Giorgos-3
Well-Known Member
Το ότι δεν συμμετέχω πια ώστε να μην δίνω τροφή στην κατά τ αλλά άστοχη και άδικη κριτική στο πρόσωπο μου αλλά Παρ όλα αυτάω με μνημονεύετε δεν ξέρω πως να εξηγήσω και να το διαχειριστώ... Πιστεύω μετά τον Αύγουστο που θα αποχωρήσω από το φόρουμ ακόμα θα λέτε .... Το είπε ένας... Το συνέχισαν άλλοι 2-3 και έχει μείνει χωρίς λόγο και αιτία....Φίλε αρχικά βάζε τέτοιες φωτό όπως τις τελευταίες...Έχεις καλή αντίθεση δέρματος μαλλιού και οι μακρινές σε στεγασμενο χώρο που έτσι κι αλλιώς δεν αναδεικνύουν το προβλημα,το κάνουν να μη φαίνεται σχεδόν καθόλου...Κατά τα άλλα μπράβο γιατί φαίνεται ο άνθρωπος ο αντικειμενικός....
Όσον αφορά τον Τιρκάλα κύριοι θεωρώ ότι σα γιατρός και άνθρωπος είναι πολύ τίμιος...Χρεώνει πολύ προσιτά και χίλια μπράβο και δείχνει σε κάποιες περιπτώσεις πολύ καλά δείγματα γραφής...Αν ο Λορέντζο έκανε πάνω τις επεμβάσεις πάνω και συνεργάζονταν πιστεύω θα πήγαινε σε άλλο επίπεδο...Η τιρκαλιαση έχει υπάρξει για 2 λόγους...Ο ένας η λατρεία και η γλαφυρότητα περιγραφης με κύριο στοιχείο της υπερβολής και θα μιλήσω ευθέως του Γιώργου,του Άλεξ και του Βλαφο αλλά Κυρίως για το ότι έχει δώσει κάποια παρά πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτή την τιμή...
Για να εξηγήσω καλύτερα ...Φανταστείτε να σας έλεγα έκανα αυτό το τούμπανο σώμα με γυμναστικές -σκληρες διατροφές κτλπ δλδ τον δύσκολο δρόμο που απαιτεί θυσίες πάσης φύσεως και σε μια άλλη περίπτωση κάποιος άλλος να έλεγε απλά πήρα ένα φτηνό αλλά αποτελεσματικό μηχάνημα και αποβάλει το λίπος και βάζει μύες...Η δεύτερη επιλογή θα συγκέντρωνε τα βλέμματα και θα έβαζε μια φρενίτιδα στο ότι κάποιος θα πάρει το Μαξ αποτέλεσμα με το λιγότερο κόπο...Εδώ βέβαια αντί για όλα αυτά έχουμε τον Λορέντζο που τότε και όχι τώρα χρέωνε λεφτά που ούτε εγώ μπορούσα να δώσω οπότε ότι αποτέλεσμα και να έβλεπα έλεγα απλά μπράβο και δεν έκανα όνειρα,ενώ στην άλλη πλευρά παρουσιαζόταν πολύ καλό αποτέλεσμα του Τιρκάλα και όπως είναι λογικό όλοι έβλεπαν τον εαυτό τους στο αποτέλεσμα αυτό...
Για να συνοψίσω τον θεωρώ καλό γιατρό γενικά αλλά μέχρι εκεί...Έχει υποπέσει και σε τραγικά λάθη που αν ήταν άλλος θα άκουγε χοντρά σχόλια αλλά έχει δείξει και πολύ καλά δείγματα γραφής...Όπως μου είπε και ενας σοφός πρόσφατα...Το θέμα είναι να ξέρεις τι έχεις να πάρεις από τον καθένα...Αν είχα ένα καράφλο τελείως κεφάλι ίσως για να εξοικονομήσω χρήματα την μια να την έκανα στον Τιρκάλα ..Στην δική μου περίπτωση όμως με τίποτα...
Πάντως όπως κάποτε περιγραφόταν σαν τον Λορέντζο του 1 ευρώ ...Ακόμα σίγουρα όχι έχει μεγάλη απόσταση...