gianniskritikos2 είπε:
baldy κοιτα το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει σκοπο κανεις να αφιεροσει χρονο δεν χριαζεται καν να μπαινει στο φορουμ... καθως οι λυσεις ειναι γνωστες... μπαινει στο φορουμ διαβαζει αντε κανει και μια ερωτηση και βγαινει.... εσυ εισαι καθημερινα ον... οπως βλεπω νομιζω λιπον πως αν θελουμε κατι καλυτερο πρεπει να πειραματηστουμε... ο χρονος που τρομε καθε μερα εδω μεσα για τι ειναι? για τα αποτελεσματα της μινοχ η τις φινας? η για την ελπιδα κατι καινουριου? εφοσον και εσυ ο ιδιος αφιερονεις χρονο ο χρονος που αφιερονεις ειναι για κατι καλυτερο απο τα ειδη υπαρχοντα... λες το πιο πιθανο ειναι να μην κανω τοποτα και να χαλαω την ψηχολογια μου αν σκεφτομασταν ολοι ετσι δεν θα δοκιμαζαμε τιποτα ουτε αιρολ τπτ παρα μονο μινοχ φινα και αντε και ενα ρεβιβο.. τπτ αλλο εδω υπαρχουν θεματα για 500 προιοντα και εγω εχω πιστη ολο και κατι καινουριο βγαινει και συζητιετε εδωμεσα καποτε κατι θα βγει δεν μπορει... αν δεν εχουμε πιστει να μην ξαναπατησουμε στο φορουμ ποτε... αυτη ειναι η λογικη μου οσο κινηγας κατι καποτε μπορει να το κερδισεις να σου πω κατι... πες οτι δουλευει και ειναι φτινο αυτο το σπρει χωρις παρενεργιες χωρις τιποτα εγω σου λεω εστω και να ειναι ικανο για διατηρηση αμα σκεφτομουν τωρα οπως ειπες μπορει να μην μαθενα για αυτο για τα επομενα 10 χρονια ασπουμε και να εμενα χωρις μαλλι... η πες οτι βγαινει κατι αλλο μεχρι να γινει πιο δημοφιλες μπορει να εχω χασει σοβαρο εδαφος που χα μην επανερχετε ... ετσι εγω προτιμο να σπαταλαω καποιο απο το χρονο μου πειραματιζοντας και ενημερονοντας τον εαυτο μου απο οτι καινουριο μπορει να προκυψει.....
εδω ειναι σωστος ο γιανναρος,αλλα σωστος εισαι και εσυ byldy..
δηλαδη ειναι θεμα οπτικης...
σιγγουρα αν υπηρχε κατι μαγικο δεν θα μασταν μαζοχες να λεμε οχι δεν το θελω,θελω να βαζω 2-3 τοπικα να λαδωνει το μαλλι..ετσι μου κανει κεφι η ραφλα μου...
αλλα αυτο δεν υπαρχει οποτε αν δεν πεις στον εααυτο σου το εξης: τι κανει πολυ καλη δουλεια με λιγο χρονο ντουταστεριδη θα σου πω την κουμπωνεις ομως??με τιποτα νομιζω.. εν ολιγοις αν θες τα σιγουρα(πραγμα που δεν ειναι κακο)παιρνεις φινα-μινοξιδηλ,αν την αντεξεις και εχεις τριχοπτωση σε νορμαλ επιπεδα και εισαι και στην αρχη θα σαι αρχοντας για μια 10ετια..ομως εχει παρενργειες το γ@μηδι και του ςπιανει σχεδον ολους αργα η γρηγορα,οποτε τοτε ψαχνεσαι,βαζεις ζιρτεκ και χιλιες διο μαλακιες για να δεις χαϊρι,τι να κανεις?? αυτο που ζητας ειναι το ιδανικο δεν υπαρχει ομως διχως παρενεργειες σοβαρες..ακομα.. :blush:
mimis giova είπε:
κανεισ δεν θελει ρε αδερφε αλλα ολοι προσπαθουμε για το καλητερο.δεν υπαεχει λογοσ αντιπαραθεσεισ...γενικα το λεω..,πρεπει εδω να ειμαστε σαν οικογενεια.εδω παρχουν παιδια π πυραματιζονται για ολουσ μασ..απλα πρεπει να το εκτιμαμαι..ευχαριστω
gianniskritikos2..ρωτησα γιατι βαζω το ζιχ κ εωγαλα το zinc,γι αυτο το λογο.
ενταξει κουβεντα κανουμε και ειναι εποικοδομιτικη σε αυτα τα πλαισια.αλλα συναμα ειμαστε μ@λακες διοτι σπαμαρουμε το θεμα!!
αν εννοεις ζιχ,εφοσον(του βαζεις) εχει μεσα ψευδαργυρο ισχυει οτι σου πα πιο πριν αλληλεπιδρα...