PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

gregkont13

Verified MM member
Το ChatGPT ειναι ο καινουργιοσ Αδεκαστος Μπαρας της κοινωνιας?

Πατε μωρε καθόλου καλα?
Αποκταει η μ@λ@κ@ι@ του καθενος μας αξια επειδη συμφωνει η διαφωνει ενα προγραμμα???

ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν γνωριζεις την πιο βασικη αρχη του programming = machine learning

οταν αδερφακι βαζεις στο προγραμμ, chatgpt, Alexa, Gemini την
  • Μεροληπτική
  • Τοξική
  • Ψευδη
  • Μεθοδευμενη
  • Μισαλλοδοξη
  • Βιτριολική
  • Γεματη φθονο και κομπλεξ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σου, τι περιμενεις να σου βγαλει???
θα σου πει οτι ΕΣΥ εχεις δικιο και ο αλλος ειναι μ@λ@κ@ς!!!
Ειναισαν να σου λεει η γιαγια σου ποσο ομορφο παλληκαρφι εισαι!!!! :)))

Χασε το χρονο σου σε ανοησιες.
Απο οτι φαινεται εχεις μπολικο ελευθερο χρονο.

Μικρέ που δεν έχεις ιδέα… το chat gpd μιας που το πρώτο μου πτυχίο και της κοπέλας μου είναι machine learning, αυτή τη στιγμή κόβει δουλειές (δυστυχώς) σε ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων (developers) παγκόσμια. Μπορεί και διαβάζει μαγνητικές, γράφει κώδικα, κάνει pricing σε πολυ δύσκολα προιόντα κλπ. Απλά είσαι άσχετος όπως σε πολλά.

Κοίτα εκεί να πουλήσεις κανά τόπικ μιας που αυτό μόνο μπορείς και άσε τα υπόλοιπα γιατί δεν σκαμπάζεις σε άλλους κλάδους.

Επίσης είπε σε μένα για χρόνο ο τύπος που είναι όλη μέρα σε ένα φόρουμ και οι πελατες του διαμαρτύρονται πως δεν τον βρισκουν μετα απο τραγικα αποτελέσματα(το παραδέχτηκες κιόλας), και τους ξεπεταει στα ραντεβου.

Τι περίγελος θέε μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Τρομερο!

Οκ, εχουμε 30 που συμφωνουν με τον Πανο.
και?

Τι θελεις να κανω?
Να ντραπω?
Να πω "για να ειναι 30 , μαλλον εχω αδικο, ειναι 30 και ειμαι ενας, πρεπει να κανω αυτο που λενε, πρεπει να εχουν δικιο."
Να αλλαξω χαρακτηρα?
Συμπεριφορα?
Να δεχομαι οτι λενε οι 30 ή οι αλλοι ανωνυμοι του φορουμ?
Να μην ξαναποσταρω περιστατικα ή να μην απανταω οταν ο καθε ιαυτρικα ασχετος θρασυδειλος με βριζει και με προσβαλει?
Πες μου το σκεπτικο σου!

Εχω μια ακομα προταση
θελεις να αντιπαραβαλουμε τα 30 ...likes με 2 metrics στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο?
ΠΟΣΑ χειρουργεια ΕΚΑΝΑ απο τοτε που ποσταρε και μαζευτηκαν αυτα τα like και με τι τζιρο?
ΠΟΣΑ βιντεο τραβηξα με ικανοποιημενους ασθενεις ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ και ΟΝΟΜΑ απο τοτε που ποσταρε και μαζευτηκαν αυτα τα like?

Γιατι σε περιπτωση που ΔΕΝ εχεις καταλάβει, ΔΕΝ παω για βλαχοδημαρχος.
Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας
ΔΕΝ δουλευω για ψηφους ωστε να ειμαι ...συμπαθης σε οσους περισσοτερους μπορω
Με ενδιαφερει να ικανοποιω ΜΟΝΟ αυτούς που με εμπιστευονται και με αμοιβουν.
Ανηκεις εσυ ή ο πανος ή καποιοι απο τους ...30 σε αυτούς?
Ποτε δεν εισασταν ΟΤΙ συμπεριφορα και να ειχα.
Γιατι απλα ερεθιζω τον δαιμονα τους
και καλα κανουν, να πανε στο καλο. (μεταξυ μας οι περισσοτεροι εχουν κανει πολλες αποτυχημενς μεταμοσχευσεις ΗΔΗ αλλα τους φταιω εγω ακομα!)
Το πιασες?
Ναι απλα ξεχνας στους 30 τους ασθενεις σου που πεταξαν λεφτα σε σενα και εχουν μαζευτει πολλοι ανεξαρτητοι... Σε κράζουν πως δεν δινεις χρόνο στα ραντεβού, πως δεν απαντάς στα τηλ... και εσύ το χαβά σου. Μόνο όσα είναι καλά. Άστο ρε Τασάκη μου.... Άστο.... Ότι και να πεις, δεν.... Εφτάσες μέχρι για να ξεπλυθείς να λες κάτι για Alexa. Έκρινες πρόγραμμα που κανει τρις, επειδή σε βγάζει απαράδεκτο. Άστο να παεί στα κομμάτια.

