PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

Sansiro

Member
Να έχεις δώσει 6000, να έχεις χάσει και τα μοσχεύματα για επιδιόρθωση και να παίζουν και με τη νοημοσύνη σου. Έχει βρει και τα κάνει όπως έχει βρει και το φόρουμ να πλασάρει τις παπατζες του. Ο χειρότερος γιατρός με απλά μαθηματικά.
στο φορουμ αυτο που κάνει η κλινική φτάνει στα ορια της παραπληροφόρησης....γιαυτο και διάφορα μέλη πέφτουν στην παγίδα που δεν γνωρίζουν και μετά κλαίνε τα λεφτά τους οταν δουν το αποτέλεσμα και τη συμπεριφορά της κλινικής και καταλαβαινουν οτι έπεσαν θυματα του μάρκετινγκ που κανει εδώ μέσα η κλινική που προσπαθει να παρουσιάσει κάτι αλλο από αυτο που ειναι....τα ανεξάρτητα της δεν εχουν καμια σχεση με οσα δειχνει στις επίσημες σκοτεινές παρουσιάσεις της που γενικά σε επίσημες παρουσιάσεις κλινικών δεν ξέρεις κιόλας ποσες επεμβάσεις έχει κανει ο καθένας....

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
δεν ξέρεις τι σου γίνεται με το ποια είναι προ Λορετζο και ποια μετά Λορετζο και για πιο πράγμα έχουμε αντιδικίες εδώ μέσα ,αλλά γράφεις και ότι να ναι...τι να σου πω και εσένα τώρα ..
Συγνωμη αλλά με αποτελέσματα Jacksmith , Aldo, eduyser και αυτό που βλέπετε την βελτίωση ;

Aldo

Well-Known Member
Jacksmith και Aldo είναι προ Λ. Για μένα η βελτίωση έχει προέλθει από την αύξηση του λόγου, παλιά δεν βλέπαμε πάνω από 2.2-2.4, τώρα παίζει μέχρι και 3.0 για αυτό και βλέπεις καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι βελτίωση αλλά φυσικά από μόνο του δεν φτάνει.
και παλιά έπαιζε με τον Λόγο, δες εδώ τον κροταφο μου, είναι κυρίως 5 τρίχα!

Συνημμένα

• IMG_8326.jpeg
    IMG_8326.jpeg
    570.1 KB · Προβολές: 76

Tetrakis

Well-Known Member
δεν ξέρεις τι σου γίνεται με το ποια είναι προ Λορετζο και ποια μετά Λορετζο και για πιο πράγμα έχουμε αντιδικίες εδώ μέσα ,αλλά γράφεις και ότι να ναι...τι να σου πω και εσένα τώρα ..
Εσύ μας έλεγες ότι έχει βελτιωθεί και ότι λορεντζιζει… Αρκετη αβάντα του ρίχνεις

gregkont13

Verified MM member
Εσύ μας έλεγες ότι έχει βελτιωθεί και ότι λορεντζιζει… Αρκετη αβάντα του ρίχνεις
Δεν είπε ρε συ ότι Λορετζίζει χαχαχα. Ότι μαθαίνει να δουλευεί με το ίδιο πλάνο/τεχνική με κείνον είπε και ότι μετά το Λορετζό στη FUE βελτιώθηκε ως ένα βαθμό (μικρό). Δεν είπε ότι φτάνει το Λορέτζο, ούτε κατά διάνοια. Ότι έχει μια βελτιώση την έχει (όχι ότι φτάνει τον Ισπανό), αλλά έχει άπειρο δρόμο ακόμα.... Excel λάθος, πλάνο συχνά κακό, φύτρωση βλέπουμε εδώ κακή σε πρόσφατο περιστατικό (αλλά γνκ με τη φύτρωση κάτι γίνετε), δότριες όχι καλές, αν κάτι πάει στραβά από συμπεριφόρα κλάφτα, τιμή ακριβή για το level του, αυτά....

