Proviron

Sansiro

Member
Πάντως γυμναστική και τριχόπτωση δεν νομίζω ότι συνδέονται κάπως..Όλοι οι αθλητές θα ήταν φαλακροί τότε
Δεν λέω γενικά αλλά αναφέρομαι σε αυτούς που πάσχουν από ΑΓΑ και έχον κληρονομήσει το γονίδιο. Προφανώς ειναι bodybuilders με αναβολικά και δεν χάνουν μαλλια γιατι δεν έχουν ΑΓΑ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Η Κρεατινη δεν ειναι φάρμακο οπως αναβολικά για να επηρεάσει τις ορμόνες σου. Απλά με τη κρεατίνη θα παίρνεις ενα παραπάνω boost στην προπόνηση για περισσοτερη δύναμη και θα έχεις κατακράτηση υγρών μέσα στους μυες και θα φαινεται καλύτερο το μπαλάρισμα και πιο "γεμάτοι" οι μυες σου...
Με τα αναβολικά θα ειχες θέμα που πάει η τέστο στο θεό...
Απλά με τη γυμναστική με βάρη ανεβάζεις έτσι και αλλιώς την τεστοστερόνη σου (σε φυσιολογικά επίπεδα) άσχετα αν θα πάρεις κρεατινη ή οχι. Οπότε τι θα κανεις ;; θα σταματήσεις να γυμνάζεσαι για να μην ανέβει η τεστοστερόνη σου για να μη φυγει καμια τριχα παραπάνω; Προτιμότερο να ειναι "Αντρας" κάποιος με υψηλή τεστο και υγεια παρά με φουλ μαλλια και χαμηλή τέστο λες και ειναι γυναίκα.
Έτσι είναι ακριβώς!Τα αναβολικά επηρεάζουν και όχι η κρεατίνη!

giwrgos athina

Active Member
Παίδες ερώτηση, προσεχώς θα ξεκινήσω εντατικοτερες προπονήσεις στο γυμναστήριο και γι αυτό πήρα την απόφαση αφού διάβασα αρκετά να πειραματιστώ με τη κρεατινη για ένα διάστημα. Το ερώτημα μου έχει ως εξής, ελλοχεύει κίνδυνος παρά τη παράλληλη χρήση φιναστεριδης να υπάρξει κάποια απότομη μείωση τριχοφυΐας στο τριχωτό ; Οποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω στο αντικείμενο θα χαρώ να τον ακούσω .
Από ότι έμαθα από το γιατρό μου εφόσον παίρνεις και φιναστεριδη παράλληλα ακόμα και.κυκλο.να κάνεις με αναβολικα δεν θα επηρεαστεί το μαλλί πόσο μάλλον με την κρεατινη.

Μπλουζα