primeclinics & medi jeunesse

Legend

Member
Ξεχαστηκες και ξαναγραφεις τα ιδια.
Σου απαντησα παραπανω οπως και σε προειδοποιησα να μην συκοφαντεις και να μην βριζεις.
Οπότε, αναγκάζομαι να σου στειλω προσκληση (σε επίσημη μορφή όπως θα δεις) να αποδειξεις αν κανω εγω τα χειρουργεια μου ή ...κοπελες.
Οχι, δεν εισαι πλεον ανωνυμος οπως νομιζες οτι θα μπεις και θα γραφεις οτι θελεις, θα βριζεις και θα συκοφαντεις.
Surprise.
Ούτε σε εβρισα ούτε σε συκοφάντησα γιατί δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σένα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μου απευθύνεις τον λόγο ενώ δεν απάντησα σε σένα και δεν αναφέρομαι σε σένα σε αυτά που έγραψα παραπάνω και δεν σου απηύθυνα τον λόγο. Ούτε έκανα διάλογο μαζί σου. Εγώ γενικά έγραψα όχι για καποιον συγκεκριμένα.
Αυτά που ανέφερα παραπάνω δεν απευθύνονται σε κάποιον συγκεκριμένα και αμα δείς δεν ανέφερα ονομαστικά κάποιον οποτε γιατί θίγεσαι ;
Τέλος πάντων έσβησα ότι έγραψα αν και δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα. Καλη συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dancer777

New Member
τελικα βρε παιδια εχει παει κανεις στην Prime clinics ειτε στην αθηνα ειτε στην θεσσαλονικη?

alex7

Well-Known Member
Έχω έναν φίλο ο οποίος είχε πρόβλημα στη hairline και πίσω στο crown (τρύπα) .Πηγε μεντι -ζενες .Μετα από 4 συνολικά επεμβάσεις και μάλιστα ακούρευτες κατάφερε να σουλουπώσει το πρόβλημα ,βάζοντας λίγα μοσχεύματα κάθε φορά .Δεν επρόκειτο πάντως για κάποιο ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα ούτε έχει σχέση με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουμε δει εδώ στο forum από κορυφαίες κλινικές .Επισης το πρόβλημα που είχε ήταν μικρό σχετικά σε έκταση .Οι μμ έγιναν Θεσσαλονίκη .Αυτο που είναι αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι κοστολογεί με τρίχες όχι με μοσχεύματα και αυτό σημαίνει ότι σου βάζει λίγα και σε χρεώνει πολλά σχετικά .Μη νομίσει κανείς ότι είναι οικονομική σε σχέση με αυτά που διαφημίζει έναντι του ανταγωνισμού .Η μέθοδος που ακολουθεί στην μμ είναι με λαβίδες και όχι η dhi .

tasos33

Well-Known Member
Aυτες οι δυο κλινικές είναι σαν να λέμε ο λολεκ και ο μπολεκ (για οσους θυμούνται)

bobby

Well-Known Member
Ρίσκο……..αν σου κάτσει θα λες έχω μαλλια με λίγα λεφτα, αν δεν σου κάτσει θα λες πάνε τα κακομοιρα τα γκραφτ και τα λεφτα μου και θα θελεις ακόμα περισσότερα για repair….

Sansiro

Member
Από τη στιγμή που μπορει να πάει κάποιος σε αλλες οικονομικές και ασφαλείς επιλογές εδώ Ελλάδα που έχουμε δει καλά αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ δεν νομίζω οτι συντρέχει λόγος να επιλέξει κάποιος τη medi και τη prime.

Chris34

Well-Known Member
Αν θέλει να πάρει κάποιος αποτέλεσμα μεταμόσχευσης του 1995 ενώ έχουμε 2024 μπορεί να πάει. Υπάρχει κάποιο ελάχιστο ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.
Αν δεν το έχεις κάνε υπομονή και μάζεψε. Με διαφημίσεις του τύπου οι 500 τρίχες 300€ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.
Πιστεύω όμως ότι επειδή παίζουν τηλεόραση έχουν και αυτοί πελάτες που δεν γνωρίζουν σχετικά.

LoverBoy

Well-Known Member
Πλέον όντως υπάρχουν αρκετά καλές οικονομικές κλινικές που μπορεί κάποιος να υποβληθει σε ΜΜ με επιτυχία και να βελτιώσει την εικόνα του!Ευτυχώς πλέον δεν είναι προνόμιο των λίγων!