παλιά ήταν FUT κατά κύριο λόγο και ο θεός βοήθος το τι θα γίνει με την τομή(όχι μόνο με τη φύτρωση).....

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Απορώ που έχει εξαφανιστεί
Τι να πει? έγινε ότι έγινε με ερωτήσεις που δεν απάντηθηκαν, AI κλπ και τώρα σκάει και ανεξάρτητο ωραιότατο.... Θα σου ανέβασει βίντεο σε 2-3 μέρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

aeratos28

Just aeratos
Αντικειμενικά τώρα ,αυτά τα φαντασιωνεσαι μόνος σου και βαυκαλιζεσαι ολημερίς με αυτά,η σου έρχονται αυθόρμητα ? Βρες μου το μήνυμα που λέω ότι λορετζιζει ..ότι προσπαθεί να δουλέψει με πλάνο έχω πει ,πράγμα που δεν έκανε ποτέ πριν,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Λορετζο..
Δεν φταίω για το τι καταλαβαίνεις εσύ..

Marios1982

Well-Known Member
Δεν είπε ρε συ ότι Λορετζίζει χαχαχα. Ότι μαθαίνει να δουλευεί με το ίδιο πλάνο/τεχνική με κείνον είπε και ότι μετά το Λορετζό στη FUE βελτιώθηκε ως ένα βαθμό (μικρό). Δεν είπε ότι φτάνει το Λορέτζο, ούτε κατά διάνοια. Ότι έχει μια βελτιώση την έχει (όχι ότι φτάνει τον Ισπανό), αλλά έχει άπειρο δρόμο ακόμα.... Excel λάθος, πλάνο συχνά κακό, φύτρωση βλέπουμε εδώ κακή σε πρόσφατο περιστατικό (αλλά γνκ με τη φύτρωση κάτι γίνετε), δότριες όχι καλές, αν κάτι πάει στραβά από συμπεριφόρα κλάφτα αυτά, τιμή ακριβή για το level του, αυτά....

παλιά ήταν FUT κατά κύριο λόγο και ο θεός βοήθος το τι θα γίνει με την τομή(όχι μόνο με τη φύτρωση).....
Ακριβώς

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Αντικειμενικά τώρα ,αυτά τα φαντασιωνεσαι μόνος σου και βαυκαλιζεσαι ολημερίς με αυτά,η σου έρχονται αυθόρμητα ? Βρες μου το μήνυμα που λέω ότι λορετζιζει ..ότι προσπαθεί να δουλέψει με πλάνο έχω πει ,πράγμα που δεν έκανε ποτέ πριν,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Λορετζο..
Δεν φταίω για το τι καταλαβαίνεις εσύ..
Κ να το είπες δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως έκανε ένα βήμα μπροστά κ νομίζει έκανε 100. Το φόρουμ τον βοήθησε, χαρήκαμε όλοι οι υγιείς φίλαθλοι για τα βίντεο, μήπως επιτέλους μπει μια σειρά στις ελληνικές κλινικές, μια διαφάνεια όπως κ να ανέβει το επίπεδο φυσικά. Δυστυχώς δεν το μπορεί ο έλληνας αυτό κ ειδικά αυτός ο γιατρός. Κ εννοείται η βελτίωση του είναι καθαρά εκπαίδευση λορεντζο κ φόρουμ. Αλλά δε φτάνει αυτό. Αυτό που χρειάζεται είναι θέμα mindset κ αποτι φαίνεται δεν υπάρχει.

Tetrakis

Well-Known Member
Κ να το είπες δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως έκανε ένα βήμα μπροστά κ νομίζει έκανε 100. Το φόρουμ τον βοήθησε, χαρήκαμε όλοι οι υγιείς φίλαθλοι για τα βίντεο, μήπως επιτέλους μπει μια σειρά στις ελληνικές κλινικές, μια διαφάνεια όπως κ να ανέβει το επίπεδο φυσικά. Δυστυχώς δεν το μπορεί ο έλληνας αυτό κ ειδικά αυτός ο γιατρός. Κ εννοείται η βελτίωση του είναι καθαρά εκπαίδευση λορεντζο κ φόρουμ. Αλλά δε φτάνει αυτό. Αυτό που χρειάζεται είναι θέμα mindset κ αποτι φαίνεται δεν υπάρχει.
Εδώ εβγαινε σε βίντεο με τον διαιτολογο και αμφισβητούσε το πλάνο του χοσε.

