Μπορεις να κανεις οτι σκεψεις θελεις, ειναι ελευθερη χωρα. (περιπου...)
Το ΧΡΕΟΣ μου στην Επιστημη και το κοινό το εχω κανει.
Εχω συγγραψει το πληρεστερο συγγραμμα παγκοσμίως (links στην υπογραφη μου για τα περιεχομενα) που πολυ ευκολα μπορει να βρει κανει ΟΤΙ υπαρχει μεχρι πριν 12 μηνες σχεδον στην βιβλιογραφια.
Ειναι πολυ ευκολο να το αποκτησει κανεις.
Ακομα και πειρατικα ...(δλδ ΤΣΑΜΠΑ., αυτο που φαινεται να θελουν ολοι...)
ΤΩΡΑ, το να αναλυσω ενα ΤΟΣΟ πολυπολοκο θεμα θα το κανω ξερεις που?
1. Στο ιατρειο μου (χωρις επισκεψη, ΤΣΑΜΠΑ!)
2. σε Συνεδριο ιατρικό που με εχουν καλεσει και μιλαω με ισοτιμους
3. Σε ενα χωρο που ΒΛΕΠΩ ποιον εχω απεναντι μου, ακομα και σε ταβερνα αν χρειαστει, ακομα και αν δεν ειναι ιατροι.
Γενικα, σε ενα χωρο που εκτιμαται η γνωση μου και υπαρχει σεβασμός ¨Η οποιος δειξει ασεβεια θα υποστει τις "συνεπειες" (π.χ στην ταβερνα αν ενας μη ιατρος διαφωνησει επειδη κατι διαβασε σε ενα φορουμ κτλ θα φαει καζουρα που θα βαλει τα κλαμματα, οποτε δεν θα το κανει ΠΟΤΕ!)
Καποιοι εξυπνακηδες για παιδιαστικούς λογους τθα που πως δηθεν δεν αξιζω σεβασμο και άλλα τετοια εμπριμε.
Ελα ομως που ΑΝ θελεις καποιος την γνωση μου, ΠΡΩΤΑ δειχνεις σεβασμό και μετα εχεις τα ΠΑΝΤΑ.
Δεν μπορεις ΚΑΙ να σε ενα νημα να με βριζεις -οσο δικιο και αν σου λενε αλλοι χουλιγκαν οτι εχεις- και σε αλλο νημα να ζητας βοηθεια. ΔΕΝ μπορεις να εχεις και τα δυο! (δεν απυεθυνομαθ σε εσενα, γενικα μιλαω)
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ιατρικό απαντησω εδω μεσα, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ, αρχιζαν τις εξυπναδες καποιοι λες και μπορουμε να κανουμε "ιατρικο συμβουλιο"
Μετα αυξανονταν οι "διαφωνιες (χαχαχαχα) και τελικα ως ανωνυμος οχλος πετουσαν πετρες ειτε γιατι δεν τους αρεσε η αποψη, ειτε δεν τους αρεσε η συμπεριφορα ή κατι τετοιο. (κυριως επειδη τους εξηγούσα οτι λενε μ...κιες δλδ και δεν πολυ αρεσει αυτο στους ανιδεους σε ενα θεμα που το παιζουν γνωστες...)
Επειδη λοιπον ΚΑΙ αυτοι δεν κρατιούνται να το παιζουν γνωστες ΚΑΙ εγω δεν κρατιεμαι να τους λεω πως ειναι ασχετοι, εχω ξεκαθαρισει πως ιατρικες γνωσεις στο φορουμ δεν παρεχω, και φταινε αυτες οι συμπεριφορες.
Και των δυο θ αμπορουσε να πει καποιος ισαποστακης
Μην πας μακρυα, δες και εσυ τι γραφεις φιλε μου: οτι δημιουργω κατι αρνητικό επιτηδες και ο τροπος να σου αποδειξω οτι δεν ειναι ετσι ειναι να σου απαντησω την ερωτηση σου! Δλδ, ο ορισμός της αποπειρας χειρισμού
)
Οποτε, οσο επιτρεπετε στους χουλιγκαν να κανουν κουμαντο, ονοματα ΔΕΝ ΛΕΩ, οποιος εχει τη ΜΥΓΑ ας παρεξηγηθει, εγω απλα θα ποσταρω περιστατικα και θα υπενθυμιζω στους ...noctors τι ειναι.