PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η μέτρια φύτρωση πως μπορεί να δικαιολογηθεί σε παρθένα περιοχή; Είναι θέμα γιατρού/νοσηλευτριας; Ή θέμα οργανικό ότι το απορρίπτει το δέρμα;
Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών οφείλεται στα της μμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να μπορείς να βγάλεις ένα καλό στριπ 4-5k να το καταλάβω το όλο πλάνο .Και hairline να κατεβάσεις και crown να φτιάξεις και να αφήσεις και μια μικρή καβαντζα αν βγαίνει για μελλοντικά touch up με fue.Να προσπαθησεις να τα μαζέψεις όλα αυτά με 2κ είναι ο ορισμός του ανέφικτου.Καταρχας αν όντως η δότρια δεν έχει να δώσει ικανοποιητικά νούμερα φτιάχνεις το μπροστά μόνο και ξεχνάς το πίσω , τουλάχιστον έχεις hairline και σε ένα δεύτερο pass(αν γιφεται) φτιάχνεις και crown ,έχεις όμως την μόστρα έτοιμη,τώρα ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Εγώ θα σταθώ κυριως στο γεγονος ότι σε επίπεδο con δεν ξεκαθαρίστηκε ότι τα νούμερα απλά δεν βγαίνουν για την επίτευξη τέτοιου μη ρεαλιστικου πλάνου και ότι προφανώς θα είναι αραιό το οποίο αποτελεσμα και μπροστά και πίσω , ο πελάτης ήρθε με κάποιες προσδοκίες και αντί να του κόψει την φορα ο γιατρός εβαλε και την σφραγίδα συναινεσης σαν να του λέει ναι μπορούμε να το πετύχουμε.Αν ο ασθενής μετά την επιβεβαίωση από μεριάς του γιατρού της αδυναμίας ολοκλήρωσης τέτοιου πλάνου με επιτυχία συνεχιζε να διατηρει τις ίδιες προσδοκίες τότε απλά τον απορρίπτεις αφού του εξηγείς τους λόγους αναλυτικά με θέση ευθύνης ,δεν τον βάζεις καν για επέμβαση
Νομίζω ότι του είπαν ότι δεν μπορούν να πάρουν σε 1μμ πάνω απο 2500g. Αυτό είναι σωστό. Εδώ έπρεπε να αποφύγει το crown και να βάλλει πολύτιμα πολυτριχα που μπήκαν εκεί μπροστά. Βέβαια για να τα λέμε όλα και με τα 2000g που έβαλε με λόγο περί του 2.35 σε αυτή την έκταση το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι διαφορετικό. Είναι ξεκάθαρα θέμα φύτρωσης.

Nik.Mos

Well-Known Member
Νομίζω ότι του είπαν ότι δεν μπορούν να πάρουν σε 1μμ πάνω απο 2500g. Αυτό είναι σωστό. Εδώ έπρεπε να αποφύγει το crown και να βάλλει πολύτιμα πολυτριχα που μπήκαν εκεί μπροστά. Βέβαια για να τα λέμε όλα και με τα 2000g που έβαλε με λόγο περί του 2.35 σε αυτή την έκταση το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι διαφορετικό. Είναι ξεκάθαρα θέμα φύτρωσης.
Καμία ένσταση επ αυτού , θεωρώ όμως πως με δεδομένη την περιορισμένη δυναμική της δότριας θα έπρεπε σε επίπεδο πρώτης επέμβασης να είχαν χρησιμοποιηθεί όλα για την αποκατάσταση των μπροστινών ζωνών και να αφήσουν το crown ,νομίζω πως από τα 2κ ότι μπήκε σε crown κάηκε αυτόματα , άλλωστε και φύτρωση να υπήρχε δεν θα είχε να προσφερει κάποια αξιόλογη κάλυψη.Αν πηγαινα σε κάποιον γιατρό και του έλεγα κοίτα να δεις, δεν ξέρω τι έχω διαθέσιμο στην δότρια αλλά θέλω σε μια επέμβαση όχι μόνο να φτιάξω hairline αλλά και να την κατεβάσω και να κλείσω και crown .Μα και καμία απώλεια σε επίπεδο φυτρωσης να μην υπήρχε δεν βγαίνουν τα νούμερα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα τέτοιο πλάνο καί να υπάρξει ικανοποιητική κάλυψη.και απόλυτη φύτρωση να υπήρχε οι προσδοκίες του παιδιού ήταν ανέφικτες και όφειλε ο Χ y γιατρός να του το εξηγήσει ακόμη και αν αυτό θα οδηγούσε σε απώλεια πελάτη , να μου πεις καλοθελητες θα υπάρξουν άλλα τουλάχιστον έχεις πραξει τα δέοντα για την ενημέρωση του και για το τι είναι πραγματικά εφικτό και τι όχι

