Σε ευχαριστώ φίλε Ιουλιε μακάρι να πάνε όλα καλά!Σε χαιρετώ Platane!!!
Να είσαι πάντα καλά και χαίρεσαι το εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα έχεις!
Σε ευχαριστώ φίλε Ιουλιε μακάρι να πάνε όλα καλά!Σε χαιρετώ Platane!!!
Να είσαι πάντα καλά και χαίρεσαι το εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα έχεις!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ή οι φωτο στο νήμα της HDC δεν είναι καλές ή υποχώρησε η κατάσταση με τα χρόνια (DUPA???) ή δεν είναι ο φίλος. Τελικά πάντως αν κάποιος κάνει ΜΜ το σημαντικότερο βήμα που πρέπει να κάνει για να προστατέψει την «επένδυση» του είναι να ξεκινήσει και φαρμακευτική αγωγή (φίνα δηλαδή) αλλιώς το «παίζει»…. Τελικά δεν είναι μ@λ@κες οι Ισπανοί που την θεωρούν απαραίτητη προϋπόθεση.
Προς το παρόν είμαι με πιτζαμούλα και φραπεδιά μπαλκόνιPlatane
Ήδη έτοιμος να κυκλοφορήσεις.
Ωραίο λουκ ξυρισμένο και δε φαίνεται απολύτως τίποτα.
Το κεφάλι,τα πρηξίματα έχεις καθαρίσει φαντάζομαι.Προς το παρόν είμαι με πιτζαμούλα και φραπεδιά μπαλκόνι
Από πρήξιμο εντελώς, από κακαδάκια ελάχιστα στα temporal έχουν μείνει, φαντάζομαι αύριο να έχω ξεμπερδέψει τελείωςΤο κεφάλι,τα πρηξίματα έχεις καθαρίσει φαντάζομαι.
Αυτά είναι εύκολα δεν είναι τίποτα,λίγη δύναμη βάλε και τέλος.Από πρήξιμο εντελώς, από κακαδάκια ελάχιστα στα temporal έχουν μείνει, φαντάζομαι αύριο να έχω ξεμπερδέψει τελείως
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
3 εβδομάδες σήμερα και έχει πέσει ένα 10% όπως υπολογίζω (μπορεί και λίγο λιγότερο)
Ναι υπήρχε θεματακι απλά με το πάχος της τρίχας και το μάκρος δεν γινόταν αντιληπτό.Platane
Τελικά βλέποντας τις φωτό σου πάλι,όντως είχες θέμα και έπραξες άριστα που μπήκες για να κλείσεις όλη την α ζώνη.
Νομίζω τώρα ότι τελειώνεις οριστικά,και θα μιλάμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα που δεν θα το είχε ακουμπήσει ποτέ η αα.
Υπομονή 1 μήνα ακόμα.
Η τρίχα είναι απίστευτα χοντρή.
Δύο ερωτήσεις:
Γιατί θεωρείς υποψία shock-loss?
Tα πλαινά σου τα βλέπω από τη μια φωτό που έχεις σε άσχημη κατάσταση και εξαιρετικά ερεθισμένη την περιοχή.
Γιατί? Είναι το μαλλί άστρωτο?
Είχατε πάρει την πρώτη φορά για τα μονότριχα (Hdc),από εκεί δεν ξαναπήρατε πάλι γιατί βγάλατε μόνο 77.
ΥΓ:θέλεις ένα γενικό συμμάζεμα στην εμφάνιση(κούρεμα-ξύρισμα)