Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα αιθέρια Ελαία απο τα βότανα π.χ. ρίγανη, φασκόμηλο, δικταμο παράγονται με χρήση ατμού που παρασύρει μάζι του τα αιθέρια Ελαία, οπως γίνεται και το τσιπουρο.(βλέπε εικόνα)Ναι και εμένα μου φάνηκε λίγη η δοσολογία αλλά να το paper: Προβολή συνημμένου 8133
Πόση ώρα το αφήνεις στο κεφάλι δεν λέει.
Εγώ πάλι έχω τις εξής απορίες: 1. Ποια είναι η διαφορά του ελαίου δενδρολιβάνου από το αιθέριο έλαιο δενδρολιβάνου (και γενικά η διαφορά ελαίου από το αιθέριο έλαιο); 2. Το essential oil στα ελληνικά είναι το αιθέριο έλαιο; 3. Όταν λέει rosemary oil εννοεί έλαιο δενδολιβάνου ή αιθέριο έλαιο δενδρολιβάνου;
Μπορεις να διαβάσεις εδώΠοιο ισχυρο ειναι το rosemary oil η το rosemary extract; πως μπορω να φτιαξω rosemary oil ξερει κανεις τη συνταγη;
Το να βαζεις σελ αλόης στο κεφάλι το βάζεις για να τραβήξει στο δέρμα κάποια ουσία π.χ. Φίνα, ή λαδί ροζμαρι ή δαφνελαιο κ.λ.π.Οχι, τι εννοείς;
Η αλόη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά και εσωτερικά, αλλά φαντάζομαι αυτό το ξέρεις.Το να βαζεις σελ αλόης στο κεφάλι το βάζεις για να τραβήξει στο δέρμα κάποια ουσία π.χ. Φίνα, ή λαδί ροζμαρι ή δαφνελαιο κ.λ.π.
Ενω το να πεις χυμό αλόης θα βοηθησεις όλη σου την υγεια και κυρίως το ανοσοποιητικο συστημα ωστε να ανταποκριθεί σε ενα δώρο αρρώστιες.
http://www.aloe-yourmiracledoctor.com/
Την έχω δοκιμάσει, καλή είναι.Όσο για την αλόη που προτείνει ο soralteno επειδή είναι φθηνή δεν είναι απαραίτητα και καλή.
Τι εκχυλισες, το ροζμαρι?Eγω εχω φτιαξει εκχυλισμα με τσιπουρο .το εβαλα μαζι με το δαφνελαιο σενα μερος σκοτεινο 60 μερες
Οχι, τι εννοείς;
Ναι και εμένα μου φάνηκε λίγη η δοσολογία αλλά να το paper: Προβολή συνημμένου 8133
Πόση ώρα το αφήνεις στο κεφάλι δεν λέει.
Εγώ πάλι έχω τις εξής απορίες: 1. Ποια είναι η διαφορά του ελαίου δενδρολιβάνου από το αιθέριο έλαιο δενδρολιβάνου (και γενικά η διαφορά ελαίου από το αιθέριο έλαιο); 2. Το essential oil στα ελληνικά είναι το αιθέριο έλαιο; 3. Όταν λέει rosemary oil εννοεί έλαιο δενδολιβάνου ή αιθέριο έλαιο δενδρολιβάνου;
Όταν λέει rosemary oil εννοεί έλαιο δενδολιβάνου ή αιθέριο έλαιο δενδρολιβάνου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπεύθυνος επικοινωνίας για το Paper: Amirhossein Sahbekar, PharmD PhD email: [email protected]
Σκεφτείτε τί να γράψουμε για να στείλουμε ένα email όλοι μαζί ως forum.
Πρεπει να είναι ξηραμενα τα φύλλα, για να μην έχουν υγρασία που δεν χρειαζεται πουθενά, άλλα πρεπει εαν το εχεις φρέσκο να το ξηρανεις σε σκιά ώστε να μηνφυγουν και τα αιθέρια έλαια με την ηλιακή ακτινοβολία.Ρε παιδιά ξέρει κανείς.αλλοι λένε ότι για να φτιάξεις ροζεμαρι εξτρακτ θέλει αποξηραμένα φύλλα και άλλοι στη συνταγή λένε φρέσκα φύλλα. Τι ισχύει καλύτερα τελικα