Μιας που λες για τζίρο, στα π@π@ρι@ μας… εμενα η εταιρια μου εκανε 3 δις. Επίσης ο τζίρος είναι αδιάφορος γνκ. Μπορει να χεις τζιρο 10 δις και εξοδα 15. Πουλα φουμαρα… έχεις μεταμορφωθεί σε επιθεώρηση.

Ο μόνος με 3 αποτυχήμενες μεταμοσχευσείς (προ λορετζό) που βγάζει τοξικότητα εδώ μέσα γιατί δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα του μάλλον είσαι εσύ και ξεσπας σε μας γιατί δεν επιλεξάμε γιατρό όλα αυτά τα χρόνια με βάση την τιμή(όπως μάλλον εσύ). Επίσης εμείς ερεθίζουμε το δαίμονα σου γι' αυτό ξεροσταλιάζεις εδώ μέσα βρίζοντας....

Οπότε ευχόμαι ο ψυχολόγος σου να βοηθήσει.

Φιλιά.

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Δοκτορα για αρχη μπορεις να σταματησεις να αφηνεις να κανουν χειρουργεια οι νοσηλευτριες οσο ξημεροβραδιαζεσαι να γραφεις κατεβατα στο φορουμ;

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ναι απλα ξεχνας στους 30 τους ασθενεις σου που πεταξαν λεφτα σε σενα και εχουν ανεξαρτητοι μαζευτει πολλοι.

Ας μην πουλαγες τοππικ…. Και θα σ λεγα εγω που θα σουν.

Μιας που λες για τζίρο, στα π@π@ρι@ μας… εμενα η εταιρια μου εκανε 3 δις. Επίσης ο τζίρος είναι αδιάφορος γνκ. Μπορει να χεις τζιρο 10 δις και εξοδα 15. Πουλα φουμαρα… έχεις μεταμορφωθεί σε επιθεώρηση.
Η εταιρεια που εισαι υπαλληλος εκανε δις.
Μπραβο!

Τα υπολοιπα ειναι χυδαια, δεν ασχολουμαι

Anastasakis Hair Clinic

Δοκτορα για αρχη μπορεις να σταματησεις να αφηνεις να κανουν χειρουργεια οι νοσηλευτριες οσο ξημεροβραδιαζεσαι να γραφεις κατεβατα στο φορουμ;
Ζαχο, ασε να κανω time management εγω στον εαυτο μου.
Κατι ξερω
Αλλιως δεν θα ημουν εγω ο Αναστασακης και εσυ ενα avatar

tasos33

Well-Known Member
Ζαχο, ασε να κανω time management εγω στον εαυτο μου.
Κατι ξερω
Αλλιως δεν θα ημουν εγω ο Αναστασακης και εσυ ενα avatar
Έλα τώρα , είναι και κάτι avatar εδώ μέσα που από πίσω λένε Anastasakis....όλοι το γνωρίζουμε αυτό.λ, ακόμα και εσύ....

gregkont13

Verified MM member
Η εταιρεια που εισαι υπαλληλος εκανε δις.
Μπραβο!

Τα υπολοιπα ειναι χυδαια, δεν ασχολουμαι
Άρα επειδή είμαι υπαλλήλος και εσύ έχεις μια εταιρία στην Αθήνα... εσύ είσαι πιο μάγκας. Τασάκη, ούτε ξέρεις τι κάνω στην εταιρία μου, τι θέση έχω, που σπούδασα κλπ. Οπότε... άστο...

