάτι άλλαξε στην πορεία της μμ του;
Για άλλο Πάνο λέει….αυτόν που ξεβράκωσε το αφήγημα……Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που μας παρουσίαζε ενα πολύ καλό αποτέλεσμα ίσως το τοπ του Αναστασάκη; Η μπερδεύομαι με άλλον; Ή κάτι άλλαξε στην πορεία της μμ του;
Δεν έχουν σχέση με το δικό σου……..τα αποτελέσματα εννοώ….Εγώ αερατε εδω θέλω την άποψη σου που ο φίλος ανέβασε το περιστατικο του 1,5 χρόνο μετά την επέμβαση και δεν μας έκανε λαιβ ενημέρωση από τον πρώτο μήνα...χωρίς καμία διάθεση να ξεφύγουμε από την ουσία στο νήμα του φίλου, αλλά γνωρίζοντας και τι λέμε επί της ουσίας
Ξεκάθαρα…..Εντομεταξί ο τύπος που λέει τσίπη όποιον δεν πάει σε αυτόν κοστολογεί στα 6.000 ευρώ αυτό το αποτέλεσμα.....
Άποψη μου καθαρά, αλλά δεν μπορείς να πας στους τοπ έξω, χίλιες φορές Κύπρο με βάση όσα έχω δει.
Εγώ αερατε εδω θέλω την άποψη σου που ο φίλος ανέβασε το περιστατικο του 1,5 χρόνο μετά την επέμβαση και δεν μας έκανε λαιβ ενημέρωση από τον πρώτο μήνα...χωρίς καμία διάθεση να ξεφύγουμε από την ουσία στο νήμα του φίλου, αλλά γνωρίζοντας και τι λέμε επί της ουσίας
Το μέλος αυτό,δεν επωφελήθηκε από το φόρουμ,όπως επωφεληθηκες εσύ,στο να πάρεις την καλύτερη τιμή με τον γιατρό αυτό ,τον Λορέντζο...εσύ πήρες την καλή τιμή,δεν έδωσες καμία σημασία στο φόρουμ,και μετά από 2.5 χρόνια,θυμήθηκες να γράψεις ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με την πρόφαση ότι θες να βοηθήσεις τα μέλη και καλά...αν όντως ήθελες να βοηθήσεις τα μέλη ,θα έκανες εξαρχής παρουσίαση όπως σου είπα..οχι μετά από δύο χρόνια να εκφράζεις παράπονα ώστε να βγει πάλι κάποιο όφελος προσωπικό σου .ταπεινή μου γνώμη.!
Το μέλος αυτό,δεν έκανε το ίδιο με εσένα ..δεν καρπώθηκε το φόρουμ καν.εκανε μια επέμβαση,και μόλις εκλεισε χρόνο,ανέβασε τα παράπονα του και για το αποτέλεσμα αλλά και για την όλη του αντιμετώπιση από την κλινική με δημόσια μνμτα και στη σελίδα του γιατρού στο google..ο γιατρός είναι εδώ,μπορεί να απαντήσει σε όλα αυτά ,και εμείς από μεριά μας πουσαρουμε αυτό που ζητάει το μέλος..για βίντεο από κοντά όπως λέει συνεχώς ο γιατρός..διαμετρικά αντίθετα με εσένα φίλε..η δική μου οπτική στο θέμα σου όσο και αν δεν σου αρέσει .
θα έλεγα να πάτε αυτή τη διαφωνία στο νήμα του nick. Αυτό είναι νήμα του Τασάκη και του ασθενή του, ας το αφήσουμε καθάρο μόνο για κείνους.Εγώ αερατε εδω θέλω την άποψη σου που ο φίλος ανέβασε το περιστατικο του 1,5 χρόνο μετά την επέμβαση και δεν μας έκανε λαιβ ενημέρωση από τον πρώτο μήνα...χωρίς καμία διάθεση να ξεφύγουμε από την ουσία στο νήμα του φίλου, αλλά γνωρίζοντας και τι λέμε επί της ουσίας
Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που μας παρουσίαζε ενα πολύ καλό αποτέλεσμα ίσως το τοπ του Αναστασάκη; Η μπερδεύομαι με άλλον; Ή κάτι άλλαξε στην πορεία της μμ του;
Το μέλος αυτό,δεν επωφελήθηκε από το φόρουμ,όπως επωφεληθηκες εσύ,στο να πάρεις την καλύτερη τιμή με τον γιατρό αυτό ,τον Λορέντζο...εσύ πήρες την καλή τιμή,δεν έδωσες καμία σημασία στο φόρουμ,και μετά από 2.5 χρόνια,θυμήθηκες να γράψεις ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με την πρόφαση ότι θες να βοηθήσεις τα μέλη και καλά...αν όντως ήθελες να βοηθήσεις τα μέλη ,θα έκανες εξαρχής παρουσίαση όπως σου είπα..οχι μετά από δύο χρόνια να εκφράζεις παράπονα ώστε να βγει πάλι κάποιο όφελος προσωπικό σου .ταπεινή μου γνώμη.!
Το μέλος αυτό,δεν έκανε το ίδιο με εσένα ..δεν καρπώθηκε το φόρουμ καν.εκανε μια επέμβαση,και μόλις εκλεισε χρόνο,ανέβασε τα παράπονα του και για το αποτέλεσμα αλλά και για την όλη του αντιμετώπιση από την κλινική με δημόσια μνμτα και στη σελίδα του γιατρού στο google..ο γιατρός είναι εδώ,μπορεί να απαντήσει σε όλα αυτά ,και εμείς από μεριά μας πουσαρουμε αυτό που ζητάει το μέλος..για βίντεο από κοντά όπως λέει συνεχώς ο γιατρός..διαμετρικά αντίθετα με εσένα φίλε..η δική μου οπτική στο θέμα σου όσο και αν δεν σου αρέσει .
@aeratos28 και @nick the Greek ας σεβαστούμε το νήμα του φίλου εδώ, μην αρχίσουμε τα ίδια. Ας πούμε την αποψή μας για την περιπτωσή του και τι μπορεί να κάνει με νηφαλιότητα χωρίς να ξεφύγουμε. 4 μμ έχει κάνει και ακόμα ψάχνεται....
Το ανέφερα εξ αρχής αυτό και δεν έχω σκοπό να επεκταθώ. και εμένα ταπεινή μου γνώμη ότι το προσωνυμία σου φίλε αεράτε μιλάει και για την ποιότητα των λεγόμενων σου...ότι άλλο θες προς σεβασμό στο νηνα του φίλου είτε σε πμ είτε στο νήμα μου.@aeratos28 και @nick the Greek ας σεβαστούμε το νήμα του φίλου εδώ, μην αρχίσουμε τα ίδια. Ας πούμε την αποψή μας για την περιπτωσή του και τι μπορεί να κάνει με νηφαλιότητα χωρίς να ξεφύγουμε. 4 μμ έχει κάνει και ακόμα ψάχνεται....
@aeratos28 και @nick the Greek ας σεβαστούμε το νήμα του φίλου εδώ, μην αρχίσουμε τα ίδια. Ας πούμε την αποψή μας για την περιπτωσή του και τι μπορεί να κάνει με νηφαλιότητα χωρίς να ξεφύγουμε. 4 μμ έχει κάνει και ακόμα ψάχνεται....