Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ANAR είπε:Οk παω πασο ας μιλήσουν αυτοι που βαζουν
Παναγιωτης είπε:[quote author=ANAR link=topic=92.msg32059#msg32059 date=1271755315]
Οk παω πασο ας μιλήσουν αυτοι που βαζουν
dim74 είπε:εγω εχω παρει απο ολα τα προιοντα τετοια απογοητευση που ειμαι σχεδον ετοιμος να βρω που θα κανω την μεταμοσχευση...πολλα εξοδα για προιοντα,ταλαιπωρια απο την εφαρμογη καθε μερα,λαδωμενα μαλλια,κινδυνοι παρενεργειων...η λυση μια για μενα,η μεταμοσχευση...δινεις καποια λεφτα και τελος το προβλημα σου οριστικα.
dim74 είπε:εγω εχω παρει απο ολα τα προιοντα τετοια απογοητευση που ειμαι σχεδον ετοιμος να βρω που θα κανω την μεταμοσχευση...πολλα εξοδα για προιοντα,ταλαιπωρια απο την εφαρμογη καθε μερα,λαδωμενα μαλλια,κινδυνοι παρενεργειων...η λυση μια για μενα,η μεταμοσχευση...δινεις καποια λεφτα και τελος το προβλημα σου οριστικα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:ο αφρος δηλαδη ειναι πιο ''τουμπανο''?
magic810 είπε:[quote author=giannis13 link=topic=92.msg32129#msg32129 date=1271780018]
ο αφρος δηλαδη ειναι πιο ''τουμπανο''?
giannis13 είπε:ο αφρος απο οτι εχουν πει εχει το πλεονεκτημα οτι δε λαδωνει τοσο ειναι πιο ευχρηστος και δεν προκαλει ερεθισμους και ξηροδερμια......ειναι πιο ''φιλικος'' δηλαδη.....
GK είπε:[quote author=giannis13 link=topic=92.msg32164#msg32164 date=1271790822]
ο αφρος απο οτι εχουν πει εχει το πλεονεκτημα οτι δε λαδωνει τοσο ειναι πιο ευχρηστος και δεν προκαλει ερεθισμους και ξηροδερμια......ειναι πιο ''φιλικος'' δηλαδη.....
magic810 είπε:Μηπως εννοεις αυτο.....?
http://www.dutasteride.cc/minoxidil/factors-affecting-absorbtion.pdf