kapa
Μέλος του προσωπικού
Απ: progesterone cream
στις γυναικες η προγεστερονη ειναι ποιο ανεκτη σε θεματα παρενεργειων
3 proluton στην μινοξ ειναι πολλα,ξεκινα με ενα μεσα και αν δεν σε πειραξει σε sides,το πολυ να πας σε δυο μεσα στην μινοξ.geo. είπε:Kapamarou θέλω τα φώτα σου σε κάτι :grandpa: ( ελπίζω οι συμβουλές σου να μην μου αλλάξουν τα φώτα :tease: :tease: :tease: )
Όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου ξεκίνησα με airol και regain με 3 proluton depot μέσα.
Αυτό το έκανα γιατί προγραμματίζω μεταμόσχευση ( arm*ni ή HASSON ή RAHAL το ψάχνω , δεν έχω ακόμα καταλήξει τελικά σε ποιόν θα πάω)
Τη λύση του propercia την έχω αποκλείσει γιατί έχω ευαισθησία στο επίμαχο θέμα , να φανταστείς πριν από χρόνια είχα δει sides με συμπληρώματα από γυμναστήριο :down όσο περίεργο και αν ακούγεται (όχι αναβολικά)
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι : 1ον εάν κινδυνεύω με αυτό το σχήμα να εμφανίσω πρόβλημα στη στύση ή μειωμένη libito ;
Και τέλος τι άλλο μπορώ να προσθέσω σαν τοπικό DHT bloker για να είμαι καλυμμένος , μην πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου γιατί μόνο με το regain μέσα σε ένα χρόνο έχω χάσει αρκετά μαλλιά και φοβάμαι ότι μάλλον έχω επιθετική τριχόπτωση.
στις γυναικες η προγεστερονη ειναι ποιο ανεκτη σε θεματα παρενεργειων