Tetrakis

Well-Known Member
Πότε έγινε αυτό; Δεν είμαστε με τα καλά μας ..
Έγινε. Και αδερφε @aeratos28 η ένσταση μου είναι ότι δεν βελτιώθηκε καθόλου. Με τέτοιον δάσκαλο στην κλινική σου και τοσα περιστατικά η βελτίωση είναι αμελητέα... Εκει διαφωνώ .. Στο ότι ενταξει βελτιώθηκε λίγο ρε παιδιά…

Marios1982

Well-Known Member
Έγινε. Και αδερφε @aeratos28 η ένσταση μου είναι ότι δεν βελτιώθηκε καθόλου. Με τέτοιον δάσκαλο στην κλινική σου και τοσα περιστατικά η βελτίωση είναι αμελητέα... Εκει διαφωνώ .. Στο ότι ενταξει βελτιώθηκε λίγο ρε παιδιά…
Όταν δεν είσαι κομπλεξικός προσπαθείς να σπρώξεις τον άλλον γιατί εκπροσωπεί κ τη χώρα σου. Κ αναγνωρίζεις κ την πιο μικρή βελτίωση. Αλλά όταν βλέπεις ότι όλο αυτό γυρίζει μπούμερανγκ, δεν αξίζει. Οχι όμως ότι τον αβάνταρε ποτε όμως ο αεράτος μην τρελαθούμε. Εγω ναι σε κάποια θέματα, ο Μπόμπι επίσης. Το αποτέλεσμα το ξέρεις. Μην ξεχνάς ότι έχουμε χάσει και ένα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΛΟΣ εδώ μέσα εξαιτίας του γιατρού. Λάζαρε δεύρο έξω ! @dlazaros

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ,το τι είπα και το τι δεν είπα,το ξέρω πολύ καλά..ακριβώς αυτά έχω πει για τον γιατρό που αναφέρθηκαν πιο πάνω..από τις στριπαρες με combo fue 200 grafts ,χωρίς πλάνο,ξεκίνησε να δουλεύει excel..100 φορές έχω πει πως αυτό είναι μεν βελτίωση από πριν,αλλά δεν σημαίνει ότι θα βγάλει αποτελέσματα...για να πει κάποιος πως αξίζει,πρέπει να περάσουν χρόνια ,με συνεχόμενα σταθερά πολύ δυνατά αποτελέσματα για να αποδείξει πράγματα...πράγμα που όπως είχα και έχω πει,δεν βλέπω να γίνεται.

aeratos28

Just aeratos
Ρε μάν ,επειδή δεν έχεις δει τα έργα πριν που έκανε ,για αυτό το λες .όπως σου είπε και ο cvial,υπηρξε βελτίωση στον τρόπο δουλειάς του ..πριν ούτε μετρήσεις δεν έκανε..και όταν του λέγαμε για μετρήσεις σε δοτρια μας έβριζε ...σε αυτό το κομμάτι υπάρχει βελτίωση..στα αποτελεσματα δεν βγάζεις άκρη γιατί ανεβάζει μόνο δικά του...για αυτό όλοι λέμε για ανεξάρτητα...και στα ανεξάρτητα,ορίστε τι γίνεται,δοτριες με προβλήματα ,φυτρώσει λες σε αρκετά περιστατικά κακές ..μόνο με ανεξάρτητα περιστατικά και με ροή συνεχόμενη με δυνατά αποτελέσματα θα μπορεί να λέει και ο ίδιος ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα ,αλλά και εμείς να πούμε για βελτίωση σοβαρή στα αποτελέσματα..

Μπλουζα