Giorgos30

Member
Αδερφέ εγώ θα σε ρωτήσω κάτι , ποιος είναι ο γιατρός που είναι υπεύθυνος για τις μεταμοσχεύσεις σε αυτές τις κλινικες? Προφανώς και δεν ξέρεις γιατί δεν υπάρχει . Είναι ένας επιχειρηματίας που στα πλαίσια να βγάλει χρήμα έχει πάρει όποιον βρήκε μπροστά του και τον βάζει να παίζει με το κεφάλι σου . Ακόμα και καλό αποτέλεσμα να έχει δει κάποιος από αυτές τις κλινικές , δεν έχει ιδέα ποιος θα κάνει την δικιά του μεταμόσχευση . Και προφανώς ο επιχειρηματίας δεν έχει ιδέα από μεταμόσχευση και δεν μπορεί να ελέγξει και το λεβελ αυτών . Με λίγα λόγια χωρίς να θέλω να θίξω κόσμο αλλά το να πάει κάποιος εκεί τον καθιστά μίνιμουμ αφελή! Αν είναι να ανοίξω και εγώ μια κλινική μεταμόσχευσης! Ελάτε 500€ οι 1000τριχες και δώρο ένα τοστ!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αδερφέ εγώ θα σε ρωτήσω κάτι , ποιος είναι ο γιατρός που είναι υπεύθυνος για τις μεταμοσχεύσεις σε αυτές τις κλινικες? Προφανώς και δεν ξέρεις γιατί δεν υπάρχει . Είναι ένας επιχειρηματίας που στα πλαίσια να βγάλει χρήμα έχει πάρει όποιον βρήκε μπροστά του και τον βάζει να παίζει με το κεφάλι σου . Ακόμα και καλό αποτέλεσμα να έχει δει κάποιος από αυτές τις κλινικές , δεν έχει ιδέα ποιος θα κάνει την δικιά του μεταμόσχευση . Και προφανώς ο επιχειρηματίας δεν έχει ιδέα από μεταμόσχευση και δεν μπορεί να ελέγξει και το λεβελ αυτών . Με λίγα λόγια χωρίς να θέλω να θίξω κόσμο αλλά το να πάει κάποιος εκεί τον καθιστά μίνιμουμ αφελή! Αν είναι να ανοίξω και εγώ μια κλινική μεταμόσχευσης! Ελάτε 500€ οι 1000τριχες και δώρο ένα τοστ!
ΕΓΡΑΨΕΣ!
Ενας συγκεκριμενος "επιχειρηματιας" μάλιστα ειναι ντυμενος ΙΑΤΡΟΣ, συστηνεται ως ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΗΣ, ειναι στον "κλαδο" περισσοτερα απο 30 χρονια υποδυομενος τον ιατρό και εχει καταστρεψει ΠΑΡΑ πολλους. Εχω διορθωσει δεκάδες
Κανεις δεν εχει κανει τιποτα εναντιον του ολα αυτα τα χρονια
Συνεχιζει ακαθεκτος, εχει βαλει και τον γιο του στη "δουλεια".
Τον καταλαβεινετε αυκολα, ειανι γυρω στα 60+ και φοραει περουκινι.
Ρωτηστε αν ειναι ιατρος.

Giorgos30

Member
ΕΓΡΑΨΕΣ!
Ενας συγκεκριμενος "επιχειρηματιας" μάλιστα ειναι ντυμενος ΙΑΤΡΟΣ, συστηνεται ως ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΗΣ, ειναι στον "κλαδο" περισσοτερα απο 30 χρονια υποδυομενος τον ιατρό και εχει καταστρεψει ΠΑΡΑ πολλους. Εχω διορθωσει δεκάδες
Κανεις δεν εχει κανει τιποτα εναντιον του ολα αυτα τα χρονια
Συνεχιζει ακαθεκτος, εχει βαλει και τον γιο του στη "δουλεια".
Τον καταλαβεινετε αυκολα, ειανι γυρω στα 60+ και φοραει περουκινι.
Ρωτηστε αν ειναι ιατρος.
Απίστευτο και γιατί δεν τον κλείνουν μέσα ? Δεν έχουμε χώρο στις φυλακές ? Ακόμα ένας κάπου θα βολευτεί…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα