Propecia ή προσκαρ ;

pkassios

New Member
Ρίξε μια ματία και σε αυτό το video προτείνουν οτι αν εχει κάποιος παρενέργειες να μειώσει τη δόση σε 1mg ανά 2 μέρες αφού η ουσια μένει στον οργανισμό ουτως η άλλως 48 ώρες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Greg072

Member
Είδα ναι στην ποιότητα της τρίχας,στο πάχος,στην δύναμη(τριχόπτωση),και σε κάποια σημεία αναγέννηση εκεί που υπήρχε αδύναμη τρίχα....αλλά σε συνδυασμό με μίνο!Παίρνω 1 mg πλέον και κάνω χρήση σχεδόν 15 μήνες!
Και ποσο κρατάει περίπου το shedding phase ? Γιατί τώρα με την τοπική 2 μήνες σχεδόν δεν την παλεύω με τίποτα , ειδικά στο ντουζ και στον νεροχύτη γίνεται χαμός σαν να μου πέφτουν όλα τα μαλλιά μαζικά απο τότε που ξεκίνησε η τριχόπτωση χαχαχαχα

Greg072

Member
Είδα ναι στην ποιότητα της τρίχας,στο πάχος,στην δύναμη(τριχόπτωση),και σε κάποια σημεία αναγέννηση εκεί που υπήρχε αδύναμη τρίχα....αλλά σε συνδυασμό με μίνο!Παίρνω 1 mg πλέον και κάνω χρήση σχεδόν 15 μήνες!
Και ποσο κρατάει περίπου το shedding phase ? Γιατί τώρα με την τοπική 2 μήνες σχεδόν δεν την παλεύω με τίποτα , ειδικά στο ντουζ και στον νεροχύτη γίνεται χαμός σαν να μου πέφτουν όλα τα μαλλιά μαζικά απο τότε που ξεκίνησε η τριχόπτωση χαχαχαχα

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό διαφέρει στον κάθε άνθρωπο.....Μπορείς να λάβεις και βιταμίνες για τα μαλλιά αυτό το διάστημα που έχεις πτώση.....Λούζεσαι καθημερινά?

Greg072

Member
Πολύ καλά κάνεις.....Αν δεν σου είναι δύσκολο ανέβασε κάποια φώτο του τριχωτού σου να έχουμε μια εικόνα!
Αυτές βρήκα τώρα , να σημειωθεί ότι συνηθίζω να χτενίζω τα μαλλιά προς τα πίσω για να μην φαίνεται τόσο η κορυφή , και στην τελευταία φωτο είναι βρεγμένα σχεδόν μετά το λούσιμο. Τι Norwood παίζει να είμαι ;

Συνημμένα

• IMG_0747.jpeg
    IMG_0747.jpeg
    2.4 MB · Προβολές: 55
  • IMG_0748.jpeg
    IMG_0748.jpeg
    2.2 MB · Προβολές: 44
  • IMG_0749.jpeg
    IMG_0749.jpeg
    1 MB · Προβολές: 44
  • IMG_7274.jpeg
    IMG_7274.jpeg
    1.7 MB · Προβολές: 55

LoverBoy

Well-Known Member
Απο αυτές τις φώτο το μαλλί σου φαίνεται μια χαρά!Στο crown μόνο εντοπίζω ένα μικρο πρόβλημα που πιστεύω με την θεραπεία που έχεις ξεκινήσει θα το προλάβεις....Για Norwood 2 βλέπω με τάση να ανοίξει το crown.....Μην αγχώνεσαι όμως!Ηλικία σου?

