Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Nikoς είπε:Το Aubrey αρκετη ξεροδερμια..βεβαια ωραιο στο αφηνει το μαλλι, θα το ξανατεσταρω.
Τωρα παω εδω καμια γνωμη
https://www.desertessence.com/store/jojoba-shampoo-strengthening
krhtikos21 είπε:αδερφέ τα λες πολύ επιστημονικά και δε σε πιάνω
σε φαρμακείο ελληνικό δεν έχει τπτ πιο ήπιο πχ ultrex ,head and shoulders, frazyderm επίσης έχει ένα σαμπουαν κατά της λιπαρής πιτυρίδας.
υπάρχει και η προοπτική φuνγοραλ 1%
krhtikos21 είπε:έχει κανένα ύποπτο συστατικό ?ή λες θα ναι ήπιο με το δέρμα, σε ευχαριστώ για την απάντηση
Soralteno είπε:krhtikos21 είπε:έχει κανένα ύποπτο συστατικό ?ή λες θα ναι ήπιο με το δέρμα, σε ευχαριστώ για την απάντηση
φυσικά έχει, αφού είναι από φαρμακείο. Σε σχέση με άλλα έχει λιγότερα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
krhtikos21 είπε:Soralteno είπε:krhtikos21 είπε:έχει κανένα ύποπτο συστατικό ?ή λες θα ναι ήπιο με το δέρμα, σε ευχαριστώ για την απάντηση
φυσικά έχει, αφού είναι από φαρμακείο. Σε σχέση με άλλα έχει λιγότερα
http://www.frezyderm.com/Templates/ProductInside.asp?C=Maliwn&S=98&A=479
http://www.vichy.gr/peripoihsh-mal%9F-%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B1-DERCOS/p2743.aspx
αυτά τα 2 μου χε πει μία φερμακοποιός οτι έχουνε μεγάλη ζήτηση στις περιπτώσεις σαν την δική μου.Είναι καλύτερα λες από το προηγούμενο που μου στειλες?
το 2ο είναι το dercos της vichy για λιπαρότητα και πιτυρίδα επειδή δε το ανοίγει το λινκ
Soralteno είπε:Το Aubrey, ενώ είναι άριστο σαμπουάν, έχει αρκετά "επιθετική" λογική.
Υπάρχουν δύο "σχολές" θεραπείας:
α) αυτή που υποστηρίζει ότι αποτέλεσμα έχουμε προκαλώντας κατά κάποιο τρόπο "ερέθισμα" στο δέρμα στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και μηχανισμών άμυνας (επιθετική)
β) αυτή που υποστηρίζει ότι αποτέλεσμα έχουμε μειώνοντας στο ελάχιστο ερεθισμούς - μικροφλεγμονές - inflammations (αμυντική)
Ποια από τις δύο δουλεύει καλύτερα θα φανεί στην πορεία. Αν θές να δοκιμάσεις και το άλλο στρατόπεδο δές αυτό: [htχp://www.iherb.com/Isvara-Organics-Shampoo-Rosemary-Thyme-Olive-Oil-8-fl-oz-236-ml/40368]Isvara organics shampoo ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε σαμπουάν, αν και πανάκριβο.
δεν ειμαι ο soralteno αλλα ερχονται σε 2 βδομαδεςcrossfire είπε:ποσες μερες κανουν να ερθουν απο το iherb soralteno?
nothinggr είπε:Soralteno είπε:Το Aubrey, ενώ είναι άριστο σαμπουάν, έχει αρκετά "επιθετική" λογική.
Υπάρχουν δύο "σχολές" θεραπείας:
α) αυτή που υποστηρίζει ότι αποτέλεσμα έχουμε προκαλώντας κατά κάποιο τρόπο "ερέθισμα" στο δέρμα στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και μηχανισμών άμυνας (επιθετική)
β) αυτή που υποστηρίζει ότι αποτέλεσμα έχουμε μειώνοντας στο ελάχιστο ερεθισμούς - μικροφλεγμονές - inflammations (αμυντική)
Ποια από τις δύο δουλεύει καλύτερα θα φανεί στην πορεία. Αν θές να δοκιμάσεις και το άλλο στρατόπεδο δές αυτό: [htχp://www.iherb.com/Isvara-Organics-Shampoo-Rosemary-Thyme-Olive-Oil-8-fl-oz-236-ml/40368]Isvara organics shampoo ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε σαμπουάν, αν και πανάκριβο.
"κανει" να χρησιμοποιουμε το aubrey και το isvara εναλαξ καθε μερα ή το ενα θα αναιρει το αλλο?
nothinggr είπε:"κανει" να χρησιμοποιουμε το aubrey και το isvara εναλαξ καθε μερα ή το ενα θα αναιρει το αλλο?
nothinggr είπε:δεν ειμαι ο soralteno αλλα ερχονται σε 2 βδομαδεςcrossfire είπε:ποσες μερες κανουν να ερθουν απο το iherb soralteno?
Stripar είπε:@Soralteno
Μιας και το Fungural αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όποιας αγωγής ή έστω της δικής μου (Big3) αλλά απο την άλλη δέν μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά ποίο θεωρείς κατάλληλο ή κατάλληλα σαμπουάν για να χρησιμοποιούνται εναλλάξ με το Fungoral δουλέυοντας σωστά μαζί και χωρίς βέβαια το ένα να αναιρεί το άλλο...?
Ή έστω ποιο απο τα δύο προτείνεις:Aubrey ή Isvara (Rosemary Thyme Olive Oil) σε συνδυασμό με Fungoral , άν μπορείς να τεκμηρειώσεις και γιατί θα είμουν ευγνώμων
Thx