Γενικά ο μόνος χυδαίος είσαι εσύ. Και το Garbage In, Garbage out, ισχύει μόνο για το στόμα σου.
Από κει και πέρα, εγώ θα αραιώσω τη παρουσία μου(ως προς εσένα) όπως έχω ήδη κάνει. Υπάρχουν τόσοι που σε κάνουν ρεζίλι και βγάζουν στη φόρα τι συμβαίνει, που πλέον είμαι περιττος και πολύ χαίρομαι.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Μην πιάνεται κουβέντα με τον Κωτσιμπα ρε..ερωτήματα απλά θέλει μόνο και ανάδειξη των κακοτεχνιών του ώστε να μην πέσουν στην παγίδα τα νέα μέλη που στοχεύει ..
Τις φωτό με τις δοτριες τις γαζωμενες να ανεβάζουμε που για αυτά δεν δίνει καμία απάντηση και για αυτό καταφεύγει στον να βρίζει ,στο να αποπροσανατολίζει την κουβέντα για να μείνει πίσω πίσω το θέμα και να μην απαντήσει ...
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού από μεριά του .
Και ο αδέκαστος μπάρας γιατρέ,είμαι εγώ...το @ChatGPT ,είναι ο βοηθός μου..
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...
Εγώ ο Αδέκαστος Μπάρας,εσύ η Δις Λολότα Μπάρα, που δεν θα αφήσεις μπάρα για μπάρα από τα νευρακια
Άρα επειδή είμαι υπαλλήλος και εσύ έχεις μια εταιρία στην Αθήνα... εσύ είσαι πιο μάγκας. Τασάκη, ούτε ξέρεις τι κάνω στην εταιρία μου, τι θέση έχω, που σπούδασα κλπ. Οπότε... άστο...

Γενικά ο μόνος χυδαίος είσαι. Και το Garbage In, Garbage out, ισχύει μόνο για το στόμα σου.
Από κει και πέρα, εγώ θα αραιώσω τη παρουσία μου(ως προς εσένα) όπως έχω ήδη κάνει. Υπάρχουν τόσοι που σε κάνουν ρεζίλι και βγάζουν στη φόρα τι συμβαίνει, που πλέον είμαι περιττος και πολύ χαίρομαι.

...η αλήθεια δεν κρύβεται ότι και αν κάνεις..
Μην πέφτετε στην παγίδα του Τασακη ρε..είναι πιο κουτή παγίδα και από τον ίδιο.
Χαχαχαχα

LoverBoy

Well-Known Member
Μην πιάνεται κουβέντα με τον Κωτσιμπα ρε..ερωτήματα απλά θέλει μόνο και ανάδειξη των κακοτεχνιών του ώστε να μην πέσουν στην παγίδα τα νέα μέλη που στοχεύει ..
Τις φωτό με τις δοτριες τις γαζωμενες να ανεβάζουμε που για αυτά δεν δίνει καμία απάντηση και για αυτό καταφεύγει στον να βρίζει ,στο να αποπροσανατολίζει την κουβέντα για να μείνει πίσω πίσω το θέμα και να μην απαντήσει ...
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού από μεριά του .
Και ο αδέκαστος μπάρας γιατρέ,είμαι εγώ...το @ChatGPT ,είναι ο βοηθός μου..
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...
Εγώ ο Αδέκαστος Μπάρας,εσύ η Δις Λολότα Μπάρα, που δεν θα αφήσεις μπάρα για μπάρα από τα νευρακια

...η αλήθεια δεν κρύβεται ότι και αν κάνεις..
Μην πέφτετε στην παγίδα του Τασακη ρε..είναι πιο κουτή παγίδα και από τον ίδιο.
Χαχαχαχα
Αχαχχαχαχαχα που την θυμήθηκες την Λολότα?Αυτή δεν είχε κάνει πρακτική στο ΚΑΤΣ και στο ΜΝΙΤΣ?

Panos1982

Well-Known Member
Τα επίσημα της κλινικής ,

Screenshot_20250306_033611_X.jpg

Τα Ανεξάρτητα....

Screenshot_20250306_025823_X.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Μικρέ που δεν έχεις ιδέα… το chat gpd μιας που το πρώτο μου πτυχίο και της κοπέλας μου είναι machine learning, αυτή τη στιγμή κόβει δουλειές (δυστυχώς) σε ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων (developers) παγκόσμια. Μπορεί και διαβάζει μαγνητικές, γράφει κώδικα, κάνει pricing σε πολυ δύσκολα προιόντα κλπ. Απλά είσαι άσχετος όπως σε πολλά.
Δεν τα λες όλα.
Πες και τα θετικά του machine.
Θα κάνει αυτόματα και μμ χωρίς να κουράζεται καθόλου ο γιατρός και θα παρακολουθεί μόνο το τελικό αποτέλεσμα.
Επαφή με το κεφάλι και τον ασθενή καμία.
Θα βγάζει διαγνώσεις,σωστά excel και θα κόβει χρήμα εύκολα και ξεκούραστα.
Η καλύτερη εφεύρεση που βγήκε ποτέ για Ξαπλωματόπουλους-Παπλωματόπουλους..:)