TheodosisK

Active Member
H φύτρωση επηρεάζεται από τον οργανισμό του ασθενή ή εξαρτάται από την διαδικασία; Ή είναι συνδυασμός τους (πολυπαραγοντική);

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών οφείλεται στα της μμ.

Νομίζω το απαντάς εδώ, αλλά μπορείς να το εξηγήσεις; Δηλαδή εαν η φύτρωση ειναι μέτρια που οφείλεται; Νοουμένου ότι μετεγχειρητικά ό,τι κάνει κάποιος ειναι με βαση τις οδηγίες

theoblue

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι η κλινική δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου επιπέδου αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

Ας ελπίζουμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένα ατυχές περιστατικό.

Στο κομμάτι της αντιμετώπισης του ασθενούς στις περιπτώσεις αυτές είναι ανεπιδεκτοι μαθήσεως.

Θα νόμιζε κανείς ότι υπονομεύουν την ίδια τους τη δουλειά.

_Johnny_

Active Member
Φιλε μου λυπάμαι για το αποτέλεσμα που πήρες...Το αποτέλεσμα σου πολυ φτωχό και έχασες πολυτιμα μοσχευματα λογω χαμηλής φύτρωσης που δεν σου περίσσευαν και αυτά δεν γυρνάνε πίσω...,με τα μοσχεύμετα που σου έβαλες μπροστά θα έπρεπε να ειχες πάρει ενα καλό αποτέλεσμα.

Οπότε ειναι ξεκάθαρα θέμα φύτρωσης η κακή εικόνα που βλέπουμε το οποίο οφειλεται στην ομάδα που σε ανέλαβε οπου δεν θα εκτέλεσε σωστά τη διαδικασία ώστε να έχεις καλή φυτρωση.

Το τραγικό της υπόθεσης ειναι και η ολη συμπεριφορά και η πολυ κακή αντιμετώπιση που ειχες από την κλινική που επαληθεύει για αλλη μια φορά τα οσα γνωρίζαμε και ειχαν συμβεί και σε αλλους πελάτες της. Η κλινική δεν αναγνωρίζει τιποτα, τραγικά αποτελέσματα τα βλέπει πετυχημένα, δεν αναλαμβάνει ευθύνες και προσπαθει να ριξει τις ευθύνες αλλού.

Δειχνει να την νοιάζει πως να πάρει οσα περισσοτέρα λεφτά στην τσέπη και μετά μην τον ειδατε τον παναη, αν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν και ανεξάρτητες παρουσιάσεις από ασθενείς και μαθαινουμε την αλήθεια τοσο για τα αποτελέσματα της κλινικής όσο και για την συμπεριφορά της.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H φύτρωση επηρεάζεται από τον οργανισμό του ασθενή ή εξαρτάται από την διαδικασία; Ή είναι συνδυασμός τους (πολυπαραγοντική);

Κυρίως (με πολύ κεφαλαίο Κ) από την διαδικασία.