Greg072

Member
Απο αυτές τις φώτο το μαλλί σου φαίνεται μια χαρά!Στο crown μόνο εντοπίζω ένα μικρο πρόβλημα που πιστεύω με την θεραπεία που έχεις ξεκινήσει θα το προλάβεις....Για Norwood 2 βλέπω με τάση να ανοίξει το crown.....Μην αγχώνεσαι όμως!Ηλικία σου?
22 στα 23 με κληρονομικότητα φαλάκρας κυρίως από την μεριά της μητέρας , οχι τόσο του πατέρα

LoverBoy

Well-Known Member
22 στα 23 με κληρονομικότητα φαλάκρας κυρίως από την μεριά της μητέρας , οχι τόσο του πατέρα
Όποτε καλά κάνεις κ το κυνηγας γιατί είσαι μικρός ακόμα σε ιδανική ηλικία αδερφέ εφοσον σε αφορά το μαλλί.....Αν το πιάσεις από τώρα θα το σωσεις.... υπομονή όμως μη βιαζεσαι θα ερθει σταδιακα η αλλαγή

Greg072

Member
Όποτε καλά κάνεις κ το κυνηγας γιατί είσαι μικρός ακόμα σε ιδανική ηλικία αδερφέ εφοσον σε αφορά το μαλλί.....Αν το πιάσεις από τώρα θα το σωσεις.... υπομονή όμως μη βιαζεσαι θα ερθει σταδιακα η αλλαγή
Μακάρι να είναι έτσι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MoserGr

Member
Καλησπέρα ξανά σε όλους , εδώ και περίπου 1,5- 2 μήνες παίρνω αγωγή με τοπική φιναστεριδη αλλά σκέφτομαι να κάνω switch οραλ γιατί απ ότι άκουσα από τους περισσότερους η τοπική είναι χάσιμο χρόνου. Απλά θα θελα να ξεκινήσω με 0,5 mg για αρχή και όχι με 1mg. Να υποθέσω πρέπει να πάρω το propecia και να το κόψω στην μέση έτσι δεν είναι ; η να πάρω το proscar ; Επειδή επίσης μένω εξωτερικό έχω δει ότι τα 2 αυτά χάπια είναι διαθεσιμα στο Ίντερνετ για παραγγελία , αλλά το proscar είναι λίγο πιο ακριβό νμζ.
Ευχαριστώ

χασιμο χρονου? πως το εννοεις?

Greg072

Member
χασιμο χρονου? πως το εννοείς ?

χασιμο χρονου? πως το εννοεις?
Τι να σου πω σίγουρα δεν έχει την αποτελεσματικότητα του χαπιού , στην αρχή ίσως δεις κάποια αποτελέσματα αλλά σταδιακά θα αρχίσει να χάνει την δράση της, και το μόνο που θα κανείς ειναι και να δίνες ανά μήνα παραπάνω λεφτά και να ξοδεύεις χρόνο απ την ζωή σου βάζοντας τζελ/αφρο στα μαλλιά μπαίνοντας στην διαδικασία να τα λαδώνεις και να φαίνονται απαίσια. Ενώ με την φίνα σε χάπι παίρνεις το πρωί και αυτό ήταν. Εγώ ξεκίνησα με τοπική γιατί στην αρχή φοβόμουν παρά πολύ για παρενέργειες , λέω να μείνω στην τοπική για κάνα 1-2 μήνες ακόμα να δω αν μπορέσει να μου δώσει κάτι, ειδάλλως θα παω σε Οραλ.Αν μου κάνει παρενέργειες αναγκαστικά θα γυρίσω στην τοπική μέχρι να δω τι θα κάνω.

Greg072

Member
Από εδώ βρήκα πάντως εγώ το propecia για παραγγελία , Αν πάρω 90 χάπια θα μου βγει περίπου στα 70€ και κάτι και εφόσον θα το μοιράζω θα έχω για αρκετό καιρό χάπια.

Συνημμένα

• IMG_0886.png
    IMG_0886.png
    417.2 KB · Προβολές: 25
  • IMG_0887.png
    IMG_0887.png
    187 KB · Προβολές: 25

LoverBoy

Well-Known Member
Από εδώ βρήκα πάντως εγώ το propecia για παραγγελία , Αν πάρω 90 χάπια θα μου βγει περίπου στα 70€ και κάτι και εφόσον θα το μοιράζω θα έχω για αρκετό καιρό χάπια.
Αδερφέ καλύτερα τέτοια φάρμακα να τα προμηθευεσαι ο ίδιος από φαρμακείο φυσικό κατάστημα κ όχι online...... Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εμπιστα τα site.

Μπλουζα