PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

shearer

Active Member
Στο καλό λέει ο

Κωτσιμπας.χαχαχαχαχα
Παρακαλαει να φύγουμε για να κάνει μπίζνες ανενόχλητος ...χαχαχα
αυτο θα ηταν το ιδανικό για αυτον...να φυγουν ολα τα μέλη που κρινουν για να ψαρεύει ανενόχλητος πελάτες, να τους ταιζει σανο και παράλληλα να μεινει κανένα τσιράκι του να φτιάχνει διαφορετικά προφιλ να τον αποθεώνει στις παρουσιάσεις του οπως έκανε ο wanderer για να φαινονται περισσοτεροι οι θαυμαστές του :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ επειδή έχω ακόμα όμως κάνα δυο επεμβάσεις να κάνω ,θα χαζολογαω για κάμποσο διάστημα ακόμα.....χαχαχαχα
Και άλλοι το ίδιο οπότε δεν θα του είναι ελεύθερο το γήπεδο
αυτο θα ηταν το ιδανικό για αυτον...να φυγουν ολα τα μέλη που κρινουν για να ψαρεύει ανενόχλητος πελάτες, να τους ταιζει σανο και παράλληλα να μεινει κανένα τσιράκι του να φτιάχνει διαφορετικά προφιλ να τον αποθεώνει στις παρουσιάσεις του οπως έκανε ο wanderer για να φαινονται περισσοτεροι οι θαυμαστές του :D

tasos33

Well-Known Member
Εγώ επειδή έχω ακόμα όμως κάνα δυο επεμβάσεις να κάνω ,θα χαζολογαω για κάμποσο διάστημα ακόμα.....χαχαχαχα
Θ;
Εγώ ήδη εκπαιδεύω τον αντικαταστάτη μου.

LoverBoy

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι στους 5 μήνες έπρεπε να δείχνει καλύτερα αλλά η φύτρωση διαφέρει στον κάθε ένα!Μερικοί δίνουν νωρίτερα και άλλοι αργότερα!Έχει ακόμα χρόνο για να κριθεί το αποτέλεσμα!

JimKan1

Well-Known Member
Για να είμαστε δίκαιοι, είναι 5 μήνες μετά, είναι νωρίς.
Νωρις για να μιλαμε για ολοκληρωση αποτελεσματος ναι ειναι, νωρις για να πουμε οτι δεν πηγε καλα δεν ειναι, στους 5 μηνες φαινεται που θα παει το αποτελεσμα.

Noname12

Active Member
Νωρις για να μιλαμε για ολοκληρωση αποτελεσματος ναι ειναι, νωρις για να πουμε οτι δεν πηγε καλα δεν ειναι, στους 5 μηνες φαινεται που θα παει το αποτελεσμα.
Οκ, είμαι μια ένδειξη η εικόνα στο πεντάμηνο. Μικρή όμως κατά τη γνώμη μου.

Ξέρουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της φύτρωσης συμβαίνει στο διάστημα 4ο-8ο μήνα και κάποιες φορές ακόμη και στο 8ος-12ος. Δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμά του θα είναι απαραίτητα καλό, αλλά δεν αξιολογώ και τρομερά αυτή την εικόνα στο 5μηνο για να εκτιμήσω το τελικό αποτέλεσμα-ακόμη έχει μεγάλο βαθμό αβεβαιότητας.

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Btw έχω την εντύπωση ότι γρήγορες φυτρώσεις έχω δει περισσότερο όταν το implantation γίνεται με stick-and-place (λ.χ. Pekiner, Couto, Freitas) γιατί το τραύμα είναι μικρότερο.

Σε pre-made slits που κάνουν οι περισσότεροι, μεταξύ των οποίων και ο Α., νομίζω ότι συνήθως βλέπω πιο αργή φύτρωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
Βρηκα και αλλο ενα διαμαντακι

Στους 5 μηνες φαινεται να ειναι πολυ χαμηλή η φύτρωση του, δεν θα έπρεπε να δειχνει έτσι.

Γενικά στους 5 μήνες φαινεται που πηγαινει συνήθως το αποτέλεσμα και μέχρι τον 6ο(άντε 7ο) μηνα συνηθως επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο ποσοστό φυτρωσης. Μετά βλέπεις μικρές αλλαγές κυρίως στην ποιότητα των τριχών (που ηδη βγηκαν).

Marios1982

Well-Known Member
Ωχ ωχ ωχ… με φίνα κ μίνο κ δεν έχει πάρει μπρος ακόμα ;; Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά ο οργανισμός του κ ότι θα πάρει σύντομα! Πολύ σύντομα θα φανεί που πάει.

bobby

Well-Known Member
Άμα μέχρι τον 7ο δεν έχει δείξει φυτρωση δεν θα δείξει……αυτά περί 8ου-12ου για φυτρωση είναι wishful thinking…..μινο ωρίμανση τρίχας και πολύτριχων μπορείς να δεις.

Noname12

Active Member
Σύμφωνοι, με εικόνα μηδέν φύτρωσης στο 8μηνο, ψιλοαπίθανο να δεις τρομερό αποτέλεσμα στο 12μηνο.

Αν είχε μηδενική φύτρωση στο 5μηνο, θα θεωρούσα πιο ισχυρή ένδειξη για το τελικό αποτέλεσμα αυτή την εικόνα. Έχει κάποια φύτρωση όμως. Προσωπικά έχω δει αρκετά κεφάλια με τέτοια εικόνα να πυκνώνουν στο επόμενο τρίμηνο, που είναι το πιο κρίσιμο.

piros75

Well-Known Member
Εγώ πάντως οδεύω προς την ολοκλήρωση του 5ου μήνα και η φύτρωσή μου είναι τουμπανέισον, αλλά όπως είπε και ο loverboy και το ίδιο μου είπαν και στη Seneca, η φύτρωση διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, σίγουρα πάντως στο 6μηνο έχεις το μεγαλύτερο ποσοστό της τελικής σου εικόνας.

Μπλουζα