Νομίζω το απαντάς εδώ, αλλά μπορείς να το εξηγήσεις; Δηλαδή εαν η φύτρωση ειναι μέτρια που οφείλεται; Νοουμένου ότι μετεγχειρητικά ό,τι κάνει κάποιος ειναι με βαση τις οδηγίες

Από πολλούς παράγοντες. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Η μμ έχει πολλά μικρά στάδια και κάποιο από αυτά μπορεί να μην πήγε καλά.

gregkont13

Verified MM member
Η αλήθεια είναι ότι η κλινική δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου επιπέδου αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

Ας ελπίζουμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένα ατυχές περιστατικό.

Στο κομμάτι της αντιμετώπισης του ασθενούς στις περιπτώσεις αυτές είναι ανεπιδεκτοι μαθήσεως.

Θα νόμιζε κανείς ότι υπονομεύουν την ίδια τους τη δουλειά.
Αν δεις ανεξάρτητα, θα έλεγα πως μας έχει συνήθισει. Πρόσφατα είδα και ένα ποστ του @JimKan1 το οποίο έδειχνε αρκετά αποτελέσματα με ατέλειες π.χ. από Γεωργίου. Καλά τα έλεγε. Εντούτοις, μιας που έχω πάει εκεί, ο Γεωργίου δεν ασχολείται καθόλου με το φόρουμ και μου το έχει πει κιόλας(χρόνια πριν την τελευταία φορά που μιλήσαμε). Γενικά είναι κλεισμένος για μήνες (εκτός από καλοκαίρι) και έχει πάρα πολλά περιστατικά. Στο φόρουμ βλέπεις ελάχιστα, το 1-2% και αν. Ο Αναστ κάνει πάρα πολύ δυναμική διαφήμιση εδώ μέσα και ότι ανεξάρτητο σκάει (εκτός από ένα), είναι..... χάλια. Και μετά σε όλα έχουμε και θέμα συμπεριφόρας, μπακαλόγατοι κλπ. Οπότε νομίζω ότι μια χαρά μας έχουν συνήθησει και δεν το βλέπω για μεμονώμενο. Απλά στα βίντεο βλέπουμε μέτρια αποτελέσματα στα σκοτάδια.

TheodosisK

Active Member
@gregkont13 Και γω μεμονωμένο ανεξάρτητο ειμαι (περιστατικό, όχι παρατράγουδο). Γι αυτο και παρουσιάζω φωτογραφίες με 3 (ή και 4 καμιά φορά) φώτα πάνω από το κεφάλι μου!~ Θα παω και στον CVial πρώτα ο Θεός κοντά στο 9μηνο με κοντή δότρια! Υγεία μόνο να χουμε (και παράδες γιατί τα εισητήρια απο Κρητη ειναι στο Θεο, κι οχι τιποτα άλλο αλλά είμαστε 4 άτομα στη φαμιλια!)

Σοβαρά μιλώντας, ελπίζω να ειμαι το 2ο σουπερ πετυχημένο ανεξάρτητο του (ειμαι στους 3.5 μηνες τώρα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DjF

Active Member
Να έχεις δώσει 6000, να έχεις χάσει και τα μοσχεύματα για επιδιόρθωση και να παίζουν και με τη νοημοσύνη σου. Έχει βρει και τα κάνει όπως έχει βρει και το φόρουμ να πλασάρει τις παπατζες του. Ο χειρότερος γιατρός με απλά μαθηματικά.

gregkont13

Verified MM member
@gregkont13 Και γω μεμονωμένο ανεξάρτητο ειμαι (περιστατικό, όχι παρατράγουδο). Γι αυτο και παρουσιάζω φωτογραφίες με 3 (ή και 4 καμιά φορά) φώτα πάνω από το κεφάλι μου!~ Θα παω και στον CVial πρώτα ο Θεός κοντά στο 9μηνο με κοντή δότρια! Υγεία μόνο να χουμε (και παράδες γιατί τα εισητήρια απο Κρητη ειναι στο Θεο, κι οχι τιποτα άλλο αλλά είμαστε 4 άτομα στη φαμιλια!)

