gkast
Active Member
Μου το έχει προτείνει δερματολόγος που κ´ανει μετ/σεις .να παίρνουμε..κάθε εβδομάδα απο 800graftsStripar είπε:gkast είπε:Το καλύτερο που μπορείς να κάνει κανέις εαν θέλει λίγα και μοσχέυματα είναι μικρές συνεδρείες κάθε εβδομάδα ...ΜΙΚΕΣ είπε:Συμφωνω φιλε Τροφεα απολυτα.Οχι ομως και καθε 1-2 χρονια να μπαινεις.Να μπορεις να κρατιεσαι για τουλαχιστον 3 χρονια.tropheus είπε:Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όταν ακολουθείς μικρές συνεδρίες καθώς :
1. Ο χρόνος μέσα στο χειρουργείο είναι πολύ μικρός.
2. Δεν πονάς ακόμα και αν ανήκεις σε αυτούς που αποβάλουν γρήγορα τη νάρκωση (εμένα με ταλαιπώρησε πολύ το θέμα)
3. Η ανάρρωση γίνεται πολύ γρήγορα.
4. Εύκολα αποκρίπτεις τα σημάδια.
5. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες για υψηλότερα ποσοστά φύτρωσης
6. Πιθανά λαθάκια (πχ. Κατεύθυνσης τριχών) διορθώνονται σε επόμενη επέμβαση.
7. Μειώνονται οι πιθανότητες για shock loss ειδικά όταν θέλεις πύκνωση ή είσαι περίπτωση διάχυτης αραίωσης.
8. Οι εταιρείες σε προσέχουν περισσότερο γιατί θέλουν και την επόμενη να πας να τους δώσεις τα ωραία σου λεφτουδάκια.
9. Η ομάδα που συμμετέχει ατην επέμβαση πιθανώς να μην κουραστεί πολύ στην επέμβαση (εκτός και αν έχει 2-3 χειρουργεία μαζί με εσένα) αλλά το θέμα της αποκλειστικότητας μπορείς να το διαπραγματευτείς.
10. Κάνεις μια συντηρητική διαχείρηση της δότριας καθώς η κατάρα της τριχόπτωσης αυνεχίζει να σε στοιχιώνει.
11. Δεν τους ακουμπάς όλο το χρήμα μπροστά και μετά τους κυνηγάς και κάνουν τους Κινέζους.
Το έχω ξανακουσει το θέμα είναι πως πρέπει να διαθέτεις χρόνο για κανα μήνα
@gkast τι εννοείς?
Δηλ. άν κάποιος θέλει 3000grafts πάει μια Δευτερα βάζει 750 την Τετάρτη άλλα 750 και την ερχόμενη Δευτέρα & Τρίτη άλλα τόσα?...Δέν το έχω κανακούσει , αλλά είναι ο.κ να υπάρχει τόση μικρή απόσταση απο την κάθε μτχ , δέν ξέρω άν κάνει καλό εκεί που ο οργανισμός αναρώνει απο την πρώτη μτχ , να κουμπώνεις δέυτερη...πάντως δέν είναι τόσο τρομερό & ακούγεται ενδιαφέρον , άν ειναι ο.κ
Και θα τα έπερνα απο την δότρια με μια τεχνική σαν σκαλοπάτι για να μην φαίνεται..
Τον έχω χρονια δερματολόγο και τον θεωρώ σοβαρό ...
Τώρα για να σε προλαβω στην ερώτηση .... Και γιατι δεν πας σε αυτον εφόσον είναι σοβαρος
Ειναι οτι στο ιατρειο του βλέπω μόνο γκόμενες και όχι άνδρες να κάνουν μετα/ση
Μπορεί στην θεωρία να είναι καλός και γνώστης περι μεταμόσχευσης το θέμα ειναι τα αποτελέσματα .. Και οτι δεν έχει φωτογραφικό υλικό που είναι ελάχιστο..