gregkont13

Verified MM member
Δεν τα λες όλα.
Πες και τα θετικά του machine.
Θα κάνει αυτόματα και μμ χωρίς να κουράζεται καθόλου ο γιατρός και θα παρακολουθεί μόνο το τελικό αποτέλεσμα.
Επαφή με το κεφάλι και τον ασθενή καμία.
Θα βγάζει διαγνώσεις,σωστά excel και θα κόβει χρήμα εύκολα και ξεκούραστα.
Η καλύτερη εφεύρεση που βγήκε ποτέ για Ξαπλωματόπουλους-Παπλωματόπουλους..:)
Έξω από τη πλάκα είναι καλό αν ξέρεις τι κάνεις. Αν μπορείς π.χ. να επιβλέψεις και εσύ ένα κώδικα. Αν δεν ξέρεις καθόλου, θα γίνει σίγουρα λάθος. Ωστόσο σαν βοηθητικό tool είναι πάρα πολύ καλό. Οι εταιρίες βέβαια για μένα μαλακιά κάνουν που διώχνουν τους Junior για να έχουν το AI. Γιατί αν δεν εκπαιδευσείς juniors μια μέρα δεν θα έχεις seniors....

Τώρα σχετικά με κάτι περίεργους που τους βγάζει ότι έχουν απαίσια συμπεριφόρα και αυτοί λένε πως είναι σαν να ρωτάς τη γιαγιά σου.... ε οκ... γενικά υπάρχουν πολλοί ανοήτοι, τι να κάνουμε :p

vlafo

Well-Known Member
Έξω από τη πλάκα είναι καλό αν ξέρεις τι κάνεις. Αν μπορείς π.χ. να επιβλέψεις και εσύ ένα κώδικα. Αν δεν ξέρεις καθόλου, θα γίνει σίγουρα λάθος. Ωστόσο σαν βοηθητικό tool είναι πάρα πολύ καλό. Οι εταιρίες βέβαια για μένα μαλακιά κάνουν που διώχνουν τους Junior για να έχουν το AI. Γιατί αν δεν εκπαιδευσείς juniors μια μέρα δεν θα έχεις seniors....

Τώρα σχετικά με κάτι περίεργους που τους βγάζει ότι έχουν απαίσια συμπεριφόρα και αυτοί λένε πως είναι σαν να ρωτάς τη γιαγιά σου.... ε οκ... γενικά υπάρχουν πολλοί ανοήτοι, τι να κάνουμε :p
Oτιδήποτε βοηθάει και απλοποιεί τη δουλειά σου,είναι απαραίτητο και χρήσιμο,αλλά ο άνθρωπος θα είναι πάντα ο supervisor-αυτός δίνει όλες τις παραμέτρους και μεταβλητές που προυποθέτουν γνώση και παίρνει τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Οι εταιρίες βιάζονται πάντα να περικόψουν τα κόστη χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες συμφωνώ.

Οι περίεργοι και οι ανόητοι να πάνε σε ανάλογους ειδικότητας ανθρώπους να κοιταχτούν.

Anastasakis Hair Clinic

Γενικά ο μόνος χυδαίος είσαι εσύ. Και το Garbage In, Garbage out, ισχύει μόνο για το στόμα σου.
Στο καλο

aeratos28

Just aeratos
Στο καλό λέει ο

Τώρα σχετικά με κάτι περίεργους που τους βγάζει ότι έχουν απαίσια συμπεριφόρα και αυτοί λένε πως είναι σαν να ρωτάς τη γιαγιά σου.... ε οκ... γενικά υπάρχουν πολλοί ανοήτοι, τι να κάνουμε
Κωτσιμπας.χαχαχαχαχα
Παρακαλαει να φύγουμε για να κάνει μπίζνες ανενόχλητος ...χαχαχα

bobby

Well-Known Member
Ο «φίλος» σου ο Κωτσίμπας, ως υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου, θα προτιμούσε ένα φορουμ στο οποίο θα έγραφε μόνο αυτός, θα σχολίαζε μόνο αυτός και θα θαύμαζε τα αποτελέσματα του…….

DjF

Active Member
Ποια και πόση ήταν η συμμετοχή του γιατρού στην επέμβαση?
Ο συγκεκριμένος γιατρός - influencer, άμα δεν είναι ημέρα για γυρίσματα χρυσής χτενας, (πατάτας), δεν εχει γυμναστήριο και clubbing στη καλύτερη να κάνει τις υποδοχές μόνο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα κορίτσια εκτός απο τη δόξα.

Μπλουζα