Σοβαρά μιλώντας, ελπίζω να ειμαι το 2ο σουπερ πετυχημένο ανεξάρτητο του (ειμαι στους 3.5 μηνες τώρα)
στο ευχόμαι

Aldo

Well-Known Member
Να έχεις δώσει 6000, να έχεις χάσει και τα μοσχεύματα για επιδιόρθωση και να παίζουν και με τη νοημοσύνη σου. Έχει βρει και τα κάνει όπως έχει βρει και το φόρουμ να πλασάρει τις παπατζες του. Ο χειρότερος γιατρός με απλά μαθηματικά.
Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείς κ’ εσυ την εμπειρία σου.

Tetrakis

Well-Known Member
Και έχουμε μέλη σαν τον @aeratos28 που μας έλεγαν ότι στην μετά λορεντζο εποχή βελτιώθηκε ο αρσιβαρίστας τσέπης… Θα τρελαθούμε…

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@Tetrakis, ότι βελτιώθηκε βελτιώθηκε, μην τα μηδενίζουμε όλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε τέλειος, για αυτό και τα ανεξάρτητα έχουν σημασία όπως και τα verified, να δούμε την έκταση και το ποσοστό από τις αποτυχίες.

Marios1982

Well-Known Member
Και έχουμε μέλη σαν τον @aeratos28 που μας έλεγαν ότι στην μετά λορεντζο εποχή βελτιώθηκε ο αρσιβαρίστας τσέπης… Θα τρελαθούμε…
Ο αεράτος τι σου φταίει; Κ εγώ το έχω πει αυτό στο παρελθόν κ ο μοντ μόλις το ειπε. Το πρόβλημα είναι ότι ο έλληνας δεν κάνει για τέτοια, διότι υπάρχει ξεροκεφαλιά (βαλκανικό κατάλοιπο; Οθωμανικό κατάλοιπο; Δεν ξέρω) κ δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποτέ ότι τον βοήθησε κάποιος άλλος να βελτιωθεί κ μαθηματικά αυτό οδηγεί στην αυτοκαταστροφή κάποια στιγμή, αυτό δηλαδή που συνέβη στην Ελλάδα μας. Δυστυχώς ένα 20-25% στην Ελλάδα έχει δυτικό μενταλιτέ, μιλάει για brainstorming, για networking, για allying κ καταλαβαίνει πως η ισχύς κ η εξέλιξη είναι στην ένωση κ στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας κ εμπειρίας. Κ εγώ ενθάρρυνα στο παρελθόν διότι ήθελα να δω παρουσιάσεις κ από άλλους έλληνες γιατρούς αλλά κ γενικότερη βελτίωση των ελληνικών κλινικών. Αλλά βλέπω μόνο ξεροκεφαλιά, αλαζονεία, υπεροψία κ δυστυχώς αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό ενός έλληνα αλλά πολλών ελλήνων. Βελτίωση ναι υπάρχει αλλά όπως βλέπεις δεν είναι αρκετή, γιατί όταν κάνεις ένα βήμα μπροστά κ αντί να χτίζεις πλέον τα βήματα σου, να νομίζεις ότι έχεις κάνει 100, τότε ναι υπάρχει θέμα κ δυστυχώς αποτι βλέπουμε κ πισωγυρίσματα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Jacksmith και Aldo είναι προ Λ. Για μένα η βελτίωση έχει προέλθει από την αύξηση του λόγου, παλιά δεν βλέπαμε πάνω από 2.2-2.4, τώρα παίζει μέχρι και 3.0 για αυτό και βλέπεις καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι βελτίωση αλλά φυσικά από μόνο του δεν φτάνει.

Tetrakis

Well-Known Member
Jacksmith και Aldo είναι προ Λ. Για μένα η βελτίωση έχει προέλθει από την αύξηση του λόγου, παλιά δεν βλέπαμε πάνω από 2.2-2.4, τώρα παίζει μέχρι και 3.0 για αυτό και βλέπεις καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι βελτίωση αλλά φυσικά από μόνο του δεν φτάνει.

οκ σίγουρα είσαι καταλληλότερος από εμένα για να το κρίνεις

